• Gameofthrones

    Min mamma sa att hon inte känner det där bandet mellan oss som mor och dotter brukar känna, betyder det att hon inte älskar mig?

    Oj, vad ledsamt med ditt inlägg.

    Blev din mamma oplanerad gravid och kanske va tvungen bilda familj för sina föräldrar skull och giftermål? Tänkte på hur det har varit igenom tiderna så har det inte varit lätt alla ggr.

    Hur har du det med ditt barn? Ärligt usch.

    Fick höra ifrån min familj ammar du inte knyter du inga band alls med dina barn. Jag va hemma med mina tre ca 6 - 8månader. Gamla dem fick bröstet och ersättning.

    Då va jag tvungen och jobba.

    Men vet du va min familj har fel. Man knyter band med sina barn iaf. Men kan det vara förlossningsdeprenession?

  • Gameofthrones

    Sorry för felstavningar skriver ifrån mobilen.

  • Gameofthrones
    Anonym (Ledsen dotter) skrev 2021-04-07 17:24:24 följande:

    Ja, jag var oplanerad, hon upptäckte att hon var gravid i fjärde månaden medan hon fortfarande ammade mitt syskon. Det är bara ett år mellan oss. Det var för sent för abort har hon sagt, annars hade hon gjort det.

    Vad gäller min kärlek till mitt barn så är den villkorslös, jag älskar honom över allt annat. Det var när jag var gravid som jag började fundera över relationen med min mamma.

    Vet inte alls hur jag ska kunna umgås med henne nu..


    Okej det var så pass. En personlig fråga har inte läst andra inläggen än. Hur har hon det med ditt syskon?

    Jag tror att det blev för mkt för henne. Jag säger inte att det är ok med en sådan ursäkt. Tyvärr så finns det sådana människor. Man räknar med att älska sitt bar från mage till komma ut i världen.

    Jag var orolig ett tag hur det skulle gå med mina graviditeter med min mamma komplex. Men vi har det bra. Vi har en bra relation. Hon har levt 100 ggr ( härdad kvinna) brukar jag säga hon är en sträng, sträng mamma men hjärta av guld. Hon kan vara barsk med oss även i vuxen ålder på oss. Med syskon. Sen bodde jag ned svensk familj och därefter bestämde jag mig inte bli som mina alla föräldrar =)

    Jag tycker att det är fantastiskt ändå att du har ett band med ditt barn <3 <3 <3

    Du är inte tvungen och knyta an till din mamma. Man bildar sina vänner, sin familj.

    Du måste bara helt enkelt tänka igenom vad du vill.

    Men jag skulle inte knyta band med ditt barn till din mor. Om jag vore du.

    Du har ingen skyldighet.

    <3 <3 <3
  • Gameofthrones
    Anonym (Ledsen dotter) skrev 2021-04-07 21:55:22 följande:

    Tack att ni skriver och delar med er. Det hjälper mig både att vidga mina vyer, få andra perspektiv, distansera mig från det som hänt.. Tack för alla råd. Fäller en liten tår här, men det är som det är.

    Jag är så glad för min lilla solstråle, han gör mig lycklig, jag pussar honom varje dag, sjunger för honom och säger att jag älskar honom. Trots att han är en liten bebis tror jag att han känner min kärlek. Så det ska jag fokusera på, min son, min sambo, min lilla familj.


    Det tycker jag att du ska göra, finns det tid och möjlighet,längre fram. Hör av dig på tråden igen. Vet ej hur länge tråden håller sig aktiv. Skulle vara kul och få en återkoppling. När det har gått en tid.

    Kul att du har en fin positivt inställning till livet. Oja, barn känner sådan det stärker självkänslan.

    <3 <3 <3

    Ha det bäst!
  • Gameofthrones

    [quote=81058202][quote-nick]Anonym (Varj) skrev 2021-04-09 10:21:38 följande:[/quote-nick]Så ursäktar du dig i jätte många trådar. De flesta förstår att det inte är på vilje. Rättstavningsprogrammet i mobilen ändrar lätt ord om man trycker på fel bokstav. Är i get man måste ursäkta hela tiden.

    Ts. Din mamma har kanske en personlighetsstörning som gör att hon inte känner empati?

    Koncentrera dig på att älska ditt barn- ovillkorligt. Så länge ett barn får kärlek och uppskattning så kommer de finna sig själv med tiden. Att växa upp utan stadig grund gör ofta att människan blir skör och känner sig otillräcklig. Precis som din mamma lyckats med dig

    Du behöver inte tillrättavisa mig hur jag funkar med rättstavning och mobilen.

    Och varför berättar du det här till mig? Jag är inte intresserad utav det du skriver. Ledsen.

  • Gameofthrones
    Anonym (Varj) skrev 2021-04-09 12:31:01 följande:

    Och vi behöver inte veta att du skriver från mobilen heller.

    Jag skrev till Ts efter jag skrivit till dig. Om det är totalt ointressant för dig så råder jag dig att leta upp trådar som du finner intresse i. Inget att vara ledsen för.


    Att man orkar hänga sig på småsaker på ett forum. Hur man skriver och då. Ordet ledsen jag var sarkastisk.

    Såna människor som hänger på småsaker i livet måste ha drtvavprtvi det vardagliga. Om man hänger upp sig för småsaker när man inte ens känner personen ifråga.

    Tycker synd om dig. Verkligen.

    Punkt för mer citat. Från mig.
  • Gameofthrones

    *väldigt svårt i det vardagliga

    Och vilka vi. Talar du för hela forumet?

    Dra inte in ordet vi. När det är en diskussion mellan två människor

    Punkt,

Svar på tråden Min mamma sa att hon inte känner det där bandet mellan oss som mor och dotter brukar känna, betyder det att hon inte älskar mig?