• Anonym (Ema)

    PANIK inför dejt!!!

    Du får väl köpa ett par nya trosor om alla dina trosor har seriefigurer eller är missfärgade. Det är väl inget problem.

    Jeans och top blir väl annars lagom och bra!

    Städa, ja.

    Fattar inte det där med maten och att han är svensk och du inte kan "serbokroatiska"? Vad i hela friden har "serbokroatiska" med er dejt att göra?

  • Anonym (Ema)
    Anonym (Panik och stress) skrev 2021-04-29 22:27:22 följande:

    Ok. Om inte konstiga/barnsliga motiv är mer konstigt än att vara utan så har jag plötsligt en massa trosalternativ som är bekväma, röven ser bra ut i osv.

    Jag kan gråta för det mesta. Jag tänker ofta i termer av Om det där och det där hände, vad hade vart det absolut sämsta, fånigaste, dummaste, mest misslyckade jag kunde göra då? och så tror jag att det kan bli så.Mamma är från den regionen. Men jag kan inte hennes språk. Om jag då bjuder på mat därifrån (Jag vet inte vad de olika rätterna heter riktigt, blandar ihop namnen så jag kommer nog säga "Burek" om allt), ok jag övertänker nog ...och vet inte själv vad problemet med det skulle kunna vara. Men när jag skrev inlägget var det något...kanske kommer på det??


    Han kan säkert inte heller det språket, så det är nog ett ickeproblem:)

    Du kan absolut bjuda på maträtter som du inte kan det utländska namnet på, bara att säga att du glömt eller inte vet. Eller, om det känns viktigt, så frågar du din mamma vad maträtterna heter.

    Har du bara "barnsliga" motiv eller missfärgade trosor så kan du nog känna dig bekvämare om du köper ett par nya som passar bättre. Han bryr sig säkert inte, men för din egen skull.
  • Anonym (Ema)
    Anonym (Brandmannen) skrev 2021-04-29 17:52:50 följande:

    Din inledning på tråden gjorde det VÄLDIGT svårt att låta bli att hänga upp smilbanden över öronen. Tack för det garvet.

    Bara att kunna följa dina tankar på ett så pedagogiskt och humoristiskt sätt gör att jag blir synnerligen avundsjuk på killen som redan har "första tjing" på dig. Attans också. Den där nesliga andra platsen...igen.

    Hur som helst, med din personlighet (läs: uttrycksfullhet) skulle jag själv tyckt det var übercharmigt om du rabblat allt du skrev i din fråga här direkt till mig, dvs. om det hade varit JAG som var din dejt...


    Men nu är det inte du som är dejten.

    Pinsamt med äldre män som kommer med sliskiga och uråldriga kommentarer.

    Du har knappast en "neslig andra plats" hos TS, så släpp det...
Svar på tråden PANIK inför dejt!!!