Inlägg från: Anonym (Grabb) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Grabb)

    Svalnat intresse?

    Anonym (H) skrev 2021-04-06 21:53:26 följande:

    Men jösses, det är tisdag! Måste man höras varje dag?

    Jag är väl för gammal, född på 70-talet, men jag fattar inte det här behovet av att messa och ringa nästan hela tiden.

    Om han har sina barn så har han säkert fullt upp på dagarna och kanske bara vill softa framför TV:n på kvällen eller ringa en kompis etc..

    Sedan det här med att en man inte skulle vara intresserad om man ligger tidigt är ju bara BS. Mina längre relationer inleddes med sex på andra eller tredje dejten. Är sexet bra kan man räkna med att mannen hör av sig rätt omgående. Fast i det här fallet kan det vara så enkelt att han är en vuxen man som inte stirrar i mobilen dygnet runt.

    Eller så är han inte intresserad, vem vet. Fast jag skulle inte tolka det så per automatik bara för att man inte hör något på två dagar.


    Helt enig, men så är jag också född på 70-talet, och har aldrig pysslat med några dejtingappar...

    chilla lite TS...
  • Anonym (Grabb)
    Anonym (Intresse) skrev 2021-04-06 22:46:19 följande:
    Jo han ställde motfrågor... dock har mycket av vår konversation handlat om sex överlag så det är ju lätt hänt att det drar ditåt. Hur vänder man det liksom?

    Han skrev iaf att jag har just nu ensamrätt på honom varpå jag frågade vad hade menade med det och han svarade att han inte träffat någon annan än mig och har inga planer på att göra det heller. Sen frågade han om jag hade ett behov av att träffa andra, vilket jag såklart svarade nej på och att jag gillade honom. Fick då en gubbe med hjärta. Så lite svårt att tyda, men som du skrev så är det ju ändå tidigt stadium så svårt att veta om han eller jag kan tänka sig att det utvecklas till något mer.
    Som någon ovan sa... Hur kan detta vara svårt att tyda!?? Det är ju solklart skrivet, även om vissa svar möts av en emoij-kombo... men den skulle även mina 70-plus föräldrar begripa sig på...

    Han verkar inte dejta några andra (just nu). = ensamrätt, grattis till dig TS

    Han verkar vilja veta lite hur ditt dejtingliv ser ut. Du säger att du nu inte har några behov av att dejta andra. Grattis till honom. Du får en glad gubbe och ett hjärta tillbaka. Kaatjiing!

    Klart som korvspad att han är intresserad av att träffas igen och se var detta leder.

    Ta.det.lite.lugnt. 

    Finns det dessutom barn med i bilden så kanske ert dejtingliv/lära-känna-varandra/umgås-med-varandra, initialt, också kommer vara lite "varannan-vecka" (inte helt ovanligt!)...
Svar på tråden Svalnat intresse?