• Amandannn

    BIM MAJ, första barnet

    Vickan31 skrev 2021-05-03 10:24:06 följande:

    Men vad roligt! Grattis 


    Tack!!
  • Amandannn

    Då fick jag det verkligen bekräftat med digitalt , vilken lycka, sambon fick också veta igårkväll. Så förväntansfulla nu, hoppas fröet får stanna <3

  • Amandannn
    Eclipse skrev 2021-05-03 17:08:43 följande:

    Grattis!


    Ericky skrev 2021-05-03 11:40:19 följande:

    Stort grattis från mig med :)


    Tack <3
  • Amandannn
    Anonym (lite halvt) skrev 2021-05-04 12:51:44 följande:

    Tack vad fina ni är! Jag blir helt gråtfärdig. Jag satt och darrade i chock en bra stund efter att jag sett resultatet på testet. Jag är jätteglad såklart, men det var inte alls vad jag hade väntat mig. 

    Tji fick jag, som var helt knäckt när mamma berättade att det tagit över ett år för henne att bli gravid med mig och syskon. 

    Ja, det var riktiga superspermier! Pyret måste verkligen ha velat bli till, haha. 

    Håller tummarna för er <3 


    Åhh så kul! Stort grattis <3 Samma här, trodde också att det skulle ta länge, mamma kämpade 3 år för att få mig och min syster har gjort ivf, så hade inga förhoppningar. Kände också skam känslor först att det gick så fort men får helt enkelt se det somm att alla är värda lyckan oavsett om det går fort eller om det tar längre tid <3
  • Amandannn
    NatMar005 skrev 2021-05-04 13:25:55 följande:

    Vad du är gullig, tack! Vet helt ärligt talat inte vad jag hade gjort utan er i den här tråden. Känns så skönt att bara kunna släppa guarden och vara helt ärligt med vad som.händer och hur jag känner det. Ingen förstår som ni. Helt ovärderligt. <3


    Samma här, svarade aldrig för miste ord, men läste nu vilken romantisk sak han gjorde igår för att kunna prata. Jag tror också öppningsgrejjen till det var att du faktiskt frågade honom om det kvällen innan fast det inte blev npgon vidare konversation. <3
  • Amandannn
    MsTintin skrev 2021-05-04 16:53:39 följande:

    Gud det händer så himla mycket i denna tråd att jag knappt hinner med, men det är så kul att följa!

    Först och främst - stort grattis till Link92, Amanda­nnn och Anonym (lite halvt) till era plus, så himla kul att det redan hunnit bli några plus denna månad!

    NatMar005 - vad skönt att det löste sig med din sambo och vad härligt att ni kunde prata ut (på hans initiativ non the less!), jag blev som många andra i tråden rörd när du skrev vad han gjort :)

    En helt annan fråga, jag genomgick ju en utredning i mars för infertilitet och de hittade inga fel. Jag tittade igenom min journal nu och såg att min AMH låg på 6,6. När jag sökt efter referensvärde verkar ju resultat på över 3,0 inte vara helt normalt, utan vara en indikation på PCOS. Detta var dock inget som min läkare påtalade, men man blir ju lite orolig...

    Jag har inte högt BMI, har en ganska regelbunden cykel på ca 30 dagar, jag vet att jag ägglossar då detta bekräftades under två cykler med ultraljud, men kan det ändå vara så att jag har PCOS? Känner mig lite förvirrad och orolig i detta.


    Tack så mycket!! Kan tyvärr inte svara på din fråga, men jag önskar dig ett stort lycka till och hoppas du får svar. <3 :)
  • Amandannn
    NatMar005 skrev 2021-05-04 17:51:53 följande:

    Tror du kan ha rätt och ska försöka komma ihåg det för framtiden. Tack och grattis till dig!! <3


    Tack så mycket, och stort lycka till till er också, hoppas detta var är er månad <3
  • Amandannn
    NatMar005 skrev 2021-05-04 22:17:41 följande:

    Åh tack. Jag hoppas verkligen också det. Mennom inte så skickar vi in våra hälsodeklarationer och inväntar prov underlaget för infertilitetsutredningen. Får välnse omnde vill ta emot oss, tänk om de bedömer oss som icke önskvärda eller nåt?! Hu...


    Håller tummarna för er! Min syster gick igenom ivf också och jag vet hur kämpigt dom hade det. <3
  • Amandannn

    Tänkte bara kika in och visa den fina stegringen, trots att jag också plussat med digitalt :) Idag är bim nämligen så dubbelcheckade bara.

  • Amandannn
    superbloom skrev 2021-05-05 08:01:15 följande:

    Tänkte att det kanske är dags att sluta vara anonym också. :) Det är alltså jag som är "anonym (lite halvt)". 

    Igår kom min sambo hem med rosor och choklad och mitt favoritgodis. Jag blev så himla förvånad och så lycklig. Jag är såklart livrädd och lycklig omvartannat, men jag försöker njuta. 

    Jag sitter här och tvekar över att gå med i BF januari-tråden (enligt app har jag BF 10 januari 2022), för det känns som att jag kommer jinxa då. Samma med Facebookgrupper. Hur har ni tänkt kring det här Amandannn och Link92? (och om det är någon mer här som plussat såklart)


    Har både laddat ner gravidappr och gått med i grupper, jag försöker se det som att lyckan kommer stanna för vill inte gå runt och vänta på ett missfall.
Svar på tråden BIM MAJ, första barnet