Forum Skilsmässa/Separation - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Kommer han lämna sin fru?

  Sön 21 mar 16:18 Läst 0 gånger Totalt 247 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Yllet) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Yllet­)
  Återställ
  Sön 21 mar 16:18 #25

  Rekordet av det jag har läst om på FL var en man som hade haft samma älskarinna i 13 år innan det upptäcktes, men rimligen borde man väl som fru ana något då även om man förnekar det för sig själv. 

  Om inte ens man har otroligt många resdagar om året och allt sker i helt annan stad/utomlands förstås.

 • Anonym (Yllet­)
  Återställ
  Sön 21 mar 22:21 #81
  Anonym (Efter lite googling) skrev 2021-03-21 20:02:34 följande:

  Något du kan be henne göra är ju att hon ber sin älskare om bevis på hans sanning. Vad exakt gör han rent konkret för att han ska kunna skilja sig? Kan han visa upp att han står i bostadskö? Finns det skilsmässopapper förberedda han kan visa? Bankpapper på vem som äger huset? Kan dom gå tillsammans till banken och prata om framtiden?.. Allt det där dom.planerar för måste ju existera på riktigt i nån form. Att sälja ett hus tar ju liksom inte en kvart utan minst ett år så kontakta mäklare vore ju rimligt att göra tillsammans nu.

  Alltså be honom visa sanningen i alla hans bortförklaringar och löften med konkreta bevis. Hon behöver börja bli misstänksam och kritisk. Du vet uttrycket "källa på det?"..


  Tar det ett år att sälja ett hus gör man antingen fel eller bor i ett ruckel där vägen tar slut. Ingen jag vet har fått vänta mer än 2-3 månader på en bostadsförsäljning de senaste tio åren.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll