Inlägg från: GGN |Visa alla inlägg
  • GGN

    Flytta tillbaka till sina rötter

    Vill han inte flytta så är det inte mycket du kan göra. Det är mer än familj som lockar. Han har väl inget alls i Blekinge som lockar.

    Jag är väldigt nära min familj men skulle aldrig flytta från Stockholm till hemorten, och det är faktiskt mycket för barnens skull.

  • GGN
    Tvillingarna14 skrev 2021-04-28 22:11:31 följande:

    Konstigt att du målar ut endast mig som ego i allt det här. Själv så tycker jag att det är egoistiskt av min sambo att efter 15 år tillsammans i Sthlm inte följa med mig till Blekinge för att starta en ny spännande period i våra liv. Och vadå ?riva upp barnen???? Herregud, mina barn älskar min hemstad, sin mormor och morfar, sina kusiner. Nya kompisar skaffar de lätt som en plätt. Om några i samhället är flexibla så är det ju barn. Värre med en 42-årig karl som är rädd för att inte kunna gå på HM en söndag kl 16 eller som är orolig för att det inte finns sjuttioelva olika restauranger att välja på. Men som du säger, en kompromiss kanske det får bli. Bara rädd som fan att jag kommer sitta i min bitterhet om tjugo år och ångra att jag inte stod på mig med en flytt.


    Han vill inte bo på vischan, det är väl inget konstigt alls?? Jag hade inte heller trivts med det och jag har ändå min ursprungsfamilj där.

    Flyttar ni och han inte trivs så är han fast där p.g.a. barnen. Hade jag varit honom hade jag aldrig tagit den risken.
Svar på tråden Flytta tillbaka till sina rötter