Inlägg från: Tecum |Visa alla inlägg
  • Tecum

    Ska det vara olagligt att förneka förintelsen?

    At förneka förintelsen är historieförfalskning av rent politiska orsaker, utfört av nynazister. Det är skillnaden mot andra konspirationsteorier.
    Sen har jag aldrig hört någon förneka Gulag eller kommunismens brott, däremot finns de de som försvarar det.
    Evolutionsteorin är ingen faktisk händelse och går inte att jämföra med, även om de som inte förstår den är korkade.

  • Tecum
    Flash Gordon skrev 2021-04-18 08:35:20 följande:
    Rent krasst så är förintelseförnekande något som i mycket högre grad utförs av islamister än av "nynazister".
    Men islamister har väldigt låg trovärdighet i större delen av världen. Det är värre om förnekarna är västerlänningar och än värre om de gömmer sig bakom en forskarmask av seriositet.
  • Tecum
    Flash Gordon skrev 2021-04-18 17:09:07 följande:
    Hittar du många västerländska forskare som förnekar förintelsen?

    Vad kan antalet svenska förintelseförnekare vara? På riktigt. 100 stycken? 1000 stycken?

    OK, Nordiska Motståndsrörelsen fick i förra valet 2106 röster. Det korresponderar nog ungefär mot antalet svenska förintelseförnekare.

    Nä, förintelseförnekarna, i Sverige och i övriga världen,är till allra, allra största delen islamister och att de har låg trovärdighet hos oss svenskar spelar ju ingen roll eftersom de vänder sig till en helt annan publik.
    Det finns en känd sådan som jag inte minns namnet på. Det behöver inte vara många av den typen, det finns alltid de som vill tro detta och som får vatten på sin kvarn. De som säger "det var nog inte så farligt som de säger" eller "siffrorna är överdrivna." Såna känner jag, smygförnekare som inte säger det rakt ut utan bara antyder.  
  • Tecum
    jeanette02 skrev 2021-04-18 17:33:16 följande:
    Men islamister och muslimer som oftast hör till de absolut största förintelseförnekarna och judehatare styr ju i många delar av världen. Varför skulle västerlänningar vara värre? Det är precis lika jäkla illa.

    Vi har ju just fått hit en hel mängd människor med just den inställningen från andra delar av världen. Därav antagligen man politiskt lyfter frågan.
    Dock är det fel väg att gå med förbud på detta sätt. Samtidigt är det inte tillåtet att uttrycka och sprida vad man vill. Åsikter får man ha hur mycket man vill, men att försöka manipulera och ljuga bort bevisliga saker, fakta som inträffat ja det borde vara olagligt. Nuförtiden kan alla sitta o knåpa ihop sina egna teorier och hävda som fakta, det måste man kunna komma åt på något vis. Det skadar ju människor. Tänker återigen på inbitna Antivaccers t ex, det är riktigt farliga människor.

    Man måste utbilda människor. Sedan borde man kriminalisera att "fara med uppenbar osanning" el dylikt. Så man kan inkludera fler brott mot mänskligheten, kommunismens brott, krigsbrott och dylikt. Skrivit redan tidigare första inlägget i denna tråd.

    Men som vanligt blir trådarna förstörda av en massa off topic SD prat. Kan man aldrig diskutera något längre på FL.
    Jag håller med! Uppenbara lögner som sprids av illvilja borde vara straffbara. Och i synnerhet Antivaccers är farliga, de kan indirekt orsaka dödsfall hos de som blir lurade av dem. Värst för barn som föräldrarna vägrar vaccinera.

    Visst är muslimer de största förnekarna men de påverkar inte befolkningen i stort på samma sätt som smygförnekare i t ex SD. Dessutom har imamer som vädrat sitt judehat blivit åtalade och avstängda.
Svar på tråden Ska det vara olagligt att förneka förintelsen?