Inlägg från: Miniflin |Visa alla inlägg
  • Miniflin

    BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET

    Hej på er! Har inte skrivit här tidigare men läst sen jag var i v.5 ungefär, haha. Är nu i vecka 10 (9+2). Har ett missfall i bagaget och är såklart nojig men försöker att tänka positivt, är det menat så kommer det att gå vägen. Jag har dessutom bytt partner så det kanske är bättre spermier den här gången, haha!

    Jag bor i Sala, någon som bor i närheten? Jag är 29 (fyller 30 i oktober) och sambon är 34, han har två barn sedan tidigare och det här är vårt första gemensamma. Mitt TUL (vi har bestämt oss för att inte göra KUB) infaller precis under specialistmödravårdens sommarsemester vilket betyder att de stängt ner UL-verksamheten helt... jag ska träffa min BM nästa vecka igen och prata med henne om det. Någon här som också bor i Västmanland som har hört om någon eventuell lösning på det problemet? Känns ju inte kul att hoppa över TUL i vecka 13 när man nu ska få det...

  • Miniflin
    kanien skrev 2021-05-27 14:29:46 följande:

    Då känner vi säkert igen varandra

    Är 32 och bor i Sala.

    Om vi vet vilka vi är så får vi hålla tyst om detta.

    Jag läser bara i gruppen då jag älskar att följa er, men har själv bf jan/feb <3


    Jag tror inte vi gör det, jag är nyinflyttad sen november och känner typ bara min sambo och de på jobbet, hahaha. Men självklart är vi alla tysta om varandra här inne!
  • Miniflin
    kanien skrev 2021-05-27 14:29:46 följande:

    Då känner vi säkert igen varandra

    Är 32 och bor i Sala.

    Om vi vet vilka vi är så får vi hålla tyst om detta.

    Jag läser bara i gruppen då jag älskar att följa er, men har själv bf jan/feb <3


    Jag tror inte vi gör det, jag är nyinflyttad sen november och känner typ bara min sambo och de på jobbet, hahaha. Men självklart är vi alla tysta om varandra här inne!
    kanien skrev 2021-05-27 15:50:14 följande:

    Jaha vad spännande

    Men kanske känner din sambo om inte annat då jag är uppvuxen här

    Får jag fråga vart du jobbar? Vore ju kul att kunna följas åt och kanske ses när vi bor i samma lilla stad


    Ja det kan du säkert göra, han är också född och uppväxt här!

    Jadå jag jobbar som polis, vad gör du själv? Absolut, eftersom jag är nyinflyttad träffar jag gärna nytt folk! ????
  • Miniflin
    mandarincurd skrev 2021-05-31 10:35:42 följande:

    Hello måndag :) hur mår alla?

    Jag är överlycklig då jag upptäckt att Actimel är sjukt bra mot hård mage. Äter en järntablett varannan dag och har inte en tillstymmelse till förstoppning, så gött! Äter Nifefex, de ska vara snällare mot magen.

    Försöker även boka in tidigt ultraljud privat. Hoppas jag får någon tid!


    Hallå! Jag mår också bra som jag gjort hela graviditeten hittills :) både skönt och oroande att inte känna så mycket symptom, haha. Idag har jag börjat få endel molvärk när jag anstränger mig, typ promenerar eller går i trappor. Men annars mår jag prima! Gjorde TUL i vecka 9 och såg ett litet pyre med tickade hjärta i alla fall :) går in i vecka 11 på onsdag så det går framåt men så långsamt tycker jag! Haha.
  • Miniflin
    mandarincurd skrev 2021-05-31 19:03:39 följande:

    Jag har faktiskt också mått bra. Hade molvärk som fasen där i vecka 7/8 men har inte haft något sen dess. Knappt något illamående, knappt trött...

    Vi synkar nästan, jag går in i vecka 11 på torsdag!


    Jag försöker tänka att jag ska njuta av att jag mår bra! Hade ju varit grymt jobbigt att må illa hela tiden och så... jag är lite tröttare än vanligt och får ont i huvudet om jag inte sover bra. Men annars som sagt väldigt bra! Men tycker magen är svår att hålla in nu.. haha. Den är inte stor men gör ont att ha vanliga byxor. Måste nog köpa mig ett par mammabyxor, sjukt!!
  • Miniflin
    MrsXy skrev 2021-06-01 09:45:15 följande:

    Tack alla ni <3 

    Gud vad jag önskar att det bara var en ful mardröm, att jag vaknade idag och allt var bra.

    Vi skulle berätta till alla igår, det var en milstolpe liksom. 

    Väntade bara på ultraljudet sen skulle jag lugna ner mig och äntligen känna glädje. Nu kanske det blir operation.. 

    Förlåt för deppigt inlägg men som sagt jag har känt mig så "hemma" i denna fina grupp. 

    Var det några av er i gruppen som hade fått missfall innan? Kanske ni inte vill prata om det nu såklart men om någon vill diskutera detta så skriv gärna, antingen här eller mail om ni vill. 

    Behöver allt stöd och liknande historier/hopp <3 


    Jag har fått ett missfall innan min nuvarandes graviditet. Men det ?skötte sig själv? och kom ut utan skrapning, medicin eller så. Men jag hade blött, inga onormala mängder, i ca 1 vecka och de små symptom jag haft försvann. Sen gick jag upp för trappen till kontoret på jobbet och kände hur något liksom gled ut i trosan. Gick på toa och torkade bort en blodig hård klump, stor som en vindruva typ. Jag bröt ihop där inne på toaletten och smet hem efter att jag lugnat mig lite. Det gjorde så ont i själen. Som du säger, man har sett fram emot så mycket och så går allt det i kras. Mitt var i vecka 8 men hade ändå sett så mycket framför mig. Såhär i efterhand var det dock ?tur? att vi fick missfall då jag och dåvarande sambo. Gick isär ett par månader senare, jag träffade min nuvarande de typ en månad efter det och är kär som aldrig förr och väntar nu barn igen. Så det var helt enkelt inte mening då. Inte det barnet, inte han och jag, vi skulle inte bilda familj. Även om det är jobbigt så är missfall och MA ändå ?bra? för det skulle inte hänt om inte något var fel. Kroppen lyckad lösa det själv, även om det är smärtsamt för oss... Så det var helt enkelt inte meningen att det barnet skulle födas. Men bryt ihop, prata om det, gråt, skrik, var arg, men försök att gå vidare efter det. Ni kommer bli gravida igen!!
  • Miniflin

    Nu har jag köpt mig ett par mamma-byxor, vilken befrielse!! Haha. Sjukt sköna och snygga från H&M för 400 spänn, kommer leva i dessa :D

  • Miniflin

    Alltså jag är så OMÄNSKLIGT trött!! Sitter på kontoret och skulle bokstavligen kunna somna i stolen sittandes...Varför kan jag inte få de här dipparna hemma så jag kan gå och vila utan att det ser konstigt ut?? Haha! Men jag ska njuta av att jag inte har mer symptom än så kanske, det är bara jävligt jobbigt att vara såhär trött på jobbet..

  • Miniflin

    Hej på er denna måndag! Hur mår alla? :) Jag mår toppen, lite molvärk och känsliga bröstvårtor men annars som vanligt, men tröttare såklart, verkar som vi alla är det, haha!

    Nu är jag i vecka 11 (10+5) så börjar våga mig in i att fråga om den där facebookgruppen som skapades i början av tråden, ska man skriva till någon här om att få vara med? :)

Svar på tråden BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET