• Anonym (Arne)

    27 år och oskuld

    TS. Du får följa magkänslan lite. Om det är viktigt att bli av med oskulden för att få det gjort och sen kunna fokusera på det som är viktigast, din självbild, så gör det. Jag är inte helt 100 på att det är det klokaste men ibland måste man få göra lite fel för att kunna göra rätt sen.

    Att bli av med oskulden är sannolikt inte svårt, det finns garanterat flera stycken här som skulle göra det och tinder är fullt av as som bara vill "knulla av sig". Men är det vad du vill och vad du mår bra av i längden, att bli av med din oskuld till någon som ser dig som ett Töm&Glöm?

    Du behöver en kille eller tjej som visa dig kärlek och uppskattning, och som du kan vara en viktig person för. Övervikt eller inte, se dig runt på stan, man ser par i alla utseenden, former och storlekar. Ibland kan man fråga sig, oj vad gör hen med hen som ser så mycket bättre ut, men det är ju betraktarens subjektiva åsikt utan att känna någon av parterna.

    Jag är helt övertygad om att det inte finns något med ditt utseende som är ett egentligt hinder när det gäller att träffa någon. Det sitter i huvudet efter många år av verbal misshandel från idioter som projicerar sin egen osäkerhet och tillkortakommanden på dig.

    Du skriver bra och det reflekterar nog mer av din personlighet än det faktum att du råkar vara oskuld. Och du, du är inte ensam om att hata speglar av den anledningen, vi är nog ganska många.
Svar på tråden 27 år och oskuld