• JosHed

    BIM maj

    Stjärnhimmeln skrev 2021-04-27 20:46:02 följande:

    Såååå coolt!!! BIM tis/ons. Dag 9/10 sen äl på fredag.


    Åh då håller jag tummen! Aldrig plussat innan BIM innan! Så trodde aldrig testet skulle via positivt - på eftermiddagen dessutom! Så kan ju vara positivt även om det ej är det på fredag :)
  • JosHed
    Fjonkis skrev 2021-04-28 07:45:00 följande:

    Så frustrerande. Har kollat med ältester en/två gånger om dagen nu. Alla negativa, noll stegring. Jag borde ha äl idag. Inga känningar


    Men det kan komma snabbt! Jag testade med digitala där man får blinkande först och sen fast, gick direkt från noll till fast på ett dygn!
  • JosHed

    Jag plussade ju i måndags och har fått starkare streck sen dess. Idag var det lika starkt som igår (alltså ingen egentlig ökning). Igår tyckte jag att jag fick lite lite lite ljus ljus rosa på pappret, men kan varit en synvilla. Är sju sjukt nojig just nu. Mår typ illa av oro (ej av graviditeten). Tror det ska komma en störtblödning när som helst. BIM är ju imorgon-söndag någon gång (vet ej) så kan ju vara något som kommer ut med mensen liksom :( varför testade jag så tidigt?

  • JosHed

    Ännu ett inlägg från mig : förlåt för spam. Ville bara skriva att jag lugnat ner mig och bestämt mig för att sluta testa nu och bara acceptera att jag är gravid. Så kan allt hända såklart men håller tummen ?? Tog ett sista test nu mitt på dagen och det var mycket tydligare än morgonens och gårdagens. Så nu inser jag att testa varje dag skapar bara onödig ångest och tårar!

  • JosHed
    LinaJ87 skrev 2021-04-29 17:05:40 följande:

    Tillhör egentligen apriltråden då jag har bim igår-idag, men som jag relaterar med dig! Plussade supersvagt i förrgår och synligt igår. Uppe och testade tidigt i morse, men uppfattade det inte som lika starkt. Analyserar all värk och känningar i magen, konstant! Vill så gärna bara njuta och hålla mig lugn, men hjärnan vägrar samarbeta.


    Exakt samma här! Hela morgonen var jag helt hundra på missfall inom en timme. Har nu bestämt mig att jag inte ska testa mer om det inte är så att jag börjar blöda. Tror detta blir bättre. Får bara ångest av det!
  • JosHed
    LinaJ87 skrev 2021-04-30 05:28:37 följande:

    Klokt att sluta. Jag ska ta ett digitalt i helgen och sen räcker det. Tyvärr mycket missfall och annat tråkigt på mitt arbete, som påminner mig hela dagarna... Får jobba på att koppla bort det eller något.

    Hoppas vi ses i någon bf-tråd!


    Tog ett sista digitalt idag (slut på testet sen!) som stod 2-3, så ökat från i måndags (då 1-2). Så nu tror jag att jag nöjer mig, om jag inte börjar blöda eller så!
  • JosHed
    Stjärnhimmeln skrev 2021-04-30 16:41:43 följande:

    Analyserar för fullt här. Förra månaden kom mensen på äl+13, imorgon är jag på äl+11.... så imorgon tänker jag nog testa... med ett cb testa tidigt. Någon som har erfarenhet av de?


    I en grupp om att analysera gravtest så ger CB testa tidigt extremt mycket spökstreck och väldigt tydliga sådana. Så jag skulle inte testa dem faktiskt!
  • JosHed
    Syskonlängtann skrev 2021-04-30 14:40:59 följande:

    Hoppar in här om det är ok :) har följt med här i några dagar men inte tordas mig på att skriva ett inlägg.

    Jag drabbades av utomkvedshavandeskap i Mars, vi gick några veckor och föreställde oss bebis och allt därtill men det slutade istället med akutoperation och en äggledare fattigare. Den graviditeten var oplanerad, men sorgen efter fick både mig och mannen att inse att vi är redo för ett litet syskon.

    Fick positivt på cb?s ägglossningstest 15/4, BIM är svårt att räkna ut då jag inte haft någon mens sen operationen. Skulle gissa imorgon eller Söndag. Tycker det moler och värker i ?tjejmagen?, anar en skugga av streck på apotekets gravtest. Men det blir inte starkare nu två dagar senare, kanske ett spökstreck? Så orolig för att drabbas av samma igen även om risken är otroligt liten... känner mig som en testgalning denna månad.. :)

    Sjukvården har kollat med blodprov och urinprov så den tidigare graviditeten är helt borta, så kan nämligen inte vara den som hänger kvar. :)


    Hej! Vad tråkigt att höra om ditt utomkveds ?? fick du akut ont några veckor in?

    Jag plussade i måndags på just ett likadant test. Hade ägglossning 17:e-18:e april typ, så antagligen BIM typ idag! Kan lägga in hur mina såg ut. Första är i måndags och andra i tisdags:



    Ser något svagt på ditt! Hoppas det blir starkare imorgon ??
  • JosHed
    Stjärnhimmeln skrev 2021-04-30 22:27:22 följande:

    Åh kan det bli morgon typ nu!!!! :)


    Uppdatera så fort du tagit testet! Håller tummen :)
  • JosHed
    Stjärnhimmeln skrev 2021-05-01 05:56:17 följande:

    Well.... vaknar med lättare mensvärk. Känns verkligen som min vanliga mensvärk. Tar test och stickan är svagare idag. Tar även mitt cb early, jag har ju ändå köpt det, och det visar så klart ?positivt? men förmodligen spök. Kan dela bilden...


    Just dessa CB early har jag hört så himla dåligt om. Men du hade positivt på någon annan sticka med? Mensvärk kan man ju ha ändå. Ta ett digitalt så får du svart på vitt ??
Svar på tråden BIM maj