Inlägg från: Anonym (Jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag)

    Äta en massa skräp

    Jag äter enbart fullkornspasta och fullkornsris. Inte alls mycket vanligt socker. Sockerfritt bröd och sockerfri musli. Du drar alla kolhydrater över samma kam vilket man inte kan göra. Långsamma är bättre än snabba, fullkorn bättre än vitt. Men sen är det helheten av vad man äter som spelar roll också. På min 50-årskoll på V.c hade jag bara bra värden.

  • Anonym (Jag)
    Anonym (W) skrev 2021-04-07 17:36:03 följande:
    Helheten vad man äter spelar roll men att äta snabba kolhydrater vid varje måltid är ingen bra helhet. Eller ens varje dag...
    Jag är uppvuxen på sån mat liksom 99,99% av alla barn på 70-talet och det blev folk av de flesta av oss. Jag var supersmal långt upp i åren trots den "fasansfulla" kosten jag fick som barn. Så det är mer som spelar in för hälsan än snabba kolhydrater. Fast jag nu själv föredrar fullkorn så är det upp till var och en att själv bestämma vad man vill äta. F.ö äter jag enbart franskbröd i mjukbrödsväg- totalt vitt bröd alltså. Det hände nåt när jag var gravid och än idag står jag knappt ut med vare sig lukt eller smak av mer nyttigt bröd. Men sockerfritt är det så trilla inte baklänges nu!  
Svar på tråden Äta en massa skräp