Inlägg från: Russin112 |Visa alla inlägg
  • Russin112

    Vi som plussat från tråden letrozol, PCO

    jjkkll2 skrev 2021-05-05 12:40:29 följande:
    Hm, vet faktiskt inte hon sa bara att det blir trombyl och eventuellt lutinus.
    Måste fråga henne om det, vill inte riskera att ägget inte fäster! 

    Jaa det är ju såå himla vanligt! Så jag hoppas också att detta är mitt missfall och att det inte blir fler. Men jag sa till min vän förra måndagen att det känns konstigt att jag inte kräks mer för tidpunkten (kräktes massor med sonen) på tisdag kväll fick jag mensvärk och då kände jag direkt att något är fel, vilket det ju var! 

     Enda positiva är att de ändå hände tidigt, det är jag tacksam för. Även om fostret dött veckan innan så är jag glad att det inte gick mer än 8-9 dagar innan kroppen fattade att det skulle ut. 

    Jaa det är klart du ska det <3 hoppas tiden till kub flyger fram så att du förhoppningsvis kan börja njuta lite mer orosmässigt eller vad ska kalla det. <3

    Förmodligen menar hon från att med att du plussar (vilket säkert är snart :D)


    Håller tummarna för det! Det är så svårt det där med symtom då det är vanligt att det kommer och går och trots att man har massa symptom kan man ju ändå ha fått missfall. Nu var det ju din magkänsla rätt, men för framtida graviditeter så tror jag inte man ska fokusera så mycket på symtom (menar vissa är helt symptomfria).


    Kroppen är bra fantastisk som grejar det där själv. Heja din kropp och att du snabbt får igång en ny äl! 


    Jag ska på nytt vul på onsdag och efter det (om allt ser bra ut) skriva in mig och boka upp mig för kub :) 


     

  • Russin112
    jjkkll2 skrev 2021-05-05 19:51:38 följande:

    Åh jag hoppas det med men försöker hålla förhoppningarna på en låg nivå om det nu går haha! Snart är man inne i förhoppnings/besvikelse karusellen igen. Faktiskt en sak jag kände när jag plussade fyfan vad skönt att slippa en till kur tji fick jag :P (är glad över att jag slipper börja med sprutor iaf).

    Tack <3 Jaa så svårt det där med symtom. Ja exakt jag är glad bara om jag plussar igen haha!

    Jaa jag hoppas att den inte blir sämre nu utan kanske får en kick vem vet. 

    Åh spännande jag tror att det kommer se utmärkt ut <3! Skönt med att få inskrivning och kub inbokat också :D. 


    Den snurran har man ju inte saknat dock så värt det när man väl får sin bebis! Ja men nu vet du ju att letrozol funkar så det är ju positivt iaf :)

    Ja det ska bli superkul :)
  • Russin112
    Fru frusen skrev 2021-05-06 09:20:41 följande:

    Än inte så stor skillnad, lite fler mörka hår på hakan och magen. I slutet på förra kände jag mig som en björn på magen framförallt


    Aaah okej, jag är redan nu som en Björn på magen haha tänkte om de var någon pco/grav-grej
  • Russin112
    Fru frusen skrev 2021-05-06 21:37:36 följande:

    Tror det är lite en pco/grav-grej, hoppas slippa en del extra hår men det är värt det ändå ju ;)

    Kände mig väldigt fånig men jag rakade magen på slutet förra gången och det blev mindre efter förlossningen men fortfarande lite mer än innan, både på mage och haka. Känns så pinsamt men är ju bara att acceptera att kroppen är så.


    Så värt det! Jag rakade magen redan igår så jag förstår dig:p
  • Russin112
    Lofffsan skrev 2021-05-06 22:25:22 följande:

    Hej hörrni! Måste bara få släppa mina känslor! Mår inte alls bra just nu, illamåendet är på topp och idag har jag igen gått på en förkylning med feber. Lyckades bli fri från förra förkyldningen för tre veckor sen men mått piss med illamåendet där emellan. :(

    Jag hoppas verkligen detta är en första trimester grej för jag har absolut noll ork (och en snart tvååring..)

    Vet egentligen inte vad jag vill säga med detta, men ni är ett stöd för mig. Och jag vet att detta är tillfälligt och av en god sak, men just nu är jag nere på botten!

    Kärlek till er! <3


    Fy sjutton :/ Det är bara att kriga sig igenom det även fast det är sjukt jobbigt, kan inte föreställa mig hur jobbigt det måste vara med ett barn dessutom. Jag klarar knappt av att gå och hämta mitt eget vatten... med det sagt har jag också kommit in i en dålig period, inte förkyld (peppar peppar) men tröttheten och illamåendet slår omkull mig varje eftermiddag. Från kl 16-17 - läggdags ligger jag som en död och gråter mest... hoppas vi båda snart mår bättre <3
  • Russin112
    Javelina skrev 2021-05-07 09:20:23 följande:

    Hej och grattis till alla plus!!!

    Jag skrev i letrozoltrådar i höstas när vi provade själva efter misslyckad ivf. Hände ingenting och i julas gav vi upp. Ålder och tröttheten efter alla besvikelser fick oss att acceptera att vi inte blir fler i familjen. Tills i mars då jag helt mirakulöst plussade efter en tid med märkliga symtom. Trodde först jag var sjuk och behövde kontakta sjukvården innan min man tyckte det påminde om när jag var gravid för hundra år sedan. Snacka om totalchock, jag som aldrig har äl. Den enda förklaringen är att höstens letrozolkurer fått fart på kroppen.

    Har mått ok hittills men nu har de få symtom jag haft nästan avtagit helt, är i v 13 och har varit på några ul redan som sett bra ut. Men denna oro fram till rul kommer knäcka mig för det här är nog enda chansen vi har. Behöver nog bara skriva av mig lite och ni vet ju hur det är att kämpa i motvind. För andra är det så enkelt att bara "köra på" nästa månad om det inte går vägen. Inte så bara för en annan.


    Men wow vilken saga, sånt som bara händer i filmer. Stort jävla grattis och det måste vara så skönt att ha gått över 12 veckors gränsen. Du skriver att det påminde om tidigare graviditet, har du alltså barn redan?

    Förstår din oro och att det känns som sista chansen men nu efter ultraljud där allt sett bra ut och du är i vecka 13 så tror jag du kan andas ut lite <3
  • Russin112
    Javelina skrev 2021-05-08 13:37:25 följande:

    Ja jag hoppas du har rätt att man ska kunna andas ut lite. Men det känns som om jag jinxat allt när jag anmälde mig på libros sida, nu skiter det väl sig bara för att man släpper garden lite. Helt sjuka katastrofttankar emellanåt. Vi har inte berättat för någon än och kommer inte göra det heller. Det känns för osannolikt att allt ska gå bra bara.

    Jag har barn sedan tidigare och vill minnas att det var lika enerverande då med all oro och ickesymptom. Men då var jag yngre och hade tid att pröva på nytt. Det vore så snopet om det inte gick vägen nu, som ett elakt skämt efter allt man gått igenom.

    Hur länge har du försökt innan plusset? Vi har ett otal ivf-försök och tillslut ett antal letrozolförsök bakom oss. Innan vi plussade första gången fick jag Pergotime som inte fungerade alls och jag trodde samma om letrozol men det fungerar uppenbarligen väldigt väl.


    Jag förstår känslan, vågade först inte ladda ner gravapp för jag tänkte det var jinx men innerst inne vet man ju att det bara är hjärnspöken. Men som sagt så tror jag verkligen du kan slappna av nu och våga bara vara lycklig. Efter allt ert slit så förtjänar ni att njuta av ett kommande barn, nog med oro nu ;) får jag fråga hur ung du är?

    Vi har försökt i lite över 2 år, ett år med letrozol, 1 missfall och blev precis godkända för ivf när vi plussade. Har inte vågat skriva in mig än då vårt godkännande för ivf skulle ryka då (12 månader gravfri). Gick in i vecka 10 idag och börjar faktiskt sakta kunna slappna av lite :)
  • Russin112

    Hej på er! Hoppas ni alla mår super. Uppdatering från mig: var på vul idag, trodde jag var 9+3 men blev framflyttad till 10+0 :O så nu är jag redan i vecka 11 :D kunde se den lilla röra sig, det var verkligen helt fantastisk!

  • Russin112
    Sorkis skrev 2021-05-12 17:22:51 följande:

    Wow så spännande!! Det är ju en helt underbar upplevelse! Och att bli framflyttat tackar man ju inte nej till :D


    Nej men verkligen inte :) lite märkligt dock med tanke på att jag förra gången blev bakflyttad, men antar att den växt på sig ordentligt bara :)
  • Russin112
    Vicki89 skrev 2021-05-13 11:19:11 följande:

    Vad häftigt att få se den röra sig! Längtar så till mitt ultraljud den 25 maj! Tänkte att du nog skulle bli framflyttad igen, eftersom de flyttade tillbaka dig innan. Vad blir din bf nu? :)


    Verkligen så cool:D jag blev helt kär. Förstår det men nu är det inte så lång tid kvar!

    Ja men verkligen blev chockad, jag tror bf nu blir 7/12 men får vänta tills kub innan jag litar på datumet :)
Svar på tråden Vi som plussat från tråden letrozol, PCO