• Anonym (TS) Trådstartaren
  Fri 16 Apr 2021 17:47
  3878 visningar
  138 svar
  138
  3878

  Nya tjejen misshandlade exet

  Fiona M skrev 2021-04-16 17:25:31 följande:

  Vad ger hon för anledning till att hon vägrar prata om det, och vad menas med ?inte helt oskadd??


  Blåmärke på halsen, armarna och i ansiktet. Ingen av de två vill prata om vad som hände.
 • Anonym (TS) Trådstartaren
  Fri 16 Apr 2021 18:58
  #54
  Fiona M skrev 2021-04-16 18:00:40 följande:

  Har ni dokumenterat och anmält?

  Det blir ju svårt att ta upp det i efterhand.

  Men vad anger hon för skäl till att vägra prta om det?

  Det här rör ju i allra högsta grad dig och barnet (utan er inget bråk), alltså har du rätt att veta vad som hände.


  Jag har fotat det men hon vill ej anmäla. Nya säger att det är för att exet är helt psycho. Exet påstår att det räcker med att hon blivit misshandlad och att hon inte behöver berätta mer. Jo, du har rätt det går verkligen ut över dottern och mig.
 • Anonym (TS) Trådstartaren
  Fri 16 Apr 2021 20:24
  #56
  Anonym (Psykopat) skrev 2021-04-16 19:21:38 följande:

  Det är faktiskt inte helt ovanligt att den frågan ställs om en kvinna skriver en tråd som går ut på att hon är i misshandelsförhållande nummer 2 (eller oftast Aav kvinnan själv som undrar varför hon gör det).

  Ditt ex verkar inte som en bra mamma och att hon har många tydliga problem. Din nuvarande däremot låter som en psykopat. Jag tyckte du skrev också att din nya inte är med dig utan på jobbet och med dottern. Det verkar som att din nya är med dig bara för din dotter. Hon ser på ett sjukt sätt dottern som sin och det skulle inte förvåna mig om det här slutar med att hon lyckas vända dottern även mot dig i framtiden och att hon kan få vara ensam med dina två barn.


  Nu drar du väldigt höga växlar genom att anklaga någon du inte känner för att vara en psykopat.

  Mitt ex kan stämma in på psykopatbeskrivningen, inte minst för hur hon trakasserat min tjej i flera års tid helt samvetslöst även nattetid och hur hon behandlat och behandlar vår dotter. Nånstans kan jag förstå om det brast för tjejen. Dessutom vet jag inte vem som började/ vad som hänt. Min tjej är så långt ifrån en psykopat man kan komma och även wt som hon blev anklagad för att vara. Hon är också en kärleksfull förälder mot min dotter och gör allt för henne.

  Min dotter och jag har inga problem i vår relation, utan upplever att vi var en väldigt nära, förtroendefull och lättsam relation sinsemellan. Hon tycker också att det ska bli jättespännande att bli storasyster och tjejen involverar henne mycket i det på hennes nivå. Min dotter har blivit en helt annan tjej sedan min sambo kom in i bilden. Lugn, harmoninsk, glad och sprallig och ordningssam. Jag uppskattar allt arbete hon lägger ner på henne.

  Som jag skrev önskar jag att det varit hon som var mamma till min dotter. Nu måste vi försöka samarbeta med exet. Som tur är framkom det nu att de två ska prata i telefon imorgon. Jag har ju också redan kontakt med exet fortfarande.
 • Anonym (TS) Trådstartaren
  Sun 18 Apr 2021 00:28
  #84
  -3
  Anonym (råkade läsa) skrev 2021-04-17 20:55:05 följande:

  Det räcker egentligen med en enda grej här:

  Om någon tog hål i öronen på min 6-åring utan att fråga så hade jag bultat fast deras öron i ett betonggolv. Med spikpistol.

  Om du inte skämtar TS så borde du verkligen skärpa till dig och sätta gränser för din unga tjej. Hon är inte dotterns mamma och det kan bara bli mer konflikter av detta hypersociala beteende med dottern som hon uppvisar, det är bara för mycket och låter knepigt.

  Jag tror tyvärr du är en sådan man som dras till labila kvinnor och behöver proffshjälp för att se deras skadliga beteenden.


  Ja, du låter ju inte alls aggressiv själv... du behöver ej läs vidare. Ha en fortsatt trevlig helg.
 • Anonym (TS) Trådstartaren
  Sun 18 Apr 2021 00:29
  #85
  -3 +1

  Ja jag har läst tingsrättsdomarna själv och det är ingenting min tjej har hittat på. Jag kommer inte att dumpa tjejen. Vi väntar barn och jag har aldrig någonsin tänkt tanken på att skiljas åt från henne så det kan man släppa på en gång.

 • Anonym (TS) Trådstartaren
  Sun 18 Apr 2021 00:31
  #86
  -2 +1
  Anonym (E) skrev 2021-04-17 18:16:10 följande:

  Om exet hade såna skador så jo, hon borde ha åkt direkt till läkare pga smärtan om inte annat. Att den andra står och diskar, ja alla måste inte springa omkring som huvudlösa höns bara för att de varit med om en konfrontation.

  Det var ts själv som fotade skadorna, det var han som upptäckte dem och inte tjejen som sa nåt. Jag har nog missat vad du menar att den nya skulle vara labil, ts beskriver henne iaf inte så i trådstarten men jag har inte läst alla hans kommentarer.

  För att hon inte vill ha med exet att göra, det är en väldigt rimlig förklaring. Jag väntar bara på som sagt att hon gör slut med ts för att slippa hela cirkusen. Den nya tjejen kanske inser att det behövs nån slags bevis om man ska anmäla någon eller så känner hon inte att det är värt det eller någon annan förklaring. Eftersom hon själv fått en anmälan mot sig så gör hon iaf bäst i att prata med polisen om vad som hänt, en motanmälan leder nog inte långt men det kommer iaf inte ha någon större inverkan på exets anmälan, de måste ändå behandlas som två separata ärenden.

  Nja, inte så märklig faktiskt. Det finns definitivt en tänkbar förklaring till vad som hänt. Jag ser det fortfarande som att det är exet som åkte dit och startade ett slagsmål men fick tillbaka lika bra som hon gav. Arga katter osv...


  Helt rätt! Tack för förståelse. Det har nu faktiskt visat sig att det var exet som började hoppa på min nuvarande. Hon säger att hon ska prata med polisen.
 • Anonym (TS) Trådstartaren
  Sun 18 Apr 2021 00:33
  #87
  -3
  Anonym (Omg) skrev 2021-04-17 07:00:30 följande:

  Ursäkta att jag svarar istället,  men jag tror nog han menade att för dottern så kommer alltid mamman vara viktigast...Inte pappans nya flickvän..

  Mamman är väl alltid viktigast-spec när barnet blir äldre!


  Ptja har du själv haft en mor som försummat dig?
 • Anonym (TS) Trådstartaren
  Sun 18 Apr 2021 00:34
  #88
  -1
  Anonym (E) skrev 2021-04-17 09:58:11 följande:

  Det känns inte som nåt större mysterium. Du har barn med ett labilt psycho som länge varit aggressiv och hotfull mot din nya tjej, nu har hon attackerat din nya tjej och slagit henne i ansiktet bl.a. Din tjej har försvarat sig och ditt ex råkade också få skador, inte så konstigt faktiskt. Jag är inte förvånad att din tjej inte vill prata med dig och att hon försvarat sig. Du sitter i nån slags chock att "det trodde du aldrig om henne!", nej men är ju inte hon som åkt till en annan kvinna och misshandlat henne heller! Hon har bara försvarat sig! Och gällande polisförhör säger du sanningen! Dvs att du var borta, att ditt ex visade upp nån skråma på handen och så var det väl en svullen handled eller nåt, samt att din din tjej hade blåmärken på armar, hals och ansikte. Sedan får polisen sköta resten.

  Jag fattar inte hur du ens kan sitta och misstro din tjej som du känner så väl när du vet hur ditt ex är!!


  Jag litar på min tjej. Du har haft läskigt rätt i det.
 • Anonym (TS) Trådstartaren
  Sun 18 Apr 2021 12:31
  #95
  -2
  Anonym (*-*) skrev 2021-04-18 11:23:56 följande:

  Men hon kan ju inte vara riktigt frisk och du har inte varit en ansvarsfull pappa.

  Du låter din nya unga tjej leka docka med ditt barn. Ta hål i öronen utan att fråga någon av föräldrarna är ju vansinne.

  Sen åker hon tydligen iväg med en 4-5 åring i en hel vecka utan någon av föräldrarna.

  Hur kan du ha varit OK med detta!?!!


  Leka docka? Specificera gärna. Självklart godkände jag att hon fick åka en vecka till Estland om det var det du menade. Var det barnmisshandel enligt dig? Både jag och exet jobbade den veckan så det var ju riktigt hemskt att hon fick ha en solig vecka utomlands istället. Vidrigt också att hon fick hål i öronen. Anmäl alla föräldrar som tar hål i öronen på sina barn då. Alltså vad leder ditt onödiga inlägg till?
 • Anonym (TS) Trådstartaren
  Sun 18 Apr 2021 12:33
  #96
  -1
  Anonym (Omg) skrev 2021-04-18 00:36:47 följande:

  Du menar ditt ex dotter - och dig..

  Den biologiska mamman är alltid viktigast!

  Tycker det låter som om den nya är ett psycho, men du vill inte se det för att hon är ung och vacker eller..

  Om hon hade varit 20-30 år äldre och sett ut som en rugg ugla hade hon ff varit lika spännande??

  Vill inget illa, men tänk lite längre fram!


  Det onödiga inlägget säger mer om dig. Väldigt ord topic och onödigt. Hej då.
Svar på tråden Nya tjejen misshandlade exet