Inlägg från: Russin112 |Visa alla inlägg
  • Russin112

    Vi som plussat från tråden letrozol, PCO

    palettblad1 skrev 2021-05-02 08:53:04 följande:

    Jag mår bra! Märker inte så väldigt mycket än, mer än trött och extremt kissnödig hela tiden. Har också fått dille på sura och fräscha saker, är normalt en person med väldigt sötsug, men är inte så sugen på den nu. Sen har jag väldigt mycket högre puls, flåsar för minsta lilla, hahaÅh, vad jobbigt!! Hade du HG i tidigare graviditet? Håller tummarna för att det lugnar sig! <3


    Låter ju som en bra dille ;) själv trycker man i sig alla sötsaker som finns haha. Känner verkligen igen de där om flåset, kan knappt gå trappor als. Vilken vecka är du i nu? :)
  • Russin112
    Lofffsan skrev 2021-05-02 12:38:34 följande:

    Ja men dom har jag sedan förra graviditeten och märker inte så stor skillnad med dom tyvärr. Och prosten och largigan comp ger heller inte några stora effekter tyvärr :( så försöka småäta och ta det som det är, det kommer ju något fint ut av det!

    När skulle du tillbaka på vul? :)Jaa mådde illa från vecka sju till tjugo, spydde endel då med :/

    Oja, känner så igen flåset!! Orkar knappt röra mig vilket känns jobbigt! Men skönt att du ändå mår hyfsat bra :)


    Aah okej, då är det väl tyvärr bara att kriga sig igenom det :(

    Jag var på mitt andra vul i fredags :) den hade växt som den skulle men jag blev tillbaka flyttad en dag till. Så idag är jag vecka 9, 8+0.
  • Russin112
    Lofffsan skrev 2021-05-02 18:21:11 följande:

    Ja, det är nog det! Men det ska jag klara av ;)

    Åh men vad skönt att höra!! :D alltid roligt att få höra att bönan växer som den ska! Jag går in i vecka 10 idag, 9+0, nu så skiljer det en vecka precis :)


    Vad kul! Det är så roligt att vi alla är så nära varandra :D
  • Russin112
    Fru frusen skrev 2021-05-03 11:00:49 följande:

    Skönt att ditt illamående börjar ge med sig!

    Jag har haft en massa migrän:( Annars bara trött och illamående. Men är bara i v 5+ så får se hur det blir, hoppas migränen lugnar sig och att illamåendet håller denna nivån.

    Var på VUL idag, syntes en hinnsäck och en liten bebis (mest en skugga än) ska på nytt VUL om ett par veckor.


    Åååh vad härligt att få se att allt sitter rätt :) antar att det var för tidigt för att se hjärtslag? Jobbigt med migrän, hoppas det avtar snarast!
  • Russin112
    palettblad1 skrev 2021-05-03 17:14:51 följande:
    Jaa, haha, man får tacka för det så länge det varar. Är konstigt nog inte alls sugen på sötsaker. Är i vecka 6+1 nu, tiden går sakta men säkert framåt :)

    Har du kvar illamåendet fortfarande? 
    Jag mår lite mindre illa numera, eller så kanske jag har lärt mig att hantera det genom att äta konstant. Men överlag tycker jag att jag mår bättre nu vecka 9, 8+2
  • Russin112
    Fru frusen skrev 2021-05-04 13:22:50 följande:
    Ja, för tidigt än. Ska tillbaka om 2,5 v, då bör hjärtslagen synas :)
    okej, vad spännande :D
  • Russin112
    jjkkll2 skrev 2021-05-05 09:46:39 följande:

    Hej tjejer,

    Jag behövde en paus så jag sonika raderade mitt konto men har nu skapat ett nytt. Tack för er fina omtanke <3 Behövde sörja lite och få lite distans.

    Jag var hos min ordinarie gyn idag på kontroll och vul. Hon sa det finns en chans att det finns något där då sa jag att nej jag är 100% säker på att det är missfall då jag haft väldigt ont i fredags och lördags osv. Hon kunde se att det mesta hade blött ur, det fanns lite rester kvar men hon trodde att de skulle sluta om 3-4 dagar.

    Hon var positiv till att jag blivit gravid så vi kommer fortsätta med letrozol och inte börja med sprutor ännu. 

    Jag ska äta provera om 20 dagar och sen påbörja en ny letrozol kur (har velat lite om jag vill ge mig in i leken igen men bestämt mig för det)

    Hon nämnde att eftersom jag fick missfall så tidigt så finns chansen att det kan ha berott på blodproppar i moderkakan och jag ska därför få trombyl vid kommande kurer för att undvika missfall pga blodproppar i moderkakan. 

    Kanske kikar in här ibland och säger hej men kommer inte vara aktiv här av uppenbar anledning :P.

    Önskar er allt gott och lycka till med era små mirakel, ni är bäst <3


    Hej vännen. Jag förstår ditt behov av en paus. Jag beklagar det som har hänt dig/er. Jag vet precis hur det känns. <3 jag äter under denna graviditet trombyl just av den anledningen och än så längre har jag iaf inte fått missfall (peppar peppar). Hoppas att det kan hjälpa dig under nästa graviditet och att du snabbt återhämtar dig både fysiskt och psykiskt. <3
  • Russin112
    jjkkll2 skrev 2021-05-05 10:27:44 följande:

    Tack så mycket <3 Åh vad skönt att höra att du också äter det och att det verkar fungera bra :) Får du några biverkningar av trombylen? 

    Hade en riktig gråtardag innehållandes en massa kakor i torsdags. Blir såklart ledsen ibland men inte lika ofta. 

    Hur mår du? <3


    Inte vad jag vet. Nu är det ju svårt att veta vad som beror på graviditeten och vad som eventuellt är biverkningar av trombyl iofs.

    Ät så mycket du bara kan och gråt ut alla tårar. Det är helt okej att vara förkrossad! Nu blandar jag ihop alla, speciellt eftersom några av er har bytt namn men visst har du inte haft missfall tidigare?

    Vad skönt att du redan nu känner dig lite bättre <3 jag mår bra. Orolig för att också få missfall men annars bra <3
  • Russin112
    jjkkll2 skrev 2021-05-05 11:05:54 följande:

    Jaa det förstås! Men tar du bara trombyl efter du plussat eller hela tiden även under kurerna?

    Ja de kommer ibland när man blir påmind eller ser alla influencers som nu är gravida (har avföljt alla dom haha). Nej precis detta var mitt först mf. 

    Åh jag förstår att du är rädd eftersom du haft det tidigare men har man sett hjärtat slå så ökar chanserna markant och även när man passerar vecka 9 så håll ut. Jag känner på mig att det kommer gå bra <3


    Aaah nej jag började med det vid plusset. Är tanken att du ska ta det innan? Har hört att ägget kan få svårare att fästa då iom ?lösare? blod.

    En läkare sa till mig på akuten vid mitt missfall att om man ska ha fler än ett barn så får man nästan räkna med ett missfall. Det låter väldigt hårt men på något sätt tröstade det mig, lite som att okej nu har jag haft mitt missfall nu kanske jag slipper det i framtiden. Förstår att det inte är en tröst för det du har förlorat men kanske en liten spark i baken för att kunna blicka framåt.

    Tack för det. Jag fortsätter försiktigt att glädjas <3
  • Russin112

    En fråga till er alla, märker ni någon skillnad på er kroppsbehåring nu under graviditeten? Jag har blivit MYCKET hårigare och dessutom fått mörker hår på kroppen, främst magen :o

Svar på tråden Vi som plussat från tråden letrozol, PCO