Inlägg från: Fru frusen |Visa alla inlägg
  • Fru frusen

    Vi som plussat från tråden letrozol, PCO

    jjkkll2 skrev 2021-05-05 09:46:39 följande:

    Hej tjejer,

    Jag behövde en paus så jag sonika raderade mitt konto men har nu skapat ett nytt. Tack för er fina omtanke <3 Behövde sörja lite och få lite distans.

    Jag var hos min ordinarie gyn idag på kontroll och vul. Hon sa det finns en chans att det finns något där då sa jag att nej jag är 100% säker på att det är missfall då jag haft väldigt ont i fredags och lördags osv. Hon kunde se att det mesta hade blött ur, det fanns lite rester kvar men hon trodde att de skulle sluta om 3-4 dagar.

    Hon var positiv till att jag blivit gravid så vi kommer fortsätta med letrozol och inte börja med sprutor ännu. 

    Jag ska äta provera om 20 dagar och sen påbörja en ny letrozol kur (har velat lite om jag vill ge mig in i leken igen men bestämt mig för det)

    Hon nämnde att eftersom jag fick missfall så tidigt så finns chansen att det kan ha berott på blodproppar i moderkakan och jag ska därför få trombyl vid kommande kurer för att undvika missfall pga blodproppar i moderkakan. 

    Kanske kikar in här ibland och säger hej men kommer inte vara aktiv här av uppenbar anledning :P.

    Önskar er allt gott och lycka till med era små mirakel, ni är bäst <3


    Förstår verkligen ditt behov av paus!

    Hoppas du kan sörja i ro <3

    Jag äter med Trombyl (75mg) för att minska risken för havandeskapsförgiftning. Hade havandeskapsförgiftning förra graviditeten så jag räknas till riskgraviditet denna gången.
  • Fru frusen
    Vicki89 skrev 2021-05-05 06:25:45 följande:

    Hej på er!

    Det var länge sedan jag uppdaterade här! Jag går in i vecka 9 (8+0) idag! Var på ultraljud förra veckan som visade en liten böna med hjärta som slog fint. <3

    Har varit lätt illamående framför allt på eftermiddagarna, men det har börjat bli bättre nu sedan några dagar tillbaka. Har också varit jättetrött och trodde att det hade blivit bättre också, men igår var jag så trött efter att ha nattat min son att jag gick och lade mig vid kl. 20:30 och sov sedan ända fram till nu när jag ska gå upp för att få till jobbet. Så tidigt skulle jag aldrig ha somnat annars!


    Härligt att du fått se hjärtat slå!

    Skönt att illamåendet börjat bli bättre!
  • Fru frusen
    Russin112 skrev 2021-05-05 12:09:37 följande:

    En fråga till er alla, märker ni någon skillnad på er kroppsbehåring nu under graviditeten? Jag har blivit MYCKET hårigare och dessutom fått mörker hår på kroppen, främst magen :o


    Än inte så stor skillnad, lite fler mörka hår på hakan och magen. I slutet på förra kände jag mig som en björn på magen framförallt
  • Fru frusen
    Russin112 skrev 2021-05-06 19:17:38 följande:

    Aaah okej, jag är redan nu som en Björn på magen haha tänkte om de var någon pco/grav-grej


    Tror det är lite en pco/grav-grej, hoppas slippa en del extra hår men det är värt det ändå ju ;)

    Kände mig väldigt fånig men jag rakade magen på slutet förra gången och det blev mindre efter förlossningen men fortfarande lite mer än innan, både på mage och haka. Känns så pinsamt men är ju bara att acceptera att kroppen är så.
  • Fru frusen
    Lofffsan skrev 2021-05-06 22:25:22 följande:

    Hej hörrni! Måste bara få släppa mina känslor! Mår inte alls bra just nu, illamåendet är på topp och idag har jag igen gått på en förkylning med feber. Lyckades bli fri från förra förkyldningen för tre veckor sen men mått piss med illamåendet där emellan. :(

    Jag hoppas verkligen detta är en första trimester grej för jag har absolut noll ork (och en snart tvååring..)

    Vet egentligen inte vad jag vill säga med detta, men ni är ett stöd för mig. Och jag vet att detta är tillfälligt och av en god sak, men just nu är jag nere på botten!

    Kärlek till er! <3


    Förstår dig!

    Jag är hemma från jobbet sjuk med och nu vab, energin är på botten men vi kommer klara det och belöningen kommer vara värd det! Kämpa på! Du är fantastisk!
  • Fru frusen
    jjkkll2 skrev 2021-05-09 08:12:36 följande:

    Tack <3 det går i vågor ibland tänker jag inte på det alls och ibland kommer det. Men de är ju så de brukar vara. Åh men bra att du får det i förebyggande syfte! Läste någonstans att vi med pcos har större risk att få havandeskapsförgiftning och/eller graviditetsdiabetes.

    Hur mår du?


    Fortfarande huvudvärk, illamående och astrött men kämpar på. Hoppas det snart lugnar sig med huvudvärken iaf.

    Hur är det med dig?
  • Fru frusen

    Spännande med alla UL!

    Hoppas på ägglossning och graviditet, jjkkll!

    Hade UL i torsdags och allt såg bra ut, hjärtat slog fint :)

    Ska på inskrivning på MVC imorgon.

  • Fru frusen

    Hej!

    Fyller på ett par dagar senare.

    Russin112: vecka 12, (11+3) mår rätt bra, kub 1/6 och SUPERNERVÖS

    Vicki89: vecka 11 (10+3 cirka), mår bra, svullen mage på kvällarna och ömma bröst men inte så trött eller illamående längre, så skönt! Har ultraljud och NIPT på tisdag (25 maj), både rädd, nervös och förväntansfull.

    Javelina: vecka 16 (15+0), mår oroväckande bra sedan några veckor. NIPT utan avvikelser och väntar på datum för RUL.

    Lofffsan: vecka 13 (12+0). Mår fortfarande sjukt illa och spyr dagligen. Hemma sjukskriven. Har kub 2/6, är nervös inför detta. Vill bara ha kub över!

    Sorkis: vecka 8 (7+3). Är otroligt trött och har dålig uthållighet. Har sluppit illamåendet men det kom idag och allt luktar illa. Fått mitt första ultraljud inbokat måndagen 31/5 då jag kommer vara i v 9 (8+4). Jag är så nervös och vill bara få se det där lilla pickande hjärtat!

    Fru frusen: vecka 9(8+5).Är väldigt trött, illamående (spyr dagligen) och får täta migränanfall. Hemma sjukskriven, väntar på kallelse till KUB.

  • Fru frusen
    jjkkll2 skrev 2021-05-24 09:42:55 följande:

    Åh så härlig att få se hjärtat slå <3

    Tack! Det blev faktiskt en äl, första egna sen 2018 woop woop. Dock fick vi inte till det med sexet ordentligt (blev 1 gång 2 dagar innan äl) så jag håller förhoppningen på en låg nivå :)

    Skönt med inskrivning imorgon :) 


    Väldigt skönt, var så nervös innan!

    Håller tummarna för att det tog sig! Fantastiskt med egen ägglossning!
  • Fru frusen
    Vicki89 skrev 2021-05-25 17:19:50 följande:

    Tack! Det gick jättebra idag, så himla nervöst när man väntar på att bebisen ska dyka upp där på skärmen, men där var den med ett hjärta som slog fint! Så overkligt att det är en liten bebis därinne som faktiskt ser ut som en bebis, med armar och ben. :O

    Blev flyttad två dagar från 10+6 till 11+1 så bf blev den 12/12 nu. Så oerhört glad och tacksam, nu får vi bara vänta på svaret från NIPT och hoppas att det också ser bra ut.


    Så skönt att det ser bra ut!
  • Fru frusen
    Russin112 skrev 2021-05-30 07:27:25 följande:

    Glad morsdag till er alla. / min första morsdag!


    Glad mors dag :)
  • Fru frusen

    Fortfarande väldigt trött och illamående och får lätt migrän. Vissa dagar säker på flicka och andra pojke, får vänta till RUL innan vi får veta.

    Skönt att ni börjat må bättre :)

    Spännande med KUB! Håller tummarna för att allt ser bra ut!

  • Fru frusen
    jjkkll2 skrev 2021-05-31 09:46:59 följande:

    Äl+12 idag enligt Natural Cycles så skulle mensen komma idag.

    Vågar knappt posta detta är så satans rädd att jinxa något :( . Men ni har varit med mig i vått och torrt<3 så ni blir de första som får veta!

    Hoppas denna vill stanna hela vägen känns som den blev till lite mot oddsen på något sätt. Första egna äl sen 2018 och sexet blev bara av en gång 2 dagar innan äl och ändå tog det sig!


    Åh! Så fantastiskt underbart och roligt! Så lycklig för din skull <3 GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
  • Fru frusen
    Lofffsan skrev 2021-05-30 21:13:46 följande:

    Glad mors dag vänner :)

    Vad skönt att höra att ni mår bra! Det glädjer mig verkligen <3 Önskar den tiden når mig snart haha!

    Just nu äre lite piss här. Förutom kräkning och illamående så har mannen fått corona, han fick feber i torsdags och testet i fredags visade på positivt. Han mår okej och jag och dottern känner inga symtom (än).

    Men det som känns jobbigast med allt detta är att jag vet inte hur det blir med kub på onsdag, då det är i 13+4 så finns ju inte chansen att flytta på det. Ska ringa mvc imorgon prata med dom. Har varit/är så orolig inför kub så vill inte missa detta! :'(

    Funderar lite på nipt. Har ni koll om det visar samma avvikelser som kub och hur långt in i graviditeten man kan göra det? <3


    Ajdå! Hoppas du kan gå på KUB! Tror men vet inte att NIPT går att ta några veckor längre iaf
  • Fru frusen
    jjkkll2 skrev 2021-06-15 14:35:26 följande:

    Var på vul idag 5+6 fick se ett litet hjärta slå. Trodde jag bara skulle få se en hinnsäck och ev en skugga av fostret.

    Vecka 5+3 avstannade förra graviditeten så känns skönt att vara förbi den dagen men tänkte på att hade hen stannat så hade jag ju varit i v. 14 nu.


    Grattis! Så härligt <3
Svar på tråden Vi som plussat från tråden letrozol, PCO