Inlägg från: Anonym (Naket) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Naket)

    Kommer du besöka nakenbad i sommar?

    Sommaren är inte långt borta!! Det är vi värda.

    Kommer du besöka nakenbad i sommar?

    Är du man eller kvinna?

    Berätta vad du ser framför dig angående vistelsen :)

  • Svar på tråden Kommer du besöka nakenbad i sommar?
  • Anonym (Naket)
    Anonym (Nudie) skrev 2021-03-24 20:22:18 följande:

    Självklart kommer jag och min partner att besöka en mängd nakenbad i sommar, och väl där kommer det att bli många spännande och trevliga stunder


    Utveckla
  • Anonym (Naket)

    Är den familjer på nakenstranden får man ju verkligen inte göra nått bus. Men om man vet att det enbart är vuxna där och man sköter det snyggt lite avsides så gör det väl inte så mycket om t.ex tjejen tar lite på ens kuk?

  • Anonym (Naket)
    Anonym (Stina) skrev 2021-03-26 10:01:41 följande:

    Om man känner ett behov av att ha sex i naturen så är min absoluta inställning att då gör man det vid någon lite strand eller i skogen där det inte finns några andra i närheten. Naturiststränder är är till för att sola och bada utan kläder och inte någon svingersklubb. Samma regler på hur man beter sig som om man är på restaurang eller liknade gäller även på en naturiststrand.


    Jo, håller nog med dig här.

    Om man dock ser att andra busar diskret då? Och andra runt omkring inte verkar ha något emot det? Läst en del om nakenstränder och det verkar vara lite uppdelat att på en plats är dom som vill sola och bada utan kläder och på en del längre bort accepteras bus.
  • Anonym (Naket)
    Anonym (Vera) skrev 2021-03-26 10:55:25 följande:

    Det behöver inte vara full on sex för att det ska vara störande. Har stött på en del fall där folk ska börja ta på varandra och hålla på. De tror säkert att de är diskreta, men det märks vad de håller på med. Väldigt olustigt och får mig att avstå nakenbad även om jag skulle vilja.

    Som nämnts i tråden, måste ni hålla på och snuska er, se till att hitta en plats utan andra människor. Annars är det respektlöst, oavsett om det är barn där eller inte.


    Men då har du ju inte varit diskreta i ditt fall? Vad gjorde om man får fråga?
  • Anonym (Naket)
    Anonym (Stina) skrev 2021-03-26 11:42:02 följande:

    Hur tänker du nu. Jag har ringar i öronen och inte är det kopplat till att ha sex. Här även haft ringar i blydläpparna och en stav i klitoris men ser det inte som en sexuell handling när dom blänkte i solen på naturistbad. Om älsklingen hade börjat dra i ringarna när jag hadde dessa på en naturiststrand är det självklart en helt annan sak.


    Men en kukring är ju för fasen inte en piercing! Det är ju ett hjälpmedel för att behålla ståndet samt framföra den större när den är slak då blodet stannat kvar bättre. Det borde en swinger som du veta om. Skärpning. Och ja jag har sett det på flera nakenbad
  • Anonym (Naket)

    Öppet sex på stranden har jag sett på Mellbystrand och på östra stranden i Halmstad. Kukringar och stånd och flukt har jag sett på smitska udden i Göteborg och ett ställe utanför Uddevalla. Alla nakenbad utom 1 jag varit på har antytt på sex.

  • Anonym (Naket)
    Anonym (G) skrev 2021-04-07 13:13:15 följande:

    Är du polis? Ja det finns ett gloryhole.


    Vad är det för nått?
  • Anonym (Naket)
    Anonym (G) skrev 2021-04-07 13:53:44 följande:

    Googla.


    Gjorde det. Haha, otippat på en strand. Men kvinnor kan väl också stå på andra sidan väggen? Finns ju kvinnor som gillar att suga/runka män.
  • Anonym (Naket)
    Anders 386 skrev 2021-04-07 14:50:17 följande:

    Inte i ett gloryhole med en okänd man.

    Det skulle ingen kvinna göra - mer än i fantasin.


    Hur kan du vara så säker?
Svar på tråden Kommer du besöka nakenbad i sommar?