Forum Skilsmässa/Separation - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Kommer han lämna sin fru?

  Mån 22 mar 06:46 Läst 0 gånger Totalt 254 svar
  Visar endast inlägg av Ascendere - Visa alla inlägg
 • Mån 22 mar 06:46 #93

  Nästan alla i tråden har fel ingångsvärden enligt mitt synsätt.
  Det bygger på nån sorts myt om "och så levde de lyckliga i alla sina dagar" ungefär som att en relation är inte "på riktigt" förrän man lever ihop och ses 24/7, allt som händer innan det är bara ett nödvändigt ont som man pinar sig igenom för att nå slutmålet, "och så levde de lyckliga i alla sina dagar". 
   
  Jag tror att man missar massor genom att inte se tillvaron som något flyktigt, att försöka hitta nån sorts flyt, sex har man för att man vill ha sex där och då med en viss  person och njuta av en skön stund tillsammans, sedan försvinner den stunden precis som alla andra stunder, och det spelar ingen roll om det är med en älskare eller den man är gift med, det går inte att hålla fast vid lyckan på det sättet. 
  Har man sex enbart eller till största delen för att man hoppas att det ska leda till att man flyttar ihop då har man missat nåt fundamentalt. 

  Män som säger till sina älskarinnor att de är på väg att lämna frun och vill ha en relation tycker jag är lite småpatetiska, bättre att vara ärlig och säga som det är, jag vill ha en krydda i livet och det kan vara med dig, vill du samma sak så kör vi annars får det vara. 

 • Mån 22 mar 10:05 #100

  Som vanligt läste jag bara rubriken och svarar utifrån det.

  Nej, han kommer inte att lämna sin fru. 

 • Mån 22 mar 13:51 #105 +1
  Anonym (Alice) skrev 2021-03-22 12:27:07 följande:
  Jag tänkte att det var så uppenbart att vi alla bara spelar med som om allting faktiskt handlar om "TS vän".
  Precis, vi vill ju inte genera TS... 
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll