Inlägg från: Russin112 |Visa alla inlägg
  • Russin112

    Vi som plussat från tråden letrozol, PCO

    Russin112 skrev 2021-08-20 08:31:23 följande:

    Hej! Grattis till ert efterlängtade plus! När är du beräknad och vilken vecka är du i? :)


    Läste lite slarvig, jag såg nu att du plussade igår. Trodde det stod att du plussade för några månader sedan:p
  • Russin112
    jjkkll2 skrev 2021-08-22 09:18:31 följande:

    Var falskt alarm men nu är de bara varannan kväll jag kräks :P.

    Åh vad jobbigt! Hur gick det hos bm? Fick du någon hjälp med foglossningen?


    Hahah vad sjutton? för mig slutade kräkningarna typ i vecka 20, hoppas du också slipper dina helt snart :)

    Det gick bra, mätte första sf-måttet, lyssnade hjärta och tog prover. Allt såg bra ut :) fick även kontaktuppgifter till en fysioterapeut som jag bokade tid hos.
  • Russin112
    Lofffsan skrev 2021-08-28 11:11:24 följande:

    Hej på er! Var väldigt längesedan jag tittade in här! :)

    Hur mår ni allihop? Känns så overkligt att man är gravid och att det faktiskt "snart" är där, om man jämför den långa resan hit man gjort!!

    Och välkommen Ik96 och grattis <3


    Hej! Med mig är det bra. Tycker dock att tiden börjar gå långsamt nu :p är i vecka 27 och längtar så till jag får träffa mitt lilla gryn :) Jag pr fortfarande lite orolig över att något ska gå ?snett? och håller stenkoll på fosterrörelser.

    Hur mår du? <3
  • Russin112
    Lofffsan skrev 2021-09-08 12:19:58 följande:

    Ja jag håller väl med. Känns som en evighet kvar, och jag har väldiga problem med foglossning och sammandragning i underlivet, vilket gör att tiden känns ännu mer som en evighet!

    Visst hade du problem med foglossning?eller hur går det med det? <3

    Tror det skiljer en dag eller så på oss nu (6december för mig) :)

    Vi kämpar fortfarande med namn här hemma. Vi har inget som känns bra. Jag gillar Ilse men får inte alls med mig mannen! Haha (han vet ju dock inte att det är en liten tjej)!Åh vad skönt med moderkakan i bakvägg! Det är dock min enda erfarenhet så skulle nog bli extremt orolig om jag någon gång får den i framvägg. Gillar verkligen att känna all denna rörelse <3

    Vad bra att tappen va opåverkad! Sånt kan verkligen göra en oroad. Jag tittade till min med igår och den var med helt opåverkad.

    Har du mycket sammandragning som påverkar din vardag?


    Usch för foglossning. Ja jag lider verkligen av det, har fått en tensmaskin av fysioterapeuten som faktiskt lindrar smärtan sen ska jag också börja på vattengympa nästa vecka som också ska vara bra. Annars rekommenderar jag värmekudde och vila.

    Men vad sjukt att det bara är en dag som skiljer :D jag är beräknad 7:e!

    Det där med namn är så svårt men tänker att det blir lättare när barnen väl är ute och man kan se vad som passar :) har din man några alternativ som han har fastnat för?
  • Russin112
    Lofffsan skrev 2021-09-08 20:50:12 följande:

    Åh vad skönt att du hittat lite medel som hjälper :) får du vattengympan eller behöver du bekosta det själv?

    Ska själv till badhuset imorgon, men med tvååringen så blir nog inte så hermoniskt för mig haha!

    Ja jag vet. Känns som det skilde mycket mer i början men det har rättat till sig! ;) vi kan ju verkligen dela datum, ska bli spännande att följa <3

    Haha näpp, inga namn. Han vill tro att namnet kommer till oss, och gärna att det har koppling till släktträdet som Hilma. Men jag är inte lika hoppfull på den namnuppenbarelsen xD så ska bli spännande vad det blir för namn!


    Vattengympan är via fysioterapeuten så den går på högkostnadsskyddet :) haha kan tänka mig att det inte blev så avslappnande med en tvååring.

    Jag har ju blivit fram och tillbaka skickad banne mig varje gång jag gjort ultraljud, tror det ett tag skilde en vecka på oss :p men superkul att det är så näran!
  • Russin112
    jjkkll2 skrev 2021-09-14 13:26:47 följande:

    RUL idag! Hade moderkakan i framvägg precis som jag misstänkte då jag känt så himla lite rörelser jämfört med sonen. Allt såg bra och magkänslan hade rätt det är en flicka. Så nu får hon som alltid sett sig som pojkmamma testa på att uppfostra en liten tjej också :).

    //


    Wow, grattis till din fina tös! Så skönt att allt såg bra ut och att du fick en anledning till varför du känner mindre rörelser. Jag har ju också min i framvägg men jag har hamitiskt känt extremt mycket (både utanpå och inuti) sedan vecka 20.

    Så kul med en av varje :D
  • Russin112
    jjkkll2 skrev 2021-09-14 18:59:28 följande:
    Tack så mycket <3 jaa jag sa till sambon en gång att antingen är den i framvägg eller så finns de ingen som lever där inne. Ååh vad skönt att dukänt så pass mycket. Jag började känna lite inatt för första gången. Kunde inte sova pga rul och då kände jag henne böka runt haha.

    Jaa jättekul och lyxigt att de förhoppningsvis blir två barn i slutändan <3 tänk utan er alla hade jag nog bara gett upp och inte suttit här halvvägs gravid idag.

    Hur mår du nu? Och hur är det med foglossningen?

    Snart börjar du nog känna henne som tusan :) på mitt rul sa hon att det brukar komma runt vecka 20-22 när man har den i framvägg :)


    Det är så sjukt, hur jobbiga våra resor har varit och nu är vi här, alla gravida! Helt otroligt och värt varenda tår. Är så tacksam för ert stöd och pepp under hela resan <3

    Jag mår bra men foglossningen är ju inte als rolig, kör på värmekudde, vattengympa, tensmaskin och bälte men det tar inte bort smärtan helt tyvärr. Nu har även illamåendet börjat smyga sig tillbaka (vecka 29) men är glad att jag slapp det i ca 9 veckor iaf. Hur mår du? <3

  • Russin112

    Ser nu att mitt svar inte har kommit med? förstår inte nya familjeliv als!

    Men som du säger så har det faktiskt blivit bättre senare tiden, eller ja smärtan har flyttat sig. Nu är den i ljumskarna och det tycker jag är mycket lättare att hantera :)

    Förmodligen platsbrist, mer ett illamående som kommer plötsligt nu och typ plötsliga spyor haha. Men nu är det inte lång tid kvar :D

    Hur mår du nu? Och ni andra?

  • Russin112
    jjkkll2 skrev 2021-10-05 14:30:43 följande:
    Nej sidan är dock mycket fräschare men jag fick ingen notis om att de skrivit i tråden så allt är väl inte på plats ännu :P

    Åh vad skönt att det ändå känns bättre!
    Jaa jag tror också att de beror på platsbrist. Känner redan nu i vecka 23 att de börjar minska på plats. Är hungrig och vill äta massor men slutar ofta illamående. Dock inga kräkningar men räknar med det sen längre fram. 

    Jag mår ganska bra, kissandet har gått ned till en gång per natt (kissade sjukligt mycket första två månaderna) så det njuter jag av som bara den! 
    Har fått problem med mitt navel/bukväggsbråck som jag opererade efter sonen (läkarens rek.) som nu kommit tillbaka men det är ingen tarm som kläms utan bara fett/bindväv så det känns skönt även om de är obehagligt ibland.

    Hur mår du nu? 

    Finare är sidan absolut men jag har nog inte riktigt lärt mig att förstå den än. Jag hänger inte als lika mycket här längre nu när man inte längre befinner sig i hopplösheten. :)


    Gick på ett 3D ultraljud för ca 2 veckor sedan och min tös har vänt sig med huvudet neråt, tydligen kan det göra att foglossningen blir bättre/förflyttar sig så nu hoppas jag hon stannar kvar med huvudet neråt. På tal om 3D ultraljudet, FY BUBBLAN VILKEN SÖT DOTTER JAG HAR!!! :D 


    Vad skönt att du mår bättre, att endast kissa en gång per natt låter som en dröm. Jag tror jag snittar 7-10 gånger per natt... det blir inte als mycket sömn. Aldrig hört talas om bukväggsbråck, vad innebär det? är det smärtsamt? farligt? :/ 


    Jag mår bra fast jag börjar bli så otroligt stor nu... Svårt att ens klä på mig själv haha 16 kg + nu i vecka 32 (33 imorgon). Sen har jag fått min livs första hemorrojd (tror jag, den gör inte ont men överhuvudtaget och hört att de ska göra förjäkligt ont). Annars är allt bra, tålamodet börjar svaja lite, vill bara hålla om min dotter NU :D <3

  • Russin112
    jjkkll2 skrev 2021-10-14 13:24:03 följande:

    Nej samma här! Jag hänger mest på bf grupperna på fb :)

    Åh vad skönt att hon ligger med huvudet nedåt. Ja nu får hon stanna där! Haha åh vad mysigt! Ser så häftigt ut med 3D ultraljud! Klart att du har det <3 

    Jaa det är verkligen en dröm! Jag njuter som bara den för jag vet att de blir värre snart :P Åh fy! Kissade mycket med sonen också, så frustrerande att man kan bli kissnödig så OFTA och så är de inte ens mycket kiss som kommer ut. Känns så onödigt haha!

    Är ett bråck liksom några cm ovanför naveln. Hade sjukt ont i naveln med sonen pga jag fick bråck men denna gången gör bukväggsbråcket ondare så får gå och trycka in det då och då. Men har beställt ett bråckbälte så hoppas på att de kanske hjälper. 

    Jaa det är helt sjukt vilken förändring kroppen går igenom. Sätta på sig strumpor eller raka benen blir ju garanterat en utmaning. Jag gick upp 19 med sonen så räknar med att hamna på det igen :P.

    Hm, fick hemorrojder med sonen men tyckte inte det gjorde speciellt ont. Ett tips är våtservetter lite enklare att "hålla rent" efter nummer 2. Dock var inte hemorrojderna så härliga efter förlossningen haha :P .

    Åh jag förstår att du vill ha henne på utsidan och bara få gosa <3 Tiden kan ju gå långsamt mot slutet och det känns som en evig väntan! Men snart så! 


    Ja men tydligen var hon till och med fixerad så hon lär ju stanna där. :)

    Ja alltså det eviga kissande/skvättandet förstör ju verkligen nattsömnen. Och som du säger så onödigt när det inte ens kommer mycket men det handlar väl mycket om tryck på blåsan antar jag.

    Ja men verkligen, är uppe i +16 kg nu och rakning är ju helt uteslutet.. att ens få på sig skorna är ett mission. Får se vart min vikt slutar men tippar på 25 + haha. Allt är så tungt nu mera.. Du som har barn sedan innan, tycker du det pr stor skillnad på magen? Är den mycket större denna gång? :)
Svar på tråden Vi som plussat från tråden letrozol, PCO