• Real Time

    Kommer du besöka nakenbad i sommar?

    Anonym (Stina) skrev 2021-03-26 10:01:41 följande:

    Om man känner ett behov av att ha sex i naturen så är min absoluta inställning att då gör man det vid någon lite strand eller i skogen där det inte finns några andra i närheten. Naturiststränder är är till för att sola och bada utan kläder och inte någon svingersklubb. Samma regler på hur man beter sig som om man är på restaurang eller liknade gäller även på en naturiststrand.


    Jag har sett att det är tämligen vanligt att mannen har en kukring på sig på nudiststranden. Blänkande i solen. Känns ju också som någon form av sex i tanken då.
  • Real Time

    Snusk på nakenbad är inte ovanligt.

    När jag var 19 besökte jag mitt första nakenbad. I Halland. Det var sommar och klockan var kanske 20. Låg vid en sanddyna men kunde se stranden. Där satt en kvinna runt 40 år och red sin man. Män stod runtom...när dom var klara går dom bort mot mig. Deras plats var nära min. Vi stod och pratade en stund och efter ett tag sa mannen att han ville han frun skulle suga mig. Hon tog tag i min kuk och liksom vägde den i handen. Sa den var härlig. Jag tackade men sa att jag skulle hem. Så det blev inget med det. Men det är ett märkligt minne och upplevelse...

  • Real Time
    Anonym (Naket) skrev 2021-04-08 16:59:59 följande:

    Men det förekommer som sagt bus på nakenbad. Gubbar i keps som funkar samt par som tar på varandra och bjuder in andra. Så är det ibland och ibland (som i ditt fall) inte.

    Jag skulle inte bli sur eller så om jag såg ett par ligga och mysa lite diskret på håll. Att hon kanske smeker honom lite när dom ligger och solar. Fan va mysigt och härligt hade jag nog tänkt. Men inte öppet mitt på stranden, det ska inte vara risk för att folk inte kan undvika det. Och det får absolut inte ske nära familjer. Fingertoppskänsla tänker jag...


    Håller med om det sköta diskret är det ju bara lite härligt att paret har en fin stund.
Svar på tråden Kommer du besöka nakenbad i sommar?