• Anonym (H)

    PANIK inför dejt!!!

    Ta det lugnt! Det är en man, män tänker inte på hälften av allt du nojar över, särskilt inte om han tror att det kan bli sex.

    Kläder - det är en middag hemma hos dig så överdriv inte, ta framför allt något du trivs och passar i, en snyggare topp och byxor blir bra.

    Underkläder - det lär han inte ens notera. Om ni kommer så långt är det ungefär det sista han tänker på. Återigen, det är en man.

    Frisyr - ta det du är snyggast i.

    Gosedjur och gamerplanscher skulle jag nog plocka undan men det beror kanske på hur gammal han är.

    Mat - Vilken guldmamma! Balkanmat blir jättebra (mums). Säg att du har lagat allt själv så att han blir lite impad.

  • Anonym (H)
    Anonym (Panik och stress) skrev 2021-04-29 17:06:52 följande:

    Jag försöker ta det lugnt men kan inte. Känns som ingenting passar, det jag ser bra ut i ser jag också ut som en slampa i. Så se ut som en slampa eller vara ful? Alla kläder ligger nu på golvet i en hög så i min panik stökar jag ner när jag verkligen borde städa upp.


    Andas! Vad då slampa? Det är ok att ha lite sexiga kläder på en dejt. Svårt att veta vad du menar när man inte ser det framför sig.

    Du måste slappna av lite. Det kommer säkert att gå bra. Uppenbarligen har du inte sjabblat till det som du tror med tanke på att han vill träffa dig igen.
  • Anonym (H)

    Håller med ovanstående om badrummet, se till att det är rent och fräscht.

    Fast ska du skippa trosor om du har byxor? Han kommer inte tänka på dina trosor så ta på dig dina mest neutrala.

    Kondom självfallet!

    Håller också med om att du verkar charmig. Själv är jag usel på att flörta och blir blyg och generad när jag är intresserad av en man och hittills har de män jag har träffat tyckt att det är charmigt som tur är.

    Han vill ju som sagt träffa dig igen så det är något med dig som han gillar. Med tanke på att han är äldre så kanske han styr upp situationen lite så att du inte behöver planera så mycket.

Svar på tråden PANIK inför dejt!!!