Forum Misshandel/Våld - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Nya tjejen misshandlade exet

  Mån 19 apr 12:08 Läst 0 gånger Totalt 138 svar
  Visar endast inlägg av fgnuzwi1 - Visa alla inlägg
 • fgnuzw­i1
  Återställ
  Mån 19 apr 12:08 #120 +1
  Anonym (TS) skrev 2021-04-16 14:33:26 följande:
  Vad jag undrar är vad är egentligen din fråga??
  Du är i TOTALT chock pga att din nya tjej har huggit en sax i dotterns mammas hand för hon har alltid varit så lugn..
  Då har hon ju äntligen visat att hon inte är så lugn - hugga någon med en sax låter extremt och sen ställa sig och diska som om ingenting har hänt..

  Sen vill hon att du ska låtsas som det regnar och vittna falskt eller..vilket är olagligt att be någon göra hos polisen! går det till domstol så kan du få mened..

  Hon vill inte att dottern åker hem till sin mamma då hon har en ny kille - det låter ju som dubbelmoral..för att hon har kollat upp honom att han är en fd kriminell..

  Nu låter det ju som hon misshandlat någon - vad är det för skillnad förutom att han är en FD misshandlare..av vem vet jag inte, men kanske någon annan kille??

  Allt låter så mysko...din nya vill ha total kontroll av ditt barn - mamman gillar inte det och du skrev att det kan du förstå??
  Ätt ditt ex är labil då låter inte så konstigt om hon inte får träffa erat barn
  Den nya låter tyvärr också labil..

  Vad du ska göra är väl att säga som det var och vad du såg en blodig hand etc
  Att tjejen bad dig vara tyst..
  För din dotters skull såklart!
 • fgnuzw­i1
  Återställ
  Mån 19 apr 13:53 #133
  Anonym (TS) skrev 2021-04-19 12:47:03 följande:
  Jag struntar i vad en inkapabel mamma tycker om att någon tar rollen hon borde tagit själv. Jag vet ej vad som hände så kan inte uttala mig. Vadå kontroll på dottern? Bör man inte ha kontroll på barnen menar du då? Låta dem göra vad dem vill? Jag har skrivit flera gånger att jag läst domarna och en misshandel gällde en man och den andra en kvinna. Han vill heller inte träffa oss och jag litar på min dotter när hon säger att han är dum mot henne och att det knyter sig i magen på henne, sorry men mammans behov går inte före där.

  Jag ska fundera lite på hur jag ska göra gällande det andra... Trots allt har inte exet förnekat att hon hoppade på min tjej. Har iaf bestämt mig nu angående vårdnadssaken.
  Nu menade jag inte att man ska låta barn göra vad dom vill såklart!!
  Utan att det låter i din TS tex att din nya tjej verkar vilja ha total kontroll eller bestämma saker som dom biologiska föräldrarna bör vara med på innan!
  Och att hon verkar ha tagit över helt..hon gör allt med din dotter låter det som..

  Jag menade det här-Hon ville spendera all vaken tid med tjejen och hitta på saker på egen hand, tjejgrejer. Det var alltifrån parken, shoping, bio, gå med hennes vänner med barn, hon tog med henne själv till föräldrarnas landställe i Estland en hel vecka på segling osv. Hon går på gymmet på pass med min dotter vilket exet tycker är för tidigt. Hon anser att den nya köper för mycket hårband och skönhetsidealet till henne. Hon har tagit hål i öronen på henne på salong utan att fråga bara för att dottern ville det så gärna. Hon har om flickans rum tillsammans med henne en helg för massa pengar, hämtar henne från skolan och fikar efteråt. Har stenkoll på scheman, läxor, möten osv. Lilltjejen säger att hon älskar henne, kallar henne för mamma och går till henne hela tiden

  Det är som om nya ser sig själv som enda mamma till min dotter.

  Jag måste väl ha fel, men det låter som du inte gör mycket eller lika mycket med din dotter och som om hon tagit över det mesta.
  Klart att det är kul att hon är engagerad i din dotter, det bara lät lite överdrivet-
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll