• Spucks

    Är vi verkligen så oansvariga föräldrar?????

    Anonym (?????????) skrev 2021-04-19 13:04:03 följande:

    I helgen fick vi en utskällning av en person i vår närhet som anklaga oss för o va oansvariga föräldrar som ger våra barn som är 2 och 3 juice kakor o glass. Vi ger ju såklart inte det varje dag men på helgen o ibland på någon veckodag kan de få en kaka o saft eller juice till mellis. Är det verkligen oansvarigt av oss????? Vi är knappast de enda som ger våra barn sötsaker ..Vi blev väldigt förolämpade av den här personens påhopp o tycker inte vi förtjänade det.


    Jag tycker det är ganska oftas med sötsaker varje helg och ibland under veckan, fast det beror ju också på hur mycket dem får per gång.
    Samtidigt tycker jag det är sjukt om n
    ågon kommer fram till en och ger en utskällning till föräldrarna.
  • Spucks
    Citronsaft skrev 2021-04-19 21:51:34 följande:
    Frukt är absolut nyttigare än godis. Innehåller vitaminer och fibrer som vi behöver. Det gör inte godis. Godis är rent av skräp. Riktigt skit. Innehåller absolut ingenting som vi behöver allra helst växande barn. Därmed inte sagt att man ska äta hur mycker frukt som helst om dagen. Sen hål i tänderna beror oftast på att man missköter sina tänder.

    Ett normalt intag av frukt varje dag och enstaka sötsaker på helgen med noggrann borstning morgon och kväll varje dag av föräldrarna ger inte hål i tänderna.
    Don't feed the troll!
  • Spucks
    Citronsaft skrev 2021-04-20 13:26:01 följande:
    Precis som alla barn lär sig prata gå klä på sig äta själva läsa rita räkna. Varför skulle man inte kunna lära dom att inte frossa i sötsaker när det står framme? Så allt annat går bara inte det... Totalt ologiskt.
    Socker är beroende framkallande. Som vid alla saker som man kan bli beroende av faller vissa lättare för det en andra. Dessutom hade "naturen" goda anledningar i att göra folk gillar söt mat, speciellt barn. Det handlar inte helt enkelt om att lära sig att avstå.
    Det har absolut inget gemensamt med dem andra saker du nämde, vilka är naturliga delar av att växa upp och blir självständig.
Svar på tråden Är vi verkligen så oansvariga föräldrar?????