Svar på tråden Nya tjejen misshandlade exet
 • Lör 17 apr 13:41
  172 visningar
  138 svar
  +1
  Inlägg från Xenia Visa alla inlägg

  Nya tjejen misshandlade exet

  Anonym (TS) skrev 2021-04-16 15:24:04 följande:
  Jag känner också så... hon vill att jag i förhör ska säga att jag sett hennes skador och att hon var hos oss. Jag har förhör på måndag. Jag är ju medveten om att jag måste gå dit.
  Jamen gör det då. Tänker du verkligen vittna falskt för din nya tjejs skull? Vilken förebild är du för ditt barn? Man ljuger när någon man älskar har gjort något dåligt? Man ska inte stå till svars för sina handlingar.

  Alltså, det verkar inte som din nya tjej bara har försvarat sig. I så fall skulle hon ha berättat det. Kanske ditt ex skällde på henne och då brast det för din nya tjej.

  Du oroar dig för ditt ex och hennes nya man. Men jag tycker du borde oroa dig för din nya tjej också. Hon låter farlig och labil. Och du låter alldeles bortkollrad av att hon är ung och vacker.

  Bara det att hon försöker ta rollen som din dotters mamma får varningsklockorna att ringa. En sak är att vara en snäll bonusmamma, en annan att tränga ut den biologiska mamman.
 • Lör 17 apr 15:09
  #76
  +1
  Anonym (E) skrev 2021-04-17 10:31:44 följande:
  Haha herregud vad du läser in :D Fundera själv, vilket är mest troligt, att nya tjejen som är en stabil människa på alla sätt attackerat exet eller att exet som är en psycho bitch och som hotat och trakasserat nya tjejen är den som attackerat henne?

  Ts var inte ens där, var han fått sin rubrik ifrån är väldigt märkligt. Jag fattar inte hur han tänker ärligt talat men tydligen tror han mer på sitt ex för att hon körde upp sina "skador" i ansiktet på honom medan den nya inte vill prata om vad som hände. Att hon är tyst är noll bevis för att det är hon som misshandlat exet.
  Nej, men det verkar mysko. Varför inte bara berätta? Varför ska det vara hemligt? Hur exet betett sig är i hög grad något som angår flickans pappa.

  Eller är hon så barnslig att hon resonerar "du ska tro på att jag alltid är oskyldig, du ska alltid ta mitt parti utan att jag behöver berätta". Ska hon bara berätta för polisen men inte för sin sambo? Vad är det för förhållande där man inte är öppen om en sådan sak?

  Jag fattar inte att sambon bara accepterar detta. Krav att hon berättar!
 • Mån 19 apr 00:27
  +2

  TS, varför skriver du öht här? Du tycks bara lyssna på dem som hålller med dig. Tanken med att starta en tråd borde väl vara att få nya synpunkter? Även om det innebär viss kritik.

  Din nya är underbar och det är klart att hon ska bli din dotters nya mamma! Men även om du har ensam vårdnad (har du det), så är det fortfarande flickans biologiska mamma som är hennes mor. Du kan inte bara flytta över moderskapet till din nya tjej. Det är faktiskt din plikt att underlätta för flickan att träffa sin mamma. Din dotter är 6 år, det är klart att hon inte kan se längre än här och nu. Men du borde göra det. En dag vill hon veta vem hennes biologiska mamma är. Då tycker hon inte att det var rätt av dig att inte hjälpa henne att hålla kontakten med mamman.

  "Hon har tagit hål i öronen på henne på salong utan att fråga bara för att dottern ville det så gärna. 
  ---
  Det är som om nya ser sig själv som enda mamma till min dotter."

  Det är verkligen inte ok att låta ta hål i öronen på någon annans dotter bara för att flickan vill det. Hon borde frågat dig först. Och du borde sagt till henne att hon borde gjort det. I stället för att okeja allt i efterhand för att din nya tjej är så underbar så du inte förmår se något fel på henne.

  Och din nya tjej är inte mamma till din dotter, hur mycket du och hon än vill låtsas det.

  Du låter henne ta över allt för mycket och det tycker jag inte en ansvarsfull far ska göra. Även om det förstås är bekvämt för dig.

  Som ansvarsfull far borde du inse att även detta förhållande kan ta slut en dag. Och då kanske din dotter aldrig mer få se sin "mamma". Och då har hon kanske förlorat kontakten med sin biologiska mamma. Och hennes far hinner inte med henne för han har låtit bonusmamman ta hand om henne hela tiden.

 • Mån 19 apr 00:32
  +2
  Anonym (Ditt ex verkar ju) skrev 2021-04-18 22:19:00 följande:

  Äsch dumheter, som jag ser det har bio mamman förbrukat sin rätt till att vara förälder. Eller tycker ni som är anti mot ts att alkoholism är skit bra så kör på. Det visar bara på er totala brust på omdöme.


  Är hon så dålig borde fadern ansöka om enskild vårdnad. Även om hon är alkoholist är det fortfarande hon som är mamman. Såvida inte bonusmamman adopterar flickan.

  Bonusmamman kan försvinna en vacker dag. Så jag förstår inte varför du tycker det är så bra att nya tjejen, pappan och flickan alla ska låtsas som att nya tjejen är mamman.

  Ingen har påstått att alkoholism är bra, typisk halmgubbe.
Svar på tråden Nya tjejen misshandlade exet
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...