Inlägg från: Hallonglass91 |Visa alla inlägg
  • Hallonglass91

    Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?

    September1518 skrev 2021-09-02 20:27:12 följande:

    Hm vad tråkigt att höra<3

    Stort grattis till kommande bröllopet! Kanske din kropp behöver en kort paus, slippa känna skuldkänslor när du dricker osv. Bara kunna slappna av och njuta på bröllopet utan att tänka på testet och mens hit och dit. Bra att ha bröllopet även som tar upp mycket av dina tankar och fokus kan jag tänka mig :D Sen kanske det tar sig på bröllopsnatten hihi

    Verkligen spännande! Sparkarna är äntligen igång! Lite svagt nån gång ibland bara men det kommer väl mer. Jag har haft lite ont i magen och varit trött samt illamående men fortfarande inte farligt alls. Mår egentligen jättebra, tränar, äter bra och så :D Ser att magen växer.


    Ja, det är superskönt att ha fått fokusera på bröllopet istället för att bli gravid. Jag har mått bra av det. Så hoppas det tar sig nu när jag är mindre stressad över att bli gravid och har tankarna på annat håll :)

    Så mysigt med känslan av att magen växer och att du mår så bra som du gör! Ännu mer skoj att du nu känner sparkarna! Blir varm av att tänka på att det går bra för dig då det känns hoppfullt för oss andra :) <3
  • Hallonglass91
    Syren93 skrev 2021-09-18 10:05:54 följande:

    Ja det känns såklart otroligt sorgligt.. På nått sätt blev det nästan en lättnad dock, för jag hade sån extrem ångest och oro hela "graviditeten" så när jag fick reda på att det hade misslyckats så behövde jag ju inte oroa mig längre.. Låter galet, och hoppas verkligen inte att jag ska behöva oroa mig så i 9 månader om det väl går vägen!

    Jag har dock blivit väldigt väl bemött inom vården denna gången och verkligen känt mig hörd. Var på ett återbesök igår där allt såg bra ut. Så nu planerar jag att invänta en mens innan vi försöker igen.. :) jag känner mig ödmjuk inför nästa försök. På gyn lät det som att det var otroligt vanligt med även 2 missfall, så jag har hoppet uppe!

    Jag håller tummarna för dig också, hejjar varje månad! Snart är det vår tur! :)


    Kul att höra att du blev bra bemött även om man såklart önskar att det vore en självklarhet <3

    Ja, hoppas hoppas hoppas!
    Wave Mother skrev 2021-09-17 11:59:31 följande:

    Grattis till giftermålet! Och vad bra att du kunde fokusera på det :) 

    Det vore roligt att höra hur det går för alla i tråden! 

    Jag har precis fått min andra mens efter MA:t och det känns väl sådär. Hade verkligen hoppats att det skulle ta sig den här gången; jag hittade ÄL med stickor för första gången och tror att vi prickade in bra och så. Men man får väl helt enkelt ladda om inför nästa gång.


    Förstår känslan? Men det är bara att sörja lite till och sen ladda om. <3

    En update från mig är att jag väntar nästa mens eller utebliven mens nu till helgen, tror det är 6e försöket sedan vårt MA. Hoppas såklart att det tagit sig men känns inte så. Gifter mig snart som jag berättat så mycket tankar har gått dit och jag har även sagt upp mig och fått ett nytt jobb (superläskigt att ta de steget nu!!) men jag har bara känt att jag måste gå vidare och inte kan gå runt och vänta på att bli gravid.

    Vore därför dock så sjukt komiskt om jag blev gravid just denna månaden när så mycket ska hända och jag inte känner att jag vill bli gravid just denna månaden. Samtidigt vill jag ju såklart bli gravid, så även om vi funderade på att skydda oss denna månaden för att inte bli gravida, så vill jag ju hellre bli gravid såklart än att timingen ska bli perfekt. :)

    Hoppas det går bra för er andra?
  • Hallonglass91

    Jag kanske är gravid!

    Min mens har varit väldigt sen, är på BIM+5, och jag har haft ovanligt ömma bröst och har testat negativt med RFSU vanliga testa ofta testade på BIM, BIM+2, BIM+4 och så idag precis nu så testade jag mig och jag ser ett streck.

    Vet att många andra fått falska positiva med RFSU testa ofta, men eftersom mina test varit helt blanka tidigare tror jag ändå lite på detta.

    Ska såklart testa igen imorgon så att jag ser att det blir tydligare. Men känns lite hoppfullt!! :)

    Ser att det varit väldigt tyst här, hoppas ni andra mår bra! <3

  • Hallonglass91
    Wave Mother skrev 2021-09-29 09:06:14 följande:

    Så himla roligt och spännande! Jag skulle nog lita på det där ganska mycket när det är så pass starkt. Tycker att folk som postar ofta inte har något streck alls nästan, men det där är ju tydligt, och speciellt om det är åt det lite rosa hållet så tror jag inte att det kan vara ett torkstreck. Vågar mig på ett stort grattis, även om jag fattar att du vill testa igen för att vara säker!


    Tack! Haha eller hur, detta kom efter 1 minut så det är inget torkstreck.
    slo92 skrev 2021-09-29 09:17:35 följande:

    Stort grattis!! Ser väldigt tydligt ut tycker jag!


    Ja, jag hoppas det är positivt.
  • Hallonglass91
    slo92 skrev 2021-09-29 15:04:48 följande:

    Tack snälla för att du tar dig tid att svara. <3 Känner att jag har ett behov att prata om det för jag har ingen annan än min partner att prata med. Det är det som är svårt med tidiga missfall när man inte hunnit berätta för någon än men man upplever ju ändå massa känslor. Ja jag ville hellre ha ett svar av henne att typ ja, det var ett missfall. För jag vet att det är så men när det finns miiinsta antydan till hopp kvar så kan jag inte sluta tänka på det, så jävla jobbigt är det. Förstår iofs att hon inte kan garantera nåt men det blir ju så förvirrande för mig. :(


    Hej! <3 Tråkigt att du började blöda i fredags och i helgen. Hoppas såklart att det inte är ett missfall även om du blött och testet nu är negativt. Tog du det på morgonen och tog du det med samma sorts test som du gjorde när du plussade?

    Det finns ju verkligen personer man hört om som blöder under sin graviditet och även om det är jobbigt att vara i ett mellanläge så kanske barnmorskan kan ha rätt och att du ändå fortfarande är gravid. Förstår verkligen känslan och det är så jobbigt att behöva vänta, men det är nog de enda du kan göra? vänta och ta ett till test.

    Om du fick ett missfall så kan det ju vara bra att veta att det bara är att köra på igen när det slutat blöda. <3
  • Hallonglass91
    Syren93 skrev 2021-09-29 16:54:55 följande:

    Men så kul! Grattis! Jag tycker absolut att det där är ett tydligt plus! :)


    Åh tack, jag hoppas så, ska testa igen imorgon eller fredag. Ingen mens ännu så det bådar gott :)
  • Hallonglass91
    hurtänktedunu skrev 2021-09-29 18:36:19 följande:

    Jag hoppar också gärna in här. Missfall v11 i augusti. Nu har jag precis passerar min första äl efter missfallet. Hoppas att det tar sig nu.


    Beklagar och håller tummarna. Skönt att din ÄL redan är igång!
    Dalarna91 skrev 2021-09-29 20:43:40 följande:

    Hoppar gärna in här. Fick ett tidigt missfall 20/9, vecka 5. Har blödit sedan dess men inte några större mängder. Fick idag väldigt ont med hugg i höger sida vid äggstock, fick åka in till kvinnokliniken men dom kunde inte se något. Allt såg fint ut och blödningen hade stoppat så är bara gammalt blod igen. Så är nu redo för att ägglossningen ska komma igång. Läste att hcg ska vara under 50, mitt ligger på 170. Så borde vara under 50 till helgen. Detta blir första barnet för oss bägge. Ser framemot denna ägglossning då jag har läst att många blir fort gravid efter missfall. Blev lite långt inlägg dom som vill läsa :)


    Beklagar ditt missfall! <3 Bra att du är positiv, och jag hade också läst att det skulle gå fortare, men var bara lite inställd på att det lika gärna kan ta lite mer tid efter ett missfall också? :) Förra gången för oss, som slutade i vårt MA, blev vi gravida den första gången vi låg utan preventivmedel. Nu efter vårt MA har vi försökt varje cykel sen i april. det verkar som jag kanske är gravid nu, men det har tagit 6 eller 7 verkligen aktiva försök.
  • Hallonglass91
    Wave Mother skrev 2021-09-30 08:30:07 följande:

    Jag vet inte riktigt vad de kan se så tidigt, men antagligen kan de i alla fall se om det finns rester av graviditeten kvar som kan störa cykeln och hindra att man blir gravid igen/ge infektioner osv. Kanske äggblåsor?

    För mig tittade de på tjocklek på slemhinnan och om det fanns något kvar efter utdrivandet på mitt VUL efter MA:t. Men det var ju betydligt senare (v11), så det kanske inte är någon stor risk för det när det är ett tidigare missfall.


    Hej! Jag vet inte heller exakt vad man kan se så tidigt men för mig var det samma som dig Wave Mother, de kollade om det fanns rester kvar efter utdrivandet (v13) och för mig fanns det rester kvar så hon sa att jag behövde låta det gå en mens innan jag försökte igen då resterna skulle komma ut med nästa mens. På VUL sa hon att hon även såg att jag hade ägglossning.

    Så min ÄL var tillbaka direkt men vi fick inte försöka förens det gått ca 1,5 månad.
  • Hallonglass91
    slo92 skrev 2021-09-30 14:50:36 följande:

    Jättetöntigt kanske, men ikväll ska jag på AW och jag vill så gärna ta ett glas vin och släppa allt som har med graviditet att göra. Inte för att jag så gärna vill ha alkohol utan för att slippa helt att tänka på allt som varit denna vecka och jag orkar inte heller med misstankarna från kompisar om jag tackar nej till vin. Det har varit mentalt påfrestande att inte veta. Barnmorskan idag tyckte att jag måste kunna lita på det digitala test som visade negativt imorse samtidigt tyckte hon att det lät märkligt att jag blödde så lite och att testet visade negativt så snabbt då det ju brukar visa positivt ett tag eftet mf. Så jag vet fortfarande inte hur jag ska göra. Min sambo tycker jag ska slappna av med kompisarna ikväll men om det finns en miljondels chans att det inte var ett missfall känns det ju dumt att dricka. Dock så säger min instinkt till 100% att hag inte är gravid, utan tycker till och med att jag känner lite ägglossningssmärta idag.


    Supersvårt. Känns ju som det digitala borde visat rätt med tanke på att du är på BIM+6 om jag förstod dig rätt. Jättetråkigt svar men jag hade kanske skippar AWn helt tills jag visste faktiskt. Förstår känslan av att vilja strunta i allt och bara slappna av, men jag hade nog tyckt det har för jobbigt att chansa och dricka men också tråkigt att skippa det där glaset när man väl är på AWn. Eller så kan du ju köra alkoholfritt vin och beställa i baren så slipper folk se/undra och så kan du fira/släppa loss med någon riktigt god middag eller något på AWn :)
  • Hallonglass91
    slo92 skrev 2021-10-01 08:49:34 följande:

    Jag pratade med en annan bm igår och hon sa att om jag testar negativt på digitalt test mer än en vecka efter bim så är jag inte gravid, och att det var ett tidigt missfall. Kändes så skönt med någon som gav så tydliga besked. Så jag tänker släppa det nu och ladda om inför nästa :) tyvärr är min sambo bortrest så jag hoppas att ägglossningen dröjer, enligt min app så ska jag ha ägglossning på måndag. Vore tråkigt att missa denna månad. Det som är positivt i hela det här är att jag nu vet att jag kan bli gravid, har typ alltid varit orolig att jag inte kan det.


    Åh! Skönt att veta och bearbeta det. Hoppas du hade en bra AW!

    Ja, exakt, det är så skönt att veta att man kan bli gravid!
Svar på tråden Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?