Inlägg från: Anonym (Svar på tal) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Svar på tal)

    Skiljas för en sexchat

    Du "vill" inte se det som otrohet, nä men vad är det då...? Det spelar ingen roll vad du kallar det, om du är ok med hans beteende så fortsätt relationen. Om du inte är ok med det så lämna. Jag skulle inte tolerera sån skit en dag till.

  • Anonym (Svar på tal)
    Anonym (Allt försvann -mycket långt) skrev 2021-04-08 15:03:26 följande:

    Så lätt för er att döma hårt. Som att det inte räcker att jag gör det. Jag hade hoppats på lite mer nyanserade svar och lite mer djup. Jag önskar er alla att ni är perfekta människor med perfekta förhållanden. Jag var också en av dem som trodde jag var skonad från detta.

    Jag känner precis som ni skriver att jag borde lämna men det finns ju något i andra vågskålen, familjen och vår framtid. Ett felval, utan att vara fysisk, mest driva med en kvinna som tror att hon fångar min man genom att vika ut sig.

    Det är här jag är kluven. Jag inser ju att jag gör detta mycket större än vad det är. Jag har ju själv gjort samma sak, jag kände ingenting, det betydde ingenting. Men när jag mår dåligt och grottar ner mig då kan jag inte se det.


    Du måste ju vara otroligt naiv om du tror att han gör det där för att driva med henne....

    Ok ts, ditt val. Om du tycker att familjelivet väger mer så är det så klart din rättighet. Och då får du också vänja dig vid att han har sexuella relationer till andra kvinnor, även om det är på distans. Det kanske inte är så farligt när allt kommer omkring :) Ni får ju ändå vara tillsammans.
  • Anonym (Svar på tal)
    Anonym (Allt försvann -mycket långt) skrev 2021-04-08 22:15:07 följande:

    Willy - denna typ av resonemang är klart intressant, tack för din åsikt. Jag och förhålllandet är skört så jag uppskattar hur och vad du skriver.

    Miss Skywalker, jag håller med dig om att min man är den största idioten här och även billig. Men det var en gång. Detta gäller inte fallet med kvinnan. Hon är lättfotad. Min man har haft två kvinnor innan han träffade mig, kan knappast kallas slampig , det kan ju vara en del av problemet.....


    På vilket sätt är hon billig? Vad har du för rätt att döma henne? Hon är väl inte i någon relation och i vilket fall ser det inte bra ut när man kastar sten i glashus - du har också skickat bilder av dig själv, som hämnd, medan du var i en relation. Säger bara att du kanske inte ska vara så snabb att lägga skuld på henne för hon har inga skyldigheter mot någon av er.
  • Anonym (Svar på tal)

    Ränderna går aldrig ur på en zebra.

  • Anonym (Svar på tal)
    Anonym (Allt försvann -mycket långt) skrev 2021-04-09 21:19:38 följande:

    Så en sexchat som jag har haft definierar mig nu som en helt ny person med helt nya vanor?

    Så om man är en zebra varför fortsätter jag inte då?

    Så enkelt är det väl inte?


    Du gjorde din grej för att hämnas. Han gör det för att han är kåt och vill ha runkmaterial från snygga tjejer. Hur mycket han gör det bakom din rygg numera kan man ju bara gissa sig till, oavsett hur bra koll du tycker att ni haft på varandras digitala liv.
  • Anonym (Svar på tal)
    Anonym (Allt försvann -mycket långt) skrev 2021-04-09 22:08:57 följande:

    Vi är nog kåta båda två ibland men jämfört att ligga med någon så är ju onani betydligt tråkigare.

    Just detta är jag inte ett dugg orolig för men det säger mycket om dig.


    Ja, det säger att jag inte är naiv nog att tro att din man har slutat runka till andra kvinnors bilder bakom din rygg. Däremot vet jag inte varifrån du får det där att ligga med andra, det har jag aldrig sagt något om.
  • Anonym (Svar på tal)
    Anonym (Allt försvann -mycket långt) skrev 2021-04-09 22:27:02 följande:

    Som sagt detta är jag inte ett dugg orolig för.


    Nej inte jag heller. Men runka åt andra kvinnors kroppar, ha sexchattar etc, det kommer han fortsätta med, var så säker.
  • Anonym (Svar på tal)
    Anonym (Allt försvann -mycket långt) skrev 2021-04-10 13:16:18 följande:

    Problemet är när jag tappar logiken. För det är logiskt att stanna, det tror jag alla som har en lång relation och familj känner. Ni som säger dumpa, vilken situation lever ni i och med vilka erfarenheter?


    Nej, det är inte alls logiskt att stanna i en relation där ens man har noll respekt för en! För mig som har en nästan lika lång relation som ni så skulle det vara skilsmässa, och vi har barn i hemmet också ifall du undrar. Skillnaden är att jag håller mitt värde högre än att bli behandlad på det där sättet. En person som älskar och respekterar sin partner gör inte så.
Svar på tråden Skiljas för en sexchat