• Jesss93

    Ruvar 2021 - följas åt

    Hej!

    Här är en som är så trött på Lutinus,progynon och besvikelser .. Är inne på tredje försöket nu med blasrocyst. Första försöket fick jag mens på ruvdag 7, andra gången ruvdag 8. Nu är jag på ruvdag 3 och fick precis en brutal mensvärk och gick med ångest in på toaletten för att kolla, det hade kommit blod.. Hittar inte någon som får sin mens så tidigt efter återföring som jag! Måste ju vara något fel.. jag hinner ju knappt ens börja hoppas innan mensen är där :(

  • Jesss93
    Anna87a skrev 2021-04-19 10:12:53 följande:

    Hej! Usch så jobbigt, lider verkligen med dig. Vilken cykeldag brukar du få din mens i normala fall? Och säger din klinik något vad det kan bero på? Tycker verkligen den här typen av ovissheter är så jobbigt, när man själv känner att detta kan inte stämma men ändå fortsätter man i samma spår och återför fina blastocyster.


    Brukar få dag 30 så detta har varit på tok för tidigt.. Pratade med dem idag och de sa att jag förmodligen har för "starkt" immunförsvar så att kroppen stöter bort alla "främmande föremål". Då finns det någon annan behandling man kan göra för detta. Känner bara, varför sa de inte detta tidigare ? Nu får jag vänta på att nästa mens ska komma innan vi går på sista försöket vi har kvar för denna gång .
Svar på tråden Ruvar 2021 - följas åt