Forum Relationsproblem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Han kommentera när jag äter sött

  Fre 16 apr 17:43 Läst 0 gånger Totalt 49 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Linn) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Linn)
  Återställ
  Fre 16 apr 17:43 #6

  Jag tänker också att det handlar om hans dåliga samvete då han själv äter sött, inte tränar osv. Så projicerar han det på dig.

  Men det är verkligen inte ok, särskilt när du bett honom att inte kommentera samt att jag antar att han känner till din ätproblematik.

  Av någon anledning vill han trycka till dig. Varför vet bara han själv. För det är det som det handlar om.

 • Anonym (Linn)
  Återställ
  Lör 17 apr 21:46 #46 +1
  Anonym (Kaksugen) skrev 2021-04-17 11:38:49 följande:

  Jag tror absolut inte att min man försöker trycka ner mig. Han gör det inte i andra sammanhang, och det skulle kännas märkligt om han skulle göra det i en sak som sker typ varannan vecka. Och inte ens varje gång. Han är absolut ingen mobbare.

  Någon tyckte inte att vi skulle skaffa barn ihop. Vi har redan två barn. Vi har varit tillsammans i många år och min man var den som hjälpte mig ur ärstörningen. Han är varken empatilös eller elak.

  Han är däremot en smula fyrkantig och tycker att jag borde tåla en kommentar av sådan oskyldig typ. Han skulle aldrig kommentera mitt utseende eller matintag negativt. Däremot kan han haspla ur sig ett förvånat ?är du redan hungrig?, om jag tar en knäckeskiva nån timme efter middagen.


  Fast han kommentarer ju ditt matintag på ett negativt sätt? Jag kan bara utgå från mig själv, och jag skulle vara mycket försiktig och ta stor hänsyn om min partner hade en historik med ätproblematik. Att han inte bara fortsätter fast du säger ifrån, utan dessutom menar att du ska ta det och inte censurera din omgivning framstår för mig som både okänsligt och barnsligt.

  Men du får väl börja bete dig som honom, så kanske polletten trillar ner nångång. Att det är inte så kul att få sådana kommentarer, även om de är sprungna ur "förvåning och spontanitet ".
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll