Inlägg från: mandarincurd |Visa alla inlägg
  • mandarincurd

    BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET

    Woooow så hårt man får hålla i plånboken när en ser att vagnen man vill ha är på kampanj :)))

  • mandarincurd
    VirrePirre06 skrev 2021-07-13 11:26:56 följande:

    Haha feel you :D Vilken är ni intresserade av?


    Haha så jobbigt! Är så sugen på en Emmaljunga NXT90, har dock inte provkört någon ännu men vi bor på landet med grusvägar och den verkar passa ypperligt för det! :D

    Men nu precis så tyckte jag att det kändes lite konstigt i magen så jag la handen där och fick känna första sparken! Såååå sjukt <3
  • mandarincurd
    VirrePirre06 skrev 2021-07-13 22:26:15 följande:

    Det är en fin vagn :) Åh så mysigt, längtar så jag med tills jag får känna nått :)


    Ja men det är ju det. Men men, man får bita i det sura äpplet lite och hoppas det kommer upp en kampanj senare i höst :)
  • mandarincurd
    VirrePirre06 skrev 2021-07-13 22:29:44 följande:

    Jag mår ändå bra skulle jag säga, har haft ont i livmodern några dagar, så pass att det gör ont när jag böjer mig och i vissa rörelser :O Men börjar släppa nu. Är I v.19, och har sen innan ländryggsproblem så vet inte om det är foglossning eller det gamla vanliga :/


    Hoppas du slipper foglossning! Jag har faktiskt haft ont i bröstryggen och speciellt när jag andas in. Har dock inte haft det på ett par dagar så förhoppningsvis var det inget märkvärdigt.
  • mandarincurd
    Thewalk skrev 2021-07-13 12:30:18 följande:

    Hej på er!

    Hur mår ni denna vecka?

    Är i v.18 (17+3) nu och sedan några dagar har jag fått foglossning, främst i ländryggen men även nedre magen.

    Nån mer? Försöker röra på mig i lugn takt och vila mycket. Men vet inte vad jag ska göra mer? ska fråga om fler tips hos bm nästa vecka.

    Jag har även en period när hormonerna spelar spratt. Många beskriver ju andra trimestern som då man mår toppen, men jag har fått lite prövningar både fysiskt och psykiskt senaste dagarna.

    Men är förväntansfull inför RUL om 8 dagar och glad att känna bebisarna fladdra lite då och då :)

    Ta hand om er i värmen!


    Jag mår bra! Jag har haft lite huvudvärk till och från för första gången sen jag blev gravid men inte mer än så. Jo, ont i bröstryggen vid inandning när jag varit ute och promenerat/sprungit. Det verkar dock ha släppt, jag hoppas det i alla fall! Så nä ingen foglossning för mig än i alla fall. Hoppas du får hjälp med din.

    Jag vet att det finns bälten man kan få låna, i alla fall i min kommun. Kanske en naprapat kan ge några tips också?

    Spännande med RUL och mysigt med bebisfladder. Jag kände första sparken igår. :)
  • mandarincurd
    neongirl skrev 2021-07-15 22:31:19 följande:

    Ultraljudet gjort här också och vi väntar en liten kille. <3 Har haft det på känn, men var såklart inte säker. Eftersom sambon inte fick vara med bad jag henne att inte säga det högt utan skriva ner det på en lapp som jag la i ett kuvert. Så öppnade vi det tillsammans sen, vilket sambon verkligen uppskattade. :)


    Stort grattis till lillkillen! <3
  • mandarincurd
    Grapefrukt89 skrev 2021-07-15 22:37:39 följande:

    åh va härligt för er båda! Grattis!

    Mitt såg också bra ut! Vilken lättnad asså!

    Jag har tydligen också en liten tjej som busar och sprattlar i magen ^^. Var innan stensäker på att vi endast skulle få pojkar ihop i och med att min sambo har två bröder, 10 kusiner varav endast 1 är tjej. Finns inte mycket tjejer alls... Men oväntat nog är det en liten tös!

    Känner många som fått tjejer nu senaste 2 åren konstigt nog. Hahaha! En del i denna tråd som också sagt att de väntar en flicka.


    Jag är nästan helt övertygad på att vi väntar en flicka vi med, men man blir ju lite kluven när typ alla i denna tråden väntar flickor? Haha! Känns som det borde dyka upp lite fler pojkar snart!
  • mandarincurd
    neongirl skrev 2021-07-16 08:41:29 följande:

    Tack alla! <3 Grapefrukt89 jag kan inte riktigt förklara hur jag hade det på känn, men när folk har frågat vad jag tror så har jag hela tiden sagt kille. Drömde även innan jag plussade att jag fick en pojke. Har liksom sett framför mig hur vi kommer ha en liten kille som springer runt här om ett par år. Sambon trodde först tjej men ändrade sig när han såg KUB ultraljudsbilderna i vecka 13 baserat på profilen. Och han sa samma sak igår på de nya ultraljudsbilderna. Svärmor har varit övertygad om en tjej och sa det senast förra helgen, men då sa jag att jag har ju hela tiden trott kille så vi får se. :)

    Jag har mest varit sugen på salt mat och inte speciellt sugen på sött. Många i gruppen har ju bara klarat äta yoghurt men jag har bara velat äta riktig mat och salta saker haha. Läste någonstans att om man är sugen på salt mat kan det vara tecken på en kille. Inte för att det kanske alltid stämmer, men i mitt fall verkar det stämma. :)

    Grattis till er lilla tjej också! <3


    Vad sjukt!! Jag drömde natten innan jag plussade att jag var gravid och skulle få en dotter. Eller jag drömde inte ens, det var i det läget där jag är mellan vaken och sömn. Då fick jag bara den tanken. Sjukt om det stämmer!
Svar på tråden BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET