Inlägg från: Anonym (Kaffe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffe)

    Hur lång tid innan gravidförsök bör man ha slutat med kaffe??

    Sluta helt med kaffe och te. Jag fick missfall samma dag jag drack en kaffe och brukar inte dricka det annars. Koffein utsöndrar stress I kroppen som inte är bra för fertilitet eller graviditet.

  • Anonym (Kaffe)
    Anonym (Julia) skrev 2021-04-29 06:56:55 följande:

    Vet inte ens vart jag ska börja. Förstår att du vill hitta en förklaring. Men...

    1. Man kan inte orsaka tidigt missfall genom att tex äta fel eller så. Många dricker alkohol tidigt innan de vet om en graviditet och allt går be ändå.

    2.varför skulle din graviditet tåla mindre koffein än någon annans graviditet bara för att mamman inte är van vid koffein? Väldigt ologiskt.

    3.helt omöjligt att fostret dör och kommer ut på samma gång. Ofta har det inte ens funnits ett foster vid tidiga missfall alternativt dött inna kroppen förstår det och stöter bort fostret.

    4. Du kan fortfarande inte orsaka missfall.

    Så punkt.


    Ja alla gör ju självklart som de vill. Man behöver ju inte dumförklara andra och leka besserwisser. Jag tar inte risken då ett barn är mer värt än att få dricka kaffe.

    Läs gärna nedan.

    www.vulverine.se/blogg/koffein-kaffe/
  • Anonym (Kaffe)
    Anonym (Julia) skrev 2021-04-29 11:53:30 följande:

    Men tycker också det är fel att sprida skrämselpropaganda som inte stämmer utan endast är baserat på någonting man själv tror.


    Så det Vulverine skriver i min länk kan inte stämma menar du?
  • Anonym (Kaffe)

    Om man som jag inte har barn sedan tidigare och länge försökt få det och när det väl tar sig så får man missfall och just den dagen drack jag en väldigt stark kaffe och hade inte druckit det på flera månader. Klart man undrar och då det finns vetenskapliga studier på möss t ex som fått missfall av koffein. Gör ni som ni vill men jag tycker det är mer värt att få ett barn än att dricka kaffe.

Svar på tråden Hur lång tid innan gravidförsök bör man ha slutat med kaffe??