• C20swb

    BIM tråd - För oss som har försökt en längre tid

    Jag är gärna med i denna tråden, om jag får.

    Är inne på 9e försöket och jag har tappat hoppet. Har fått träffa läkare som gett mig letrozol eftersom mina ägglossningar är dåliga. Andra omgången med det denna cykeln, men jag tror inte på det.

    Vet inte när min BIM är, är just nu på dag 13 och har fortfarande inget plus på ÄL-test.

    Trodde verkligen att jag var gravid innan jag fick mens sist, har aldrig känt så innan. Blev riktigt ledsen denna gången. Hur ska man hantera alla negativa testsvar?

  • C20swb

    H

    Vad gulliga ni är, jag hoppas vi allihopa får oss ett litet knyte snart. Känns skönt att kunna ventilera med någon annan än min man, mina vänner är inte i närheten av barn än.

    Får fylla på här

    Msofie, BIM 15/4, 24 år (15e försöket)

    Lisen91, BIM 10/5, 29 år (10:e försöket)

    C20swb, BIM 27/5(?), 25år (9:e försöket)

    Molybden, BIM 14/5, 26 år (11:e försöket, PCOS)

    Vickan31, BIM 2/6, 31 år, (12:e försöket)

  • C20swb
    Molybden skrev 2021-05-06 19:08:05 följande:

    Ja det är verkligen guld värt att ha någonstans att vända sig! Speciellt när man har hållt på ett tag. Är det ditt första barn också?


    Ja, precis. Min man har två barn sedan tidigare, men det blir mitt första
  • C20swb

    Jag har varit lite borta i några dagar och måste få skriva av mig lite.. Allt känns meningslöst och jag vet inte vad jag ska tro.

    I fredags fick jag feber på kvällen efter jag varit på gymmet, bröt ihop för det betyder att det inte blir någon ÄL om jag blir sjuk. Somnade efter ett par Alvedon och vaknade igår och mådde bra. Hade en bra dag igår, jag och min man var ute och promenerade kring sjön och hade det mysigt.

    Idag vaknade jag av huvudvärk, inget konstigt då jag lider av migrän. Men jag gick upp och gjorde ett ÄL-test på morgonen som visade två starka streck, så jag tog CL digital som visade en smiley! Flera dagar tidigare än förra cykeln. Kan få migrän runt tiden då ÄL ska ske så då kände jag att jag fick förklaringen för huvudvärken med.

    Jag vågar dock inte tro på testet, min feber kom tillbaka under fm och jag har inga ÄL-flytningar Vad jag trodde var migrän är också kvar, trots att jag tog tablett för det.

    Jag känner mig uppriven. Vet inte vad jag ska tro.. Det är andra cykeln med letrozol..

    Hur går det för er andra?

Svar på tråden BIM tråd - För oss som har försökt en längre tid