Inlägg från: Anonym (vänta som en hund) |Visa alla inlägg
  • Anonym (vänta som en hund)

    Kommer han lämna sin fru?

    Att splittra familjen för en annan är ett stigma. Gör man inte det inom kort då blir det inte av förrän frun har kastat ut honom. Det är inte kärlek, det är uppfyllnad av ett tomrum i hans liv. Hon väntar som en trogen hund och slösar bort sitt liv.

  • Anonym (vänta som en hund)
    Anonym (Pernilla) skrev 2021-03-25 19:14:23 följande:

    Min vän ser det inte som att "kasta bort sitt liv", hon tycker att stunderna med honom och deras telefonkontakt är värt mycket. Tar hellre det än är utan honom helt...


    En heroinist som ligger sönderknarkad på golvet i någon offentlig toalett tycker inte heller att denne kastar bort sitt liv i liggande stund. Hans belöningssytem avfyrar nyårsverkerier, det känns skitbra. Däremot så ser utomstående att denne ligger på golvet i en toalett.

    Din vän är kanske nöjd med sitt liv som det är, behöver inte någon partner eller relation. Hon kanske är verkligen nöjd med lite sms romans och spännande sex som försiggår i symg.

    Men, mer sannolikt är hon hög på känslan att hon inte kan ha honom helt och då skapas det en fantasibaserad åtrå, han blir så mycket bättre bara för att han inte är hennes helt. Hon vill troligtvis ha en partner som hon kan gå på restaurang och dricka vin och prata, förutom ha sex i smyg och smsar, och hoppas att han ska någon gång bli hennes. I så fall kastar hon bort sitt liv, ja.

    Kärlek är det i alla fall inte. Lust, och kanske vänskap från - ja. Men kärlek innehåller beslutet att man ska vara med just den personen, annars kan man spendera hela livet genom att leta efter någon som är snäppet bättre för oss. Han har inte alls bestämt sig för henne. Hennes plats, är rent krasst - i toaletten.
    Kärlek innehåller också möjlighet att ställa krav, annars är det inte kärlek utan beroende. Och din vän vågar inte sätta någon gräns eller hur, för annars drar han.
Svar på tråden Kommer han lämna sin fru?