Inlägg från: Anonym (Man 53 år) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man 53 år)

    27 år och oskuld

    RenLuft skrev 2022-01-28 01:10:32 följande:

    Du är en kvinna som har haft det tufft!! Du har upplevt mobbning och kanske utanförskap?
    Hade du någon tjejkompis eller någon person överhuvudtaget som du kände stor tillit till? Både inom familjen och utanför släkten.

    Är du helt ensam person idag eller har du något umgänge? (Familj/släktingar räknas också).


    Det där med att bara gå runt på någon datesite, så som Tinder för att bli av med oskulden, tycker jag är en dålig idé. Det känns mer som om du är intresserad av att känna av hur sexet fungerar, känns och är, än att det egentligen finns någon dragning till samlag. Sex har man när man tycker om någon extra mycket. Helst när man är förälskad/kär, då är samlag oftast det mest magiska. Att ha sex med den första bästa, är ingen bra idé. Oftast känner man sig besviken och kan känna sig tom efteråt. Speciellt om man det bara handlat om one night stand och sedan ingen kontakt. Eller bara haft sex med någon, som man egentligen inte tycker om.

    Nej, du skall avvakta!


    Jag märker på ditt inlägg att du har en god självinsikt. Ditt inlägg är välskrivet och du verkar vara en klok människa. DET ÄR ATTRAKTIVT!

    Det du gör, är att du slår dig själv framför spegeln. Du skall umgås med människor, om det är din önskan.

    Nu när det är corona, kanske det är svårt att delta i olika event eller föreningar. Men berätta lite mer om dig själv. Har du tjejkompisar som du kan ha filmkväll med? Du behöver göra saker med människor, för att märka hur bra och omtyckt du kan vara, tror jag!

    Om du gör det, så kanske ni kan ha en tjejkväll där ni kan prata om just killar? Det kan väl vara roligt och spännande?

    Fortsätt gärna vara aktiv i denna tråd, för att skriva av dig m.m. Att skriva av sig hjälper mer än vad man tror!


    Många kloka tankar av Ren luft.
    Jag kan bara bekräfta, jag tänker också att du ska skynda långsamt och försöka utöka kompiskretsen. Att bli tryggare i det sociala livet tror jag kommer öppna dörrar för dig.

    Lätt att säga att du ska fokusera på att skaffa vänner, men jag tror att det kan vara nyckeln för dig för att få ett rikare liv med mer kontaktytor.
    På det sättet kommer det så småningom att dyka upp tillfällen där du kan träffa någon som sedan kanske kan leda till intimare umgänge också.

    Att kasta sig ut och se till att få oskulden snabbt avklarad vill jag inte döma ut men jag tror att du riskerar verkligen att det inte blir bra, och då blir barriärkänslan än större, att "alla andra" har ett rikt och spännande sexliv. 

    Att ha sex för första gången med någon som du verkligen tycker om och vill vara med i övrigt också kan måhända vara en romantiserad utopi för många, men det kan nog vara klokt att sträva efter det iallafall. Och blir det inte så är det ju inte hela världen heller. 

    De absolut flesta tycker nog trots att det där med att bli av med oskulden kanske mer blir en spännande och nervös grej som kanske inte blir perfekt, men sex är som allting annat, man behöver träna för att det ska bli bra. Du kunde inte cykla heller första gången du satt på en cykel.

    Jag var 23 när jag hade samlag första gången. Jag minns att jag tyckte det var jobbigt att det inte blivit av tidigare, men idag är jag nog lite glad också att det inte blev framforcerat utan vi hade en fin relation.
    Idag 35:år senare har jag stora barn och gift sen länge och funderar jag tillbaka till den där vi hetsen kring att bli av med oskulden som fanns som tonåring så mådde nog jag egentligen bra av att det dröjde. 

    Ge inte upp, du kommer säkert få fina upplevelser och kommer njuta av sex i framtiden, men precis som sagts här förut, sikta först på att stärka dig själv, bli stolt och nöjd med det du är bra på och skaffa kompiskrets så kommer nog du vara mer beredd att börja dejta eller på annat sätt träffa nån i framtiden.
    Kram och lycka till!
Svar på tråden 27 år och oskuld