Inlägg från: Anonym (En drös) |Visa alla inlägg
  • Anonym (En drös)

    Sexiga yrken?

    Alla yrken som man kan göra en sexig kostym som liknar uniformen. Polis, sjuksköterska, hembiträde, militär tex.

    Själv gillar jag sexig militär. Har camouflagemönstrad bikini, underkläder osv.

  • Anonym (En drös)
    Anonym (lll) skrev 2021-04-06 16:36:21 följande:
    Oj så fult (tycker jag). Ja förlåt men jag skulle aldrig ta på mig något i camo-tyg. Har heller aldrig mött en man som skulle tyckt jag var sexig i något sådant. 
    HjärtaJag gillar camo. Har leggings, sport-bh, t-shirts osv i camo. Tränar ofta i just camoleggings och camo sport-bh. Har tom köpt en camobody för en bebis som jag förhoppningsvis får en dag. Har bikini i camo, trosor i camo, string i camo  :D  Fast om fler tycker som du får jag nog sluta med camo för annars hittar jag kanske ingen som vill göra mig gravid :D
  • Anonym (En drös)
    Tecum skrev 2021-04-06 20:00:06 följande:

    För mig är det helt absurt att se ett visst yrke eller dess utövare som mer eller mindre sexigt. Det är nog en typiskt kvinnlig grej.


    Du får inte se till själva yrket, utan tänk i sexiga versioner av uniformerna som hör till yrket. Tänk dig en kvinna som du tycker är jättesexig, sedan tänk dig henne som "slutty nurse" "French maid" "Sergeant Hottie" eller liknande. Vilket yrke (egentligen kostym) är då sexigast? 

     
  • Anonym (En drös)
    Hotelliggaren skrev 2021-04-06 18:36:01 följande:
    Vissa yrken kan ju signalera något som anses sexigt. Ofta finns underton av dominans i polis och militäruniformer, men även den sexiga sjuksköterskan som inte måste var undergiven utan är lite lolita och omhändertagande modersfigur i ett. Camouflage har jag sett en del av i kvinnliga gayvärlden där det ger en känsla av selfmade woman, självständig och utan överman. Även om det inte direkt är kopplat till ett yrke så är ju själva camouflaget det.

    Själv har jag inget favorityrka. Tror det är ovanligare bland män än kvinnor att ha det.
    Är camouflage på en kvinna något som signalerar gay? :( Vill inte se gay ut, tänkte mer sexig, cool och lite grabbig sådär inte som andra tjejer... men inte lesbiskt grabbig :( 
  • Anonym (En drös)
    Anonym (Undrar) skrev 2021-04-06 23:04:40 följande:
    Snyggt med camo-kläder! Tycker du också om att agera ?militäriskt? eller är det bara själva utstyrseln som du gillar?:)
    Ja kanske litegrann att agera militär fast på låtsas. Spela paintball, airsoft osv. Hade velat bli militär, men personlighetsstörning med emotionell instabilitet skulle inte funka :( Dessutom väger jag 41kg och är 158cm kort.
Svar på tråden Sexiga yrken?