Inlägg från: Russin112 |Visa alla inlägg
  • Russin112

    Vi som plussat från tråden letrozol, PCO

    Vicki89 skrev 2021-06-09 21:26:48 följande:

    Jag tror inte att du behöver oroa dig. De flesta barnmorskor rekommenderar att man inte använder doppler själv hemma just för att det skapar så himla mycket oro hos mammorna. Om jag var du hade jag lagt undan den och låtit den vara till efter rutinultraljudet när bebisen är lite större och därmed lättare att hitta. De är ju fortfarande väldigt små nu.


    Lofffsan skrev 2021-06-09 21:30:11 följande:

    Åh, förstår din ångest!! Kan du inte ringa din bm och be dom lyssna efter hjärtat? Eller kvinnomotagningen och förklara din oro! <3Och sen som vicki säger, lägg undan den och infinn ett lugn i graviditeten. <3


    Den var så fantastiskt när jag hittade hjärtat men nu, nej usch?. Jag ska försöka få en tid för att se eller höra att hjärtat slår och sedan slänga den förbaskade dopplern. Ångrar starkt att jag köpte den nu? jag visste ju redan innan, likt de vicky skriver att de inte rekommenderas ändå så skulle jag envisas om att skaffa den?
  • Russin112
    Lofffsan skrev 2021-06-09 22:10:04 följande:

    Ja men det låter klok! Och eftersom du är oroad nu så är det nog bra och ring och någon tid! :)

    Sen är det inte så konstigt, när man kämpat så länge med det där pluset, och sen faktiskt lyckas bli gravid. Då finns hela tiden en stark oro att något ska gå fel och man vill gärna ha bekräftat (helst dagligen) att bebisen faktiskt lever och är kvar. Speciellt när man inte känner rörelse! Men hjärtat slog, allt såg bra ut på kub och att hjärtat skulle sluta slå nu känner osannolikt. Så jag tror verkligen att det är lugnt, men skönt för dig att få det bekräftat hos kk eller bm sen vara nöjd med det tills rul <3


    Precis så. Inget får gå snett nu efter vår tvååriga resa mot plusset.

    Jag testade imorse innan första kissen och hittade hjärtat direkt så nu åker den i sopporna och jag ska ta och lugna ner mig. Tack för ert stöd <3
  • Russin112
    jjkkll2 skrev 2021-06-15 14:35:26 följande:

    Var på vul idag 5+6 fick se ett litet hjärta slå. Trodde jag bara skulle få se en hinnsäck och ev en skugga av fostret.

    Vecka 5+3 avstannade förra graviditeten så känns skönt att vara förbi den dagen men tänkte på att hade hen stannat så hade jag ju varit i v. 14 nu.

    //


    Åååh lilla bönan <3 stort grattis, måste kännas så skönt att ha passerat den gränsen. Hade den förra graviditeten inte avstannat så hade du aldrig fått det här underbara barnet, tror allt händer av en anledning. <3
  • Russin112
    jjkkll2 skrev 2021-06-16 07:19:21 följande:

    Tack <3 ja känns som steg 1 i alla delmoment/datum som man vill passera :)

    Jaa det tror jag med! Den var ju förmodligen inte frisk så.

    Hur mår du?


    Nej men precis. Hoppa tiden flyger förbi för dig och alla jobbiga delmål blir överstökade snabbt :)

    Jag mår mycket bättre. Inte spytt på några dagar :) är i vecka 15, 14+4. Oron är dock fortfarande sjukt jobbig? bokade in ett extra ultraljud som jag ska på imorgon eftermiddag sen ska jag även ta cellprov hos bm imorgon vilket oroar mig lite.. men kort och gott så växer magen och jag längtar så tills jag börjar känna rörelser. Hur mår du? <3
  • Russin112
    jjkkll2 skrev 2021-06-16 10:09:48 följande:

    Jaa tack :)

    Åh skönt att kommit över kräksperioden! Wow då är det inte långt kvar till rul för dig heller! Jaa jag förstår det, jag tror de kanske kommer lätta lite när du börjar känna rörelser då gör de sig påminda om att de mår bra.

    Mysigt med ett extra ultraljud imorgon hoppas du får några fina bilder med dig hem.

    Enda jag hört om cellprov under grav är att man kan blöda lite efter pga känsliga slemhinnor. 

    Mår bra förutom att jag kräks/mår illa. Det var förväntat men man glömmer ju bort att illamående liksom lurar hela tiden och aldrig är borta helt haha.


    Så typiskt att jag skrev det, en timme senare kräktes jag som en tok haha. Ja det ska bli så mysigt, längtar! Också hört det om blödning, speciellt med tanke på att jag äter trombyl, därför är jag osäker på om jag ska göra det. En blödning hade givit mig sån panik?

    Usch för illamående :/ hoppas att de går över fort för dig!
  • Russin112

    Nu har jag varit på ultraljudet. Allt såg superbra ut och vi kunde även se en liten snopp! :O Jag som var helt säker på att det var en tjej. Det är tydligen inte 100% att det är en pojke men hon trodde verkligen det. Wow? allt känns så overkligt underbart just nu!

  • Russin112
    jjkkll2 skrev 2021-06-17 17:44:07 följande:

    Åh grattis till en liten pojke och de fina ultraljudet <3<3! Vad sa din sambo om lilla snoppen?

    Jag tror bönan är en tjej har sååå ömma bröst och så dålig hud och de hade jag inte med sonen.


    Tack :) ja du min man sa ?men breeds men? haha nej men har har ju varit övertygad om att det är en pojke.

    Aaah jobbigt med huden, har varit så orolig för det själv då jag led av acne förr men har tack och lov sluppit det (än så länge iaf)

    Det där med annorlunda symptom beroende på kön tror jag inte riktigt på, menar hcg är ju det man reagerar på och det skiljer ju inte sig beroende på kön :)
  • Russin112

    Fick föresten även veta att jag har moderkakan i framvägg så lär ju dröja tills jag får känna några rörelser :/

  • Russin112
    jjkkll2 skrev 2021-06-17 18:49:12 följande:

    Haha typiskt manskommentar! Ja men då fick han rätt ändå!

    Jaa alltså min panna lever sitt eget liv atm haha. Magkänslan säger tjej och annorlunda symtom spär på den känslan liksom. Hade rätt med sonen (alla trodde de var en tjej) så får se om jag får rätt denna gång med :P.

    Åh! Jag hoppas de inte dröjer alltför långt! Men nu vet du iaf varför det isåfall dröjer.


    Hahah verkligen :p

    Usch vad jobbigt, hoppas det blir bättre snabbt. Vet hur påverkad man kan bli av dålig hud :/

    Jaha okej men vad spännande att se om du har rätt nu med :) ska ni ta reda på kön? :)
Svar på tråden Vi som plussat från tråden letrozol, PCO