Inlägg från: mandarincurd |Visa alla inlägg
  • mandarincurd

    BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET

    bananmilkshake skrev 2021-08-07 10:18:34 följande:

    Tänkte höra hur ni alla mår! 

    Jag är så trött, känner mig tung och andfådd. Svårt att äta. Hjärtat slår extraslag, en natt när jag varit uppe på toaletten och lade mig igen, fick hjärtat nåt spel. Jag tror inte det är möjligt men jag är helt säker på att det dunkade 4 gånger i rad, haha. 

    Jag har börjat ta järntillskott så kanske det hjälper. Tydligen skulle jag fått ett brev att jag skulle börja ta det i v.20, men det brevet fick jag aldrig så jag började i slutet av v.23. Gick veta av en slump genom att jag ringde bm om annat. 

    Är annars på bra humör! Men hade gärna varit hemma och vilat (intensiv jobbperiod även om jobbet är lugnt). 

    Hoppas ni alla mår bra! <3 


    Åååhh vad jobbigt för dig :( ang hjärtat så sa en kompis till mig att man kan få hjärtrusningar, hjärtklappningar osv när man är gravid. Ingen fara med obehagligt såklart. Hoppas järnet hjälper!

    Ja jag förstår dig helt!
  • mandarincurd

    Min mage känns så himla himla spänd. Känns som att jag ständigt går och trycker ut den. Haft så sen i eftermiddags. Känner någon igen sig? Det är liksom hela magen? gör inte ont men det är inte jätteskönt. :/

  • mandarincurd
    VirrePirre06 skrev 2021-08-07 22:35:05 följande:

    Jag får spänningar i magen några gånger per dag, och den är stenhård :O Hört att det kan vara sammandragningar för att kroppen ska öva sig inför vad som komma skall, men vet ej haha


    Har du så det håller i sig i flera timmar?

    Jag börjar fundera på om det är gaser haha?
  • mandarincurd
    VirrePirre06 skrev 2021-08-08 11:08:34 följande:

    Kan vara i någon timme eller så, skulle absolut kunna vara gaser med haha xD


    Haha det var 100 procent gaser för mig!
  • mandarincurd
    bananmilkshake skrev 2021-08-08 13:31:10 följande:

    Så är min av och till också, kopplar ihop det med min tröga mage och gaser som nämndes, haha. Men ibland är det såna övnings-sammandragningar också.


    Hahah det var en fis på tvären, kom på att jag fick så efter att jag druckit en smoothie med massa grönsaker och frukt. Det gillade inte magen tydligen!
  • mandarincurd
    MissJ00 skrev 2021-08-09 18:12:22 följande:

    Jag känner sparkar lite då och då, är i v21 nu :) tycker det är så mysigt! Idag har han inte varit lika aktiv dock. Men har kännt lite smått :)

    Jag har fått en sån emorm längtar efter att få hålla min lilla bebis. Ser bebisar överallt och blir lika förtrollad som när jag ser en hundvalp. Va ute på promenad idag i parken här och såg såå många bebisar. Vill bara hålla min nu!!


    Jag är också i v21 och känner när han stöter i väggen lite då och då, mest kvällstid. Så mysigt <3 vissa dagar är han lite lugnare och andra dagar mer aktiv.

    Har också fått sån enoooorm längtan efter att hålla bäbis <3 vill bara att det ska bli december nu!

    Ang cravings så har jag blivit väldigt sugen på oliver på sistone, men när du sa sushi så blev jag sjukt sugen haha. Jag äter de med lax, de ska inte vara några problem :)
  • mandarincurd

    Läst att många har problem med kramp i vaderna. Jag upplever inte kramp men jag får sjuka sendrag. Beror oftast på magnesiumbrist och att man dricker för lite vatten!

  • mandarincurd
    bananmilkshake skrev 2021-08-09 21:49:42 följande:

    Och just det, är alla bebisar typ kära i att sparka på mammas urinblåsa, eller bara min? xD 


    Min meeeed! Tror att jag är kissnödig typ hela tiden ibland hahah!
  • mandarincurd
    partytsljus75 skrev 2021-08-12 12:50:50 följande:

    Nu har jag också varit på rul. Antar att jag var sist ut i gruppen? Fick göra 4 ul på 2 dagar pga att det är en aktiv bebis som inte vill ligga som den ska. Var samma på kub då blev det 3 ul på 2 dagar. Så har sammanlagt sett bebisen 7 gånger! Men allt såg bra ut. 3 stycken fick bedöma sista gången pga att det var så svårt att få bild på några delar eftersom den snodde sig runt och jag skulle få slippa gå tillbaka ytterligare en dag. Fick aldrig något foto pga att bebisen aldrig låg stilla. Men huvudsak att allt såg bra ut.

    Jag jobbar för tillfället mest hemifrån i väntan på min andra spruta. Men är glad att jag ändå har den möjligheten istället för att bli avstängd.


    Grattis! <3
  • mandarincurd
    Sellerin skrev 2021-08-13 17:04:48 följande:

    Tror jag slarvat en del med vatten! Men jag tycker ju att det är så drygt att springa på toaletten hela tiden :D men nu när jag den senaste veckan druckit mycket bättre så har jag heller inte behövt vakna av panik-kramp i vaden. :)

    Låter jobbigt med sendrag. Då kan det komma när som på dagen för dig?


    Ja det blir ju lätt att man tänker så haha. Jag får dock springa hela tiden ändå pga en bäbis som gillar att studsa på min urinblåsa (((:

    Nej det har bara kommit kväll och natt faktiskt. Dock inget denna vecka för mig heller! Beror säkert på svalare temperaturer och att jag faktiskt druckit ordentligt med vatten. :)
Svar på tråden BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET