Inlägg från: Anonym (Absolut inte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Absolut inte)

    Hur blir man takt med sina grannar?

    Anonym (Lisa) skrev 2021-04-18 14:52:13 följande:

    Wow... jag har fått 2 dislike... för att jag vill ha ett socialt liv och kunna umgås med de som bor nära.. men tydligen är det konstigt enligt många i den här tråden. Här vill man vara ifred så man kan påta i trädgård eller se på tv istället för att ha trevligt med andra människor.

    Jösses vad märkligt


    Jag hade tyckt det var sjukt jobbigt att ha en granne som ville ha vinkvällar och umgås som vänner. Det har jag noll intresse av att göra med grannar. Jag kan heja och vara trevlig när man möts men vill inte umgås nära med dem. Vill kunna vara ute och pyssla utan att grannar kommer och pratar så fort de ser en.

    Du letar socialt liv på fel ställe, det är snarare du som är märklig.
  • Anonym (Absolut inte)
    Anonym (Lisa) skrev 2021-04-18 16:38:06 följande:

    Tack!! Precis så.

    Vi har många fina vänner och släktingar MEN eftersom det är en pandemi vill vi enbart att barnen träffar de barn de går i samma skola med och att vi vuxna på gatan ska kunna ha det lite socialt utomhus.


    Eftersom man ska hålla sociala kontakter till ett minimum hade jag definitivt inte valt grannarna som man inte ens har en djupare relation med. Du låter väldigt på, om du frågar flera ggr om att ses och umgås och inte får någon respons - backa. De flesta vill inte umgås på ett djupare plan med random grannar bara för att barnen leker.
Svar på tråden Hur blir man takt med sina grannar?