• MrsXy

    BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET

    hej !
    Hakar gärna på här. 
    V. 6. Enormt rädd och förväntansfull. Extremt tydliga plus. 
    Panik kontra glädje ! 

  • MrsXy
    KNAS2 skrev 2021-04-08 14:19:48 följande:
    Välkommen hit! Vi är ett gäng som känner exakt samma som du så du har kommit helt rätt! :)
    Tack :D 
    Vad kul !
  • MrsXy
    neongirl skrev 2021-04-08 15:58:27 följande:

    Nytt försök. :)


    Sellerin, 32 år, BF 16/11
     
    Grapefrukt89, 31år, BF 1/12.
     
    Hjzxmjyr, 27 år, BF 2/12
     
    KNAS, 31 år, BF 7/12
     
    Bananmilkshake, 35 år, BF 8/12
     
    Neongirl, 38 år, BF 10/12
     
    Litalu, 26 år, BF 14/12
     
    Emjol, 25 år, BF 15/12
     
     
    MrsXy lägger du till dig själv i datumordning? Visste inte ditt BF. :)
    Den 7/12 som det ser ut ! :)
  • MrsXy
    Emjol skrev 2021-04-08 15:36:19 följande:
    Välkommen :)

    Helt normalt att känna så ;)

    Har längtat efter detta så länge men har mestadels panik. :P Pojkvännen är förvånansvärt mer exalterad fastän det är han jag har väntat in så att säga.
    Tack ! 
    Samma här ! 
    Så häftigt, kul när det blir så
  • MrsXy
    Kallamakka skrev 2021-04-04 08:34:06 följande:

    God morgon alla nyblivna morgon människor!

    Jag har tyvärr börjat blöda igen igår, med lite kramper och en del koagulerat härliga klumpar av blod. Med fem missfall i bagaget känns det inte alls positivt och väldigt bekant. Numera kommer bara färskt blod och inte i samma mängd och det gör inte ont längre. Dagens test är fortfarande väldigt starkt men svagare. Psykologiskt försvann alla symtom i och med blödningen, även om brösten gör ont så gör det inte det i mitt huvud längre. Så så var det nog åt skogen med den här graviditeten också. Tänker jag. Kommer fortsätta ta tester för att bekräfta det jag redan känner.

    På tisdag ringer jag IVF kliniken och hör med dem hur vi går vidare eftersom vi inte kan försöka naturligt. Om det ens är lönt att fortsätta stoppa in befruktade ägg i mig eller om vi ska tänka om och kanske använda någon annans gener. Vad vet jag. Missfallsutredning är gjort utan fynd för längesen, med hysteroskopi utan fynd och inga genetiska deffekter på oss eller autoimmuna sjukdomar. Så här står vi nu, fem år senare och med fler frågor än svar. Är så fruktansvärt besviken på det här nu. Nästan så jag inte vill ha barn längre.

    Är ändå glad för att jag vågade gå med här då jag inte kunnat vid de tidigare graviditeterna för att det är svårt att alltid vara den som blir det dåliga exemplet, det är svårt att tro att man ska slippa bli det. Men men, hoppet är det sista som överger en säger dem och jag omfamnar alla gånger jag vågar vara positiv. Jag vet att det ordnar sig och vi repar oss alltid men första dagen av insikt är alltid tuff. Men sen kommer vi igen.

    Tack för mig och lycka till ni andra!


    Så tråkigt :( Beklagar. Lycka till !! 
  • MrsXy
    Emjol skrev 2021-04-09 19:03:45 följande:

    Man blir ju lite nojjig ändå.. Testade mig med testa tidigt test 4 dagar innan BIM och fick ett svagt plus, testade mig imorse med vanligt test men inte det minsta tecken på postitivt? Har dock varit gravid tidigare men gjorde då abort och då minns jag att jag plussa minst en vecka efter BIM och negativt innan det, så förmodligen är det samma nu. Har inga tecken på att mensen är påväg och enligt min intuition så är jag gravid. Samma känsla hade jag även sist där, jag bara visste liksom.

    Håller tummarna att det går hela vägen och väntar några dagar innan jag testar igen helt enkelt :)


    Säkert är din magkänsla rätt !
    Alltså vad jag förstått så är Hcg-stickor kvalitativa tester, dvs de kan bara visa + eller -, och om strecket är starkt eller svagt betyder egentligen ingenting. Trots att man såklart alltid vill se ett starkt streck :) Så det kan ju vara bra att veta.. 
  • MrsXy

    Vad var era första symtom förresten? Skiljde de sig från om ni tidigare trott att ni varit gravida men inte varit?
    När jag innan trott det så har jag tänkt att jag har lite större bröst, men inget annat. Nu var det som en smäll, helt slut första dagarna, känsla av att vara sjuk, varm och molvärk Solig

  • MrsXy
    KNAS2 skrev 2021-04-10 09:56:51 följande:
    Förra gången som slutade i MF var jag betydligt tröttare. Denna gången mest önt I brösten. Men har varit sjuk sedan jag plussade så har kanske missat andra symtom då jag känt mig krasslig.
    Aha ja då är det kanske svårt att känna symtom! :)
Svar på tråden BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET