Forum Misshandel/Våld - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Nya tjejen misshandlade exet

  Lör 17 apr 11:39 Läst 0 gånger Totalt 138 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (B) - Visa alla inlägg
 • Anonym (B)
  Återställ
  Lör 17 apr 11:39 #72 +1
  Anonym (E) skrev 2021-04-17 10:31:44 följande:

  Haha herregud vad du läser in :D Fundera själv, vilket är mest troligt, att nya tjejen som är en stabil människa på alla sätt attackerat exet eller att exet som är en psycho bitch och som hotat och trakasserat nya tjejen är den som attackerat henne?

  Ts var inte ens där, var han fått sin rubrik ifrån är väldigt märkligt. Jag fattar inte hur han tänker ärligt talat men tydligen tror han mer på sitt ex för att hon körde upp sina "skador" i ansiktet på honom medan den nya inte vill prata om vad som hände. Att hon är tyst är noll bevis för att det är hon som misshandlat exet.


  På vilket sätt är den nya stabil? Förutom att TS säger det. Anledningen till att han säger det är att han är upp över öronen förälskad och lite blind. Hade det varit försvar från den nya tjejen så hade hennes skador framkommit redan från början, inte instängt långt in i tråden. Vad som hände mellan dessa 2 damer vet endast dom. Det är polisanmält så båda får ge sin version till utredaren. Att den nya är tyst är inget bevis för att hon varken är skyldig eller oskyldig, däremot tycker jag att det är märkligt om hon nu bara har försvarat sig.

  TS, jag vet inte vad ditt ex sagt/skrivit till din nya, men har din nya fått skäll för sitt gränslösa beteende mot er dotter kan jag förstå exet. Hade min exman skaffat en ny som åker och tar håll i öronen på min dotter utan mitt samtycke hade jag blivit vansinnig. Det är ett beslut mellan föräldrar, inte ett beslut en ny partner ska ta. Din nya och din dotter tillbringar mycket tid tillsammans låter det som, din dotter tillbringar mindre tid med sin mamma verkar det som också. Hur drivande är din nya i att mamman är dålig/inte lämplig? Exet låter inte stabil, men din nya är gränslös mot ditt barn och manipulerande mot dig. Ingen av dom är lämpliga för din dotter.
 • Anonym (B)
  Återställ
  Lör 17 apr 14:04 #75
  Anonym (E) skrev 2021-04-17 12:19:59 följande:

  Om ts har känt henne ett par år så får vi väl tro på hans ord? Man är väl inte nyförälskad efter så lång tid att man inte vet vad ens tjej går för. Han verkar beskriva henne som en normal människa kort och gott. Enda orsaken att han inte vet ut eller in är för att exet stått och gapat, kört upp sina "skador" i hans ansikte medan den andra inte ger någon information som kan ge honom något att jämföra emot. Jag tycker inte det är konstigt att hon inte vill prata om det, hon är väl trött på allt drama kring exet och nu verkar killen dessutom ta hennes parti. Hon kommer garanterat dumpa honom om han inte skärper sig och åtminstone ställer sig neutral i frågan.


  Tycker ts försvarar den nya väldigt mycket. Finns en del varningstecken hos henne med som han inte vill se. Mycket drama är det, den som drabbas hårdast är ett barn. Jag hoppas att Ts, exet o och den nya börjar bete sig som vuxna och löser allt för hennes skull.
 • Anonym (B)
  Återställ
  Lör 17 apr 16:51 #79 +1
  Anonym (E) skrev 2021-04-17 16:32:53 följande:

  Ja visst är det lite märkligt hur hon binder flickan till sig, det betyder inte att det är hon som startat ett slagsmål med exet. Jag tycker nämligen inte att ts tar parti alls för sin nya tjej utan för exet. Han kan inte förstå hur han missbedömt henne, hon har misshandlat hans ex står ju redan i rubriken osv. Det där lär han få äta upp senare. Det skulle också vara intressant om ts verkligen såg bilder av stygnen på exets hand och om det finns journaler som styrker att handleden var vriden osv. Om exet nu behövde så mycket läkarvård borde hon ha åkt till akuten direkt istället för att stå och skrika utanför huset en stund, smärtan borde ha varit extrem.


  Exet är uppriven efter bråket, klart hon skriker och arg när ts kommer tillbaka. Den nya verkar lugn eftersom hon står och diskar.

  Ts skriver i sitt allra första inlägg att exet visar upp sina skador, långt senare framkommer att den nya också har skador. Det framkommer när flera påtalar att även hon verkar labil och gränslös. Det får mig att tvivla lite om det faktiskt finns skador på den nya, det borde i så fall framkommit i samma veva ts skapade denna tråd.

  Exet polisanmäler, den nya vägrar. Varför om det är försvar? Den nya riskerar att få ett åtal och en dom på sig, väldigt korkat att ta den risken om det är ett försvar från hennes sida.

  Jag tycker hela situation kring allt detta låter märklig. Men det är min analys
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll