Inlägg från: Hallonglass91 |Visa alla inlägg
  • Hallonglass91

    Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?

    Anonym4848 skrev 2021-06-06 16:31:30 följande:

    Jag har precis plussat efter ett långdraget MA!

    Plussade 21/12. I vecka 10 konstaterades det att det avstannat i 6+4. Fått cytotec i två omgångar, först 10 tabletter och sen 4 till en månad senare. Blödit typ konstant februari-april. Många ultraljud och blev till slut skrapad 26/4. Fick positivt på ÄL-test 20/5 och plussade nu som sagt 14 dagar senare, blev ingen mens emellan alltså men känns typ som att jag haft mens i 3 månader..fattar inte att det är sant och vågar absolut inte hoppas på att det ska hålla, men får ta en dag i taget!


    Men åh!! Superstort grattis! Helt underbart ju!

    Håller tummarna för er.
  • Hallonglass91
    Anonym4848 skrev 2021-06-06 16:59:08 följande:

    Tack snälla!! Håller tummarna för er andra också, tänkte att min story kan ge någon lite hopp kanske..?


    Det gör det verkligen!! :)
  • Hallonglass91
    September1518 skrev 2021-06-07 20:21:08 följande:

    Hoppas det kommer några fler plus här snart! Ni är såna starka kämpar tjejer!

    Ville uppdatera lite hur det gått för mig. Jag är i vecka 7 eller 8 nu. Jag har äntligen börjat få lite symptom, jag mår illa och har ont i magen dagligen. Känns skönt! Snart ska jag på inskrivningsmöte. Kändes lustigt hur barnmorskan pratade om hur denna graviditet kommer gå så snabbt osv som att det är helt självklart att det går vägen denna gång. För mig känns det inte alls självklart, varje dag är en seger, är livrädd för missfall nu och hoppas att jag kan få ett UL när jag är där

    Hoppas det går bra för er!


    Helt rätt, en dag i taget och tänk positivt! Så glad för er skull. Vecka 7/8 är ju ändå rätt långt. Hoppas du får ett VUL när du är där eller iaf innan vecka RUL! Annars kanske du kan bekosta det själv. Jag kommer verkligen vilja gå på ett tidigt VUL när jag blir gravid,

    Jag fick min mens idag iaf, så blir nu ett 3e försök denna månader här för oss efter vårt MA. Känns ändå okej :)
  • Hallonglass91
    September1518 skrev 2021-06-08 14:44:49 följande:

    Jo men har för mig att runt den här veckan är det något kritiskt som ska ske typ att moderkakan tar över eller hjärnutveckling, något som är lite extra känsligt, har jag för mig haha! Försöker att inte googla så mycket nu. Så lite orolig, men det går nog bra. Ja det skulle känns segt och väldigt jobbigt att vänta så pass länge. Annars kommer jag absolut bekosta ett själv om det går! Tack för pepp!

    Trist men skönt att det känns okej. Hur snabbt gick det förra gången? Hoppas det blir tredje gången gillt för er! Skönt med sommar, tiden brukar i regel flyga iväg då haha. Sen sitter du förhoppningsvis där gravid i höst!


    Åh! Ja, händer säkert något viktigt nu. Och idag är du en dag mer gravid än igår! Hurra.

    Vi blev gravida på första försöket faktiskt, utan ÄL test och temp osv, så är såklart lite jobbigt att det inte går nu, men försöker tänka positivt och vara lugn (är inte det haha men försöker intala mig det).
  • Hallonglass91
    September1518 skrev 2021-06-08 20:13:53 följande:

    Haha tack!

    Oj tänka sig, första försöket. Förstår att det blir extra snopet då att det gick som det gick :( Fake it till you make it hehe nä men bra med en positiv inställning. Tror du mår mentalt bättre då även om det kanske inte känns så. Har ni några barn sen innan? :)


    Ja haha. Nej, vi har inga barn. Har ni? :)
  • Hallonglass91
    September1518 skrev 2021-06-08 21:54:19 följande:

    Hoppas det går nu på tredje försöket för er <3 Vi har en son på 3, blev också rätt snopet när den graviditeten gick bra så var det som att min hjärna blockerat bort missfallsrisken. Särskilt då det ändå kom så pass sent. Vi skulle precis börja berätta för folk liksom! Vi får se hur denna gång går, kommer inte kunna slappna av innan ul.


    Mysigt! :) Hoppas allt går bra för dig med! Försök att slappna av, kanske fake it until you make it där med och låtsas vara lugn och intala dig att du är det, det finns inget du kan göra ändå. Kanske fungerar. :)

    Lycka till och håll oss uppdaterade!
  • Hallonglass91
    Sellcarro skrev 2021-06-11 15:22:10 följande:

    Hur går det för alla? Jag fick mensen igår och har nu börjat tagit Q10 och inositol för att förbättra äggkvaliten får se hur det kommer att gå dom närmsta veckorna :) skönt med lite sommar och sol så man får tankarna på andra håll :)


    Aldrig hört om de där, något du fått rekommenderat/rekommenderar? :)

    Jag fick mens i måndags för tredje gången sedan vårt MA. Kroppen är helt tillbaka nu skulle jag säga förutom att jag nu har längre cykler. Känner mig mer lugn och anstränger mig verkligen till att slappna av lite mer med allt då jag kände mig otroligt stressad att bli gravid förra cykeln och tänkte på att jag ville bli gravid heeeeela dagarna, vi försökte verkligen då också och körde med ÄL test och allt, låg massa osv. Blev väldigt besviken när det inte blev någon graviditet och inbillar mig att jag ?ville det för mycket? om ni förstår vad jag menar? Även om det säkert inte påverkar så mycket försöker jag vara mer chill denna gång. Tror ni att det påverkar något?

    Nästa BIM blir i början av juli för mig :)
  • Hallonglass91
    September1518 skrev 2021-06-12 19:15:17 följande:

    Ja du har rätt, måste lyssna på mina egna råd.

    Förstår hur du menar med att vilja för mycket, kanske att kroppen kan låsa sig av stress. Låter hälsosamt att försöka vara mer chill denna gång. Känner du dig taggad inför äl? Hur tänker ni lägga upp strategin denna gång då? Sex varannan dag kanske kan vara en idé för att slippa äl-test och stress men garantera att ni inte missar äl.


    Ja, denna gång får det bli mer när vi har lust och ungefär varannan dag. Funderar även på att skippa ÄL tester denna gång.

    Hur går det för dig? Ska du på något tidigt UL och när är det? Hoppas allt går bra för er! Heja heja :)
  • Hallonglass91
    Syren93 skrev 2021-06-13 09:48:33 följande:

    Är inne på 3e försöket efter missfall nu, ägglossning om ca 1 vecka tror jag. Har börjat tempa denna månaden, får se om jag gillar det.. :)

    Har även fått reda på att 3 vänner till mig ska ha barn i november /december och det är exakt när vi skulle haft barn om det inte blivit missfall.. Det känns riktigt jobbigt faktiskt. Känns orättvist och som ett hugg i magen..


    Ja, känner igen det där? :( jag tänker mycket - varför blev det som det blev. Men man får försöka acceptera att det inte blev som man trodde. Och även om de känns som andra ?ploppar? ut barn efter barn vet man ju inte heller vad de gått igenom för att komma dit. De som får barn nu kanske försök i flera år, också haft MF/MA, kåmpat med att gå upp/ner i vikt osv.
    Sellcarro skrev 2021-06-13 22:05:57 följande:

    Jo jag funderar på att släppa lös lite då vi kommer vara bort när vi har ägglossning så kanske ska ta det som det kommer då :) dricka gott och äta gott och bara vara :) Håller tummarna för dig med :)


    Jag funderar på samma! Bara föröka strunta i det hela, men ändå ligga ungefär vid ÄL. Får se hur jag gör. :)
Svar på tråden Fler som vill bli gravida efter mf och vill följas åt?