Inlägg från: Anonym (?????????) |Visa alla inlägg
  • Anonym (?????????)

    Är vi verkligen så oansvariga föräldrar?????

    I helgen fick vi en utskällning av en person i vår närhet som anklaga oss för o va oansvariga föräldrar som ger våra barn som är 2 och 3 juice kakor o glass. Vi ger ju såklart inte det varje dag men på helgen o ibland på någon veckodag kan de få en kaka o saft eller juice till mellis. Är det verkligen oansvarigt av oss????? Vi är knappast de enda som ger våra barn sötsaker ..Vi blev väldigt förolämpade av den här personens påhopp o tycker inte vi förtjänade det.

  • Svar på tråden Är vi verkligen så oansvariga föräldrar?????
  • Anonym (?????????)
    Anonym (-) skrev 2021-04-19 14:00:46 följande:

    Ansvarslöst heter det och ja, det är ni. Ni lägger en ritktigt taskig grund för era barn. Det finns absolut ingenting positivt med vitt, processat socker.


    Har du barn själv eller????? Klanka ner du bara men är du perfekt själv eller???? Så lätt o sitta på ett forum o skriva skit. Vi ger bara på helger o ibland under veckan o.som andra också skriver så verkar det inte bara vara vi som gör det.
  • Anonym (?????????)
    Anonym (?) skrev 2021-04-19 17:46:25 följande:

    Bara ni borstar tänderna på ungarna så är det väl ingen fara att äta sötsaker ett par gånger i veckan. 


    Nej det gör vi inte ..vad tror du?????? Det är väl klart vi borstar tänderna på våra barn o eftersom jag jobbar i storkök och är duktig på o laga mat så blir det inga Findus färdigköttbullar utan jag gör mat från grunden. Hyr många gör det här kan man ju undra????
Svar på tråden Är vi verkligen så oansvariga föräldrar?????