Inlägg från: Anonym (Sofia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sofia)

    Vill inte ta barnfrågan igen..

    Det är dags att komma över det nu om ni seriöst vill ha barn. Det kan ju vara så att det tar tid att få barn, det är inget som säger att ni inte sitter i samma båt om exakt ett år och fortfarande inte har blivit gravida.

    Kom över ilskan, jobba fram en metod tillsammans. Hur ska ni pricka din ägglossning utan att han känner sig pressad? Se till att veckan du har ägglossning få till minst två tillfällen. Kanske är det så att han inte behöver veta när du har ägglossning, du styr lite mer när ni har sex och han behöver inte bara belastad av vart du är i din cykel. Om du överraskar lite roligt då och då i månaden så blir det inte extra pressat just när det är viktigt.

    Till vännerna kan du enkelt svara att ni kan berätta när ni är redo att sätta igång så slipper de fråga.

    Lycka till!

  • Anonym (Sofia)
    Msofie skrev 2021-04-17 09:42:38 följande:

    Hade inte tänkt svara i denna tråden men det är JÄTTE farligt att börja tala om vad som är "normalt eller inte" i en kärleksfull relation. Du utgår från dig själv och din egen sexdrift. Jag och min fästman är båda inte särskilt sexuella av oss och sex, bra sådant med, varannan vecka till exempel är bra för oss båda. Ingen ska behöva känna att deras sexuella drift är fel. Vi har en jätte kärleksfull relation.


    Håller med! Vi har också sex varannan vecka och det räcker gott och väl! Vi är så kärleksfulla med mycket kramar, pussar och annan närhet så själva sexet är när vi fabrikat känner för det och orkar. Alla har sitt eget normala. Bra svar av dig tycker jag!
Svar på tråden Vill inte ta barnfrågan igen..