Inlägg från: Anonym (H) |Visa alla inlägg
  • Anonym (H)

    "Män" som bara legat med 1

    Beror ju på om han utnyttjar det som en ursäkt för att inte förstå hur sexuellt samspel funkar? Har träffat på en sån nämligen, inte ett dugg intresserad av att samspela utan ville enbart göra sin grej. Det blev ingen repris. Sambon däremot var öppen och lyhörd trots liten tidigare erfarenhet och ringrostighet. Så problemet är sällan antalet sexpartners utan snarare anledningarna bakom det. (I min sambos fall var han i 15 år djupt förälskad i sin bästa väns fru och inte intresserad av någon annan).

    Man är man oavsett sexuell erfarenhet.

  • Anonym (H)
    Anonym (Stream) skrev 2021-04-18 10:49:15 följande:

    Jag känner att jag måste sätta ner foten här och komma med invändningar.

    Jag kan garantera, utan tvivel, att en man som bara legat med 1, är ett problem för många kvinnor. Oavsett anledning.

    Många kvinnor tycker inte att det är en man.


    Vi är ganska många som gärna ser att vår partner inte ser på kvinnor som hål att tömma sig i utan har en syn på sex som ger att de kanske inte alltid legat med speciellt många. En man är en man även om han inte ha haft sex. Allt annat är något du inbillar dig tror jag, och sannolikt har dina uteblivna sexuella eskapader något med den inställningen att göra. Annars hade ju INGA män blivit av med oskulden eller fått ligga med tjej nr 2.
  • Anonym (H)
    Anonym (Stream) skrev 2021-04-18 11:10:52 följande:

    Oj... Jag tror att du behöver läsa lite trådar här på FL, så ser du snart att jag har rätt!


    Jag har sett några liknande trådar men gemensamt för de jag läst är att kvinnan har full förståelse för varför mannen inte fått till det och stör sig betydligt mer på det än det faktum att han är oerfaren. Återigen, anledningarna bakom antalet sexpartners är viktigare än antalet sexpartners. Sen kan du säkert hitta någon som bekräftat din syn, men de är ju knappast representativa för vuxna kvinnor.
  • Anonym (H)
    Anonym (Stream) skrev 2021-04-18 11:19:20 följande:

    Jag har sett många sådana trådar. Det är inte svårt att hitta kvinnor här på forumet som bekräftar det jag skriver. Jag vet inte vad du räknar som vuxna kvinnor, men jag tror inte jag ljuger om jag påstår att dom flesta som skrivit i dom trådarna var mellan 30-60 år.


    Och då uppenbart läst in det du velat se för att bekräfta din bild. Nej, kvinnor har sällan problem med att en man bara haft en sexpartner, de har problem med att män som bara haft en (eller ingen) sexpartner ganska ofta är socialt missanpassade och är fixerade vid tanken på sex och helt ointresserade av samspelet runt akten.
  • Anonym (H)
    Anonym (1234) skrev 2021-04-18 14:36:50 följande:

    Det är det här perspektivet som kanske sätter käppar i hjulet. Att tro att kvinnor tänker som du säger här; att en som inte får ligga är socialt missanpassad, att de bara tänker på sex och egen njutning. Jag hade det perspektivet om mig själv som oskuld och gjorde då allt för att inte framstå som sexuellt intresserad, som då ledde till inget sex, vilket gav mig intrycket av att vara socialt missanpassad, vilket tjejer som du uttrycker inte vill ha, vilket skapade ett kretslopp av ältande.

    Sen så fick man reda på att inget var sant. Inget. Många tjejer vill bli uppvaktade. Man är inte socialt missanpassad för att man har haft få och vill ha sex, och jag hade inga problem med att fokusera på min partners njutning för att jag hade haft få.

    Det kan dock uppstå andra problem kring relationen om den ena har käkat mer av kakan än den andra, men inget av det du nämnde.  


    Nu kanske det blev lite väl svart/vitt i mitt inlägg, eftersom jag är lite frustrerad öv TS oförmåga att ta till sig. Men problemet i sig är inte antalet sexpartner eller erfarenheten, som TS hävdar, utan hur man beter sig, vilket i förlängningen såklart kan bidra till fortsatt torka. Det är ju det jag försöker förklara för TS, saknar man förmåga till socialt och sexuellt samspel så hade det inte spelat någon roll om man rent teoretiskt fått till det med 100 kvinnor tidigare.

    Eller som i ditt fall, att man avstår från att försöka av en eller annan anledning, då uppstår sällan tillfällena och som du säger, ond cirkel.

    Så återigen oerfarna män är inte per automatik socialt missanpassade, men socialt missanpassade män har d0liga förutsättningar att attrahera en partner vilket ger att de ofta förblir oerfarna.

    Lite hönan eller ägget. Jag menar på att hönan kom först (mannens beteende mot kvinnor inverkar på hans sexliv) och TS menar på att ägget kom först (mannens sexliv påverkas av kvinnor orelaterat till hans beteende).
Svar på tråden "Män" som bara legat med 1