Inlägg från: Anonym (Juni) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Juni)

    Vilket sminkmärke gillar du?

    Har en salig blandning märken som jag tycker om, både dyrare, medel och billigt. Det enda jag tycker kan vara lite sådär är billiga puder-ögonskuggor. Visst kan man hitta nåt guldkorn där med (t.ex. Colourpop), men oftast är de inte lika bra.

    Mina favoritmärken för ögonskugga är MAC och Urban Decay. De har bra pigment och bra utbud på både färg och texturer. UD gör också min absoluta favorit när det kommer till ögonskuggsprimer. Gillar också ögonskuggor från NARS och Chanel (de gör så sofistikerade shimmerskuggor). Chanel gör också en utmärkt ögonbrynspenna.

    Tycker mascara brukar gå bra från i princip vilket märke som helst. Gillar L'Oréal och Maybelline, för dyrare alternativ gillar jag Lancôme och Dior. När det kommer till eyeliner brukar jag föredra japanska och koreanska märken, men har hittat en bra eyeliner från NYX som fungerar den med.

    MAC, Revlon och L'Oréal gör väldigt bra läppstift. Önskar lite att L'Oréal kunde snygga till sina förpackningar lite så att det känns lite lyxigare, för själva formulan är ju jättebra. Gillar även Diors läpprodukter, särskilt deras Lip Glow.  

    För basprodukter gillar jag också MAC (rouge) och Glossier (concealer och flytande rouge). Nars gör en väldigt fin tinted moisturiser och concealer. Tycker att Giorgio Armani gör väldigt bra foundations.

    Använder borstar från lite olika märken, men favoriterna är nog RealTechniques och Morphe.

Svar på tråden Vilket sminkmärke gillar du?