• JosHed

    BIM maj

    Elise96 skrev 2021-04-08 10:19:02 följande:
    Hahah fattar känslan! Har tempat de senaste 3 månaderna och har en regelbunden cykel så hittade ÄL snabbt. Är ett kontrollfreak så känns lugnande att försöka hålla koll så gott man kan på ÄL etc  när det inte går att bestämma över en eventuellt graviditet och när den kommer... :D 
    Jag har testat ägglossningsstickor förra månaden som blev positivt när min app sa att de borde bli det så antar att jag hade ägglossning då med i och med att mensen kom lägligt också :) Så ska köra med dem en månad till - lyckas vi inte till i maj så ska jag nog testa att tempa! Men det är i munnen man tempar precis innan man går upp? Låter den mycket eller lyser? (Sover med sonen så vill inte att han vaknar när jag ska upp till jobbet) 
  • JosHed
    lilly439 skrev 2021-04-08 12:07:35 följande:

    Hej!

    Jag hoppar in här Solig

    Har ägglossning i dagarna men kommer inte göra något aktivt försök denna månad för att mannen ligger rejält förkyld. Vi har bestämt att det får bli vid nästa ägglossning som är i maj och även BIM ska då vara i maj. Skriver inte upp något datum ännu då jag vill se hur denna cykel blir. Jag slutade nämligen med preventivmedel i februari och försöker fortfarande förstå min cykel.

    Kul att hoppa på tåget och så får jag uppdatera med datum senare om det är OK!

    Vi har ett barn sedan innan som är 4 år nu.


    Välkommen! Ja, uppdatera när du har lite mer koll! :) Jag har ju bara haft 1 mens innan denna så jag har inte heller hundra koll på när BIM är, så jag uppdaterar nog lite längre fram sen med utifrån när denna mensen slutar och sådär! Lycka till :) 
  • JosHed
    Stjärnhimmeln skrev 2021-04-09 07:53:40 följande:

    Hej! Vilket gäng vi är redan. Dagarna fram till äl känns sååå långsamma just nu. 1,5 vecka kvar nu ungefär.


    Verkligen! Det segar sig fram xD min men slutade nyss och började testa med ägglossningsstickorna idag. Antagligen inte ägglossning för ens till helgen, men man ska ju börja några dagar tidigare med de digitala! Hoppas tiden går snabbt xD är du en sån som testar mycket gravidtest innan BIM? Jag tänker alltid att jag ska hålla mig men sen så testar jag alltid någon dag innan ändå xD mina två graviditeter har inte visat sig på stickan för ens dagen innan BIM eller BIM men man kan ju alltid hoppas xD
  • JosHed
    Stjärnhimmeln skrev 2021-04-12 18:31:53 följande:

    Med de andra barnen testade jag sjukt mycket. Nu första försöket testade jag dagen 2 dagar innan bim, men sen kom ju mensen dagen efter. Får se om jag blir crazy eller inte Haha Min mens tog slut i torsdags och har beräknad ÄL tis-ons nästa vecka.


    Mina andra två graviditeter tog sig på första försöket så har inte haft så många chanser att testa mycket. Får se hur det blir om det tar några månader nu! Min mens slutade i fredags och jag har nog ÄL lördag kanske! Men då har du kort cykel?
  • JosHed
    Stjärnhimmeln skrev 2021-04-13 19:59:43 följande:
    Jag är lite kortare lutealfas än man ?borde? men har lägre cykel är standard 28. Har ca 30-31 dagars cykel.
    Jag läste ditt inlägg i måndags men var ledig så trodde det var söndag och trodde därför du menade att du skulle ha ÄL nu som igår xD men förstod nu att du menade nästa vecka på! Då har vi typ ÄL samtidigt ungefär :) 
  • JosHed
    Fjonkis skrev 2021-04-12 17:35:29 följande:
    Lyx ändå att din mens är slut och du har äl snart. Jag ska få mens på onsdag och det går såååå långsamt nu alltså. Två veckor kvar tills jag har ägglossning. Tänker också att jag ska hålla mig men jag känner mig själv och vet att jag kommer börja testa på bim -6 typ haha
    Men du vet att du inte är gravid denna månad? Utan bara inväntar mensen? Segt! Hoppas tiden går snabbt för dig. Tycker den segaste tiden är mensen och sen typ veckan efter ägglossning xD Innan ägglossningen så har man ändå det att se fram emot och sen börjar det ju närma sig BIM. Men de tiderna är låååånga!
  • JosHed
    Dumlan skrev 2021-04-14 13:18:16 följande:

    Hej, hoppar in här, mf i augusti och nu MA (där vi såg hjärtslag men för litet foster i vecka 7+, och i 9+ var det tyvärr över). Fick cytotec i fredags och nu börjar blödningen avta, så hoppas på bim i maj, oklart när (om ÄL ens kommer..) dock. Har en treåring hemma, vilket gör missfallen liiiiite lättare att ta sig igenom <3

    Håller tummarna för oss alla :)


    Beklagar så mycket ert MA ?? Håller tummarna för oss alla denna gång! Jag testade med ägglossningsstickor efter mitt avbrytande i februari för att se att allt var igång igen! Har haft 2 mens sen dess (denna var den första normala) så hoppas på att det tar sig för oss båda snabbt igen ??
  • JosHed
    FruBjörk skrev 2021-04-15 02:37:29 följande:
    Ja precis, det menade jag såklart :)

    Nej de säger att det inte är högre risk. Det är väl bara det att oron finns då man vet vad som kan hända.

    Nu var min man inte ens sugen på sex så får se om vi övh får till nåt nu vid ägglossning. Blir besviken på honom då det handlar om så mycket mer än suget.

    Nej precis, det är dumt att vänta hur länge som helst
    Min man kan också tappa suget. Vet att han känner att jag inte vill ha honom egentligen utan endast för att jag har ägglossning om jag skulle säga till (han kände så innan förra graviditeten - då vi inte ens försökte så vet inte ens vart han fick det ifrån xD). Så vi har typ sagt att vi försöker, men sen håller jag koll på ägglossning osv så han inte behöver känna någon sådan stress. Och så försöker vi ligga lite även när det inte är så hög chans typ så han känner att jag vill ha honom ändå. Oklar text nu kände jag - hoppas du förstår!

    Jag tycker också att anledning till att ligga är större än själva ligget liksom <3 
  • JosHed
    FruBjörk skrev 2021-04-15 09:24:30 följande:
    Jag har också försökt hålla det mer för mig själv, så min man inte känner av så mycket press då det påverkar honom mycket. Men det blir ändå uppenbart för honom. Och nu när vi har försökt under så lång tid så kan han min menscykel ganska bra hehe

    Men ja, man får försöka göra det så avslappnat det nu går.
    Förstår! Vi har inte försökt så länge än. Jag brukar kalla allt sex för övningssex typ xD och säga att det ändå nog är för tidigt eller för sent men vi kan ju ligga ändå liksom. (vill förtydliga igen att vi absolut försöker, han är helt med på tåget så jag lurar inte honom). Han är ju inte dum, han fattar ju säkert någonstans att vissa av gångerna inte bara är för att jag tycker han är snygg ;P 
  • JosHed
    Fjonkis skrev 2021-04-15 16:49:19 följande:
    Ja jag vet att jag inte är gravid. Vi har vart försiktiga och kört med kondom fram tills nu ungefär, jag har mens och så nu.

    Så nästa ägglossning blir första försöket:). Veckan efter ägglossning ja, gud vad lång den veckan är haha. Ser inte fram emot den. Men jag tycker ändå det är spännande sen när man kan börja testa sig, sitta och analysera testen och prova massa olika haha. Om vi här i denna gruppen blir gravida borde vi skaffa en liten privat grupp på fb där vi bara är 40-50 pers och kan följas åt.
    Hade ju varit supermysigt! Kunna följas åt lite mer ordentligt än de här superstora grupperna på typ 1000 personer!
Svar på tråden BIM maj