• JosHed

    BIM maj

    Stjärnhimmeln skrev 2021-04-26 17:33:18 följande:

    Ser absolut något! Kom det fram inom tiden? :)


    Ja, följde instruktionerna som sa att läsa av efter 5 min (läste av efter 4,5) men efter 5 min fick man inte läsa av länge xD kort fönster ;)
  • JosHed
    Fjonkis skrev 2021-04-26 18:36:24 följande:

    Jag ser! Åh vad spännande att det börjar dyka upp graviditetstest i gruppen. Håller alla tummar att det blir starkare. Ser fram emot mer test:)

    Jag själv försöker mig på det där med ägglossningstest för första gången i mitt liv. Köpte ett paket med 7 test, tog ett idag men det var inte positivt, tänker att jag har äl på onsdag.

    Har du erfarenhet utav äl test? Jag ska ta ett test nu varje dag (kommer ta vid 16 tiden efter jobbet) för att se en ökning alltså?


    Beror på test tänker jag! Jag hade lloyds ägglossningstest de skulle man ta en gång per dygn (morgonurin helst) och man kunde inte jämföra den med varandra, endast positivt gick att läsa av liksom. Så kolla dina test :) körde digitalt med, mycket enklare!
  • JosHed
    Hoppas2022 skrev 2021-04-26 19:02:07 följande:

    Jag ser något :) håller tummarna för att det blir starkare. När ska du testa nästa gång?


    Jag testat med morgonurinen imorgon (om jag inte glömmer bort det xD), mest för att se så det faktiskt syns något då mer xD är det positivt så kanske testar digitalt på fredag. Är det inte positivt så är det väl spökstreck och då inväntar jag väl mesen :/
  • JosHed

    Uppe med tuppen... kan inte tro det! Testade med tre olika test plus digitalt. De två jag också testade med igår har blivit lite starkare. Kan man tro på det nu? Digitala ger väl inte spök??

  • JosHed

    Uppe med tuppen... kan inte tro det! Testade med tre olika test plus digitalt. De två jag också testade med igår har blivit lite starkare. Kan man tro på det nu? Digitala ger väl inte spök??

  • JosHed
    mangelica skrev 2021-04-27 07:20:05 följande:

    Omg Grattis! :D så otroligt kul att se såhär på morgonen! Själv hoppas jag på ett positivt ägglossningstest idag :D


    Ja, hoppas fröet får stanna bara :D jag hade ju BIM 1 maj (men antagligen kanske redan på fredag om jag räknar efter nu när jag vet när ägglossningen var) så är ju mycket av maj kvar! Hoppas måååånga mer plussat :D

    Hoppas du får ägglossning idag, och ligger i ordentligt ;)
  • JosHed
    Hoppas2022 skrev 2021-04-27 09:18:17 följande:

    Har du känt av några tidiga symtom?


    Nej, brukar inte känna av något verken innan graviditet eller mens så är nog inte så känslig för hormonerna för ens man typ kan plussa :) däremot har jag haft som lite lite mensvärk och hugg i äggstocken sen ägglossningen vilket oroar mig så jag aldrig känt så innan. Så vet inte om det var ett symtom eller bara en tillfällighet. Kan inte låta bli att oroa mig för utomkvedshavandeskap utifrån det med...
  • JosHed
    humlesurr skrev 2021-04-27 10:11:59 följande:

    Och så lyckades jag svara dubbelt, samt missa att lägga till fotona! Bra start haha

    Men som sagt var - utanför testtiden, då är det väl bara att vänta och se? Och troligtvis negativt va? Det är RFSU:s testatidigt-test.

     


    Hej! Kul att följa din resa, hoppas det tar sig denna månad ???? Jag ser något svagt, men ser ut som en torklinje. De flesta test är noga med att skriva att man ej ska läsa av efter tiden eftersom det både kan tillkomma och försvinna streck som ej stämmer. Dock betyder ju inte det att det är kört! Är ju ett tag kvar till BIM ??
  • JosHed
    Stjärnhimmeln skrev 2021-04-27 20:14:07 följande:

    JosHed

    JÖSSES så kul för dig!!! Så himla härligt! Min väntan här är olidlig känner jag.... testar på fredag är planen...


    Ja så sjukt! Kan liksom inte fatta det än, var tvungen att ta ett till test bara för att se att det ökat även nu på eftermiddagen (eftersom mina svaga var igår från eftermiddagen och de starka i morgonurinet idag). Detta är nu (bara hållt mig 1,5 timme typ xD)!



    Jag har BIM fre-sön (men antagligen fredag eftersom annars borde jag nog inte plussat!) är 11 dagar sen positivt ägglossningstest så typ 10 dagar efter ägglossning? (9 dagar igår... :O)

    När har du BIM! Håller tummen och tårna!
Svar på tråden BIM maj