• Anonym (Panik och stress)

    PANIK inför dejt!!!

    Redan nu i helgen skall en kille komma hem till mig på dejt. Det är extremt viktigt för mig att jag gör ett så bra intryck som möjligt på honom då jag sjabblade bort det sist. Så jag behöver verkligen vara mitt allra bästa jag känner jag!

    Tiden bara flyger iväg och jag har panik över massa saker...  Har en slags checklista jag känner att jag vill bocka av, men vet inte om den är komplett?

    * Raka kön, armar, armhålor, ben rumpa.
    * Underkläder. Skall trosor och BH matcha? Inga trosor alls? Jag har fan inga bra trosor...det är pikachu, hjärtan, Batman, dödskallar...vita jag tvättat med något rött så de är rosafläckiga, vita jag tvättat med något blått så de är grådassiga...har typ ett par string som känns sexiga men blygdläpparna hoppar ut på sidan i grenen. Inga trosor alls?
    * Äger två klänningar, den ena är svart för begravningar och den andra passade när jag var överviktig.
    * Kjol eller byxor? Äger två kjolar, den ena är väldigt kort och rutig (Köpt för maskerad...men kanske blir för mycket om jag inte har trosor?) den andra är kort och svart men sitter åt bättre så funkar nog även utan trosor. Annars är det stretchjeans, leggings eller mysbyxor?
    * Upptill? Blus, topp, linne, kofta?
    * Håret uppsatt eller utsläppt?
    * Min mamma var över med mat så jag slipper laga och stressa över det...jättesnällt men det är massa Balkanmat. Killen är svensk, jag kan inte serbokroatiska....blir det konstigt med Balkanmat?
    * Har köp både vitt vin, rött vin, rosévin, öl, cider, mineralvatten, läsk och juice...men vet inte vad jag skall servera, kan jag säga att han får välja?
    * Städa, måste verkligen städa.
    * Har lite barnsliga hobbys och intressen. Han är lite äldre...skall jag gömma prylar/planscher med sådant? (World of Warcraft-saker)
    * Samma med gosedjur...jag vet jag är faktiskt vuxen men skall jag gömma dem?

  • Svar på tråden PANIK inför dejt!!!
  • Anonym (Panik och stress)
    Anonym (Fyrabarnsmamma) skrev 2021-04-29 22:33:14 följande:

    Snälla, använd trosor. Och ingen kort klänning, då kan du lika gärna gå naken. Var naturlig, men snygg. Jag tycker att du förstör för dig själv innan dejten ens ägt rum med att du ska visa ditt underliv. Tycker att du ska fokusera på att lära känna människan istället för att du ska vara rakad i rumpan. Sex ska komma senare, du brukar väl inte beställa in dessert först när du går på restaurang? Första dejten ska vara en aptitretare, ge honom inte allt han vill=)

    Lycka till.


    Vi känner varandra litegrann sedan innan. Pratat lite på gymmet, i affären, när vi mötts ute. Haft en sorts dejt innan (men då gjorde jag ett väldigt dåligt intryck).

    Känner det mer som att han är aptitretaren på det sättet. Vet inte om han är attraherad av mig och ens vill men jag är väldigt attraherad av honom och vill väldigt gärna. Har tänkt på honom när jag *censur* säkert 100 gånger.

    Så jag vill göra ett så bra intryck som möjligt.
  • Anonym (Panik och stress)
    Anonym (Liinda) skrev 2021-04-29 22:39:37 följande:

    Du är så brutalt jävla rolig! Helfestlig! Har skummat igenom tråden men tror bara jag såg en till som uppfattade din humor.. känns inte som din panik egentligen är heeelt äkta, du har en så humoristisk underton. Och hade den varit äkta hade du definitivt hunnit handla nya trosor, etc etc. Med det sagt så; var dig själv, bjud på humor och skratt, balkanmat (som min mamma hade sagt; du ska väl inte prata med maten?), 28 olika drycker. Faller det på trosorna är han ändå inget att ha. Och glöm inte den obligatoriska uppdateringen av tråden!


    Jag skrattar ofta åt mig själv. Men gråter nog över mig själv minst lika ofta med. Ibland bägge delarna samtidigt. Så det är lite dubbelt.
  • Anonym (Luuugn)

    Då lär du ju kamma dig och släppa sargen. Annars kommer du ju att göra bort dig så in i helvete. Som sagt innan - ANDAS!
    Så jävla svårt är det inte att gå på dejt. Det är ju bara en annan människa, eller hur?

  • Anonym (T)

    Med den hysterin borde du nästan vara orolig för att kissa på dig av nervositeter. Kanske ska ha en Tena som back-up?

  • Emala

    Var påklädd och var dig själv!

    Ta det lite lugnt...

    Du behöver inte panikslaget bjuda på 10 olika sorters dricka och visa upp ditt rakade underliv och rumpa!

    Klä på dig jeans och topp/linne, städa upp lite i lägenheten. Var uppmärksam och var dig själv.

  • Anonym (Klara)

    Vilken hysteri, det är väl inte bara det yttre han är intresserad av? (även om det såklart spelar roll med). Försök satsa på ditt sätt istället, var trevlig och intresserad av honom. 

    Tycker inte du ska gömma gosedjuren, jag har några i min bokhylla och de betyder mycket för mig. Ibland sätter jag en nalle på sängen med. Skulle ni bli ihop och bo tillsammans så vill du väl ha dom framme?

  • mari123

    "Inga trosor alls"? Ja om det är ett ONS du är ute efter så är det väl en god idé? Är det en relation på riktigt du vill ha så är det väl en god idé att vara dig själv? TÄNK om han faller för ditt tillgjorda konstlade jag? Ska du vara sådan jämt då?

  • Hotelliggaren

    Nu svarar en man med det perspektiv han tror de flesta män har.

    Du vill absolut ha sex men jag fattar det oxo som att du nog gärna ser ett förhållande över tid.

    Sexet behöver du inte vara orolig för. Dejtar han dig vill han åtm ha sex, och det enda som kan stoppa det är att du luktar illa, är riktigt osnygg där nere eller tydligt signalerar att du inte vill ha sex. Om du signalerar "inget sex ikväll" genom att hela tiden sitta i andra änden av soffan eller liknande kan han undvika den stöten, iaf om han är en man som hatar att få nej. Jag är sån och har kanske missat ett o annat ligg för att jag helt enkelt hellre är utan än att det blir pinsamt för att hon måste förtydliga det.

    Vad gäller det övriga så är det nog viktigt att du är rak o tydlig, jag tycker om att hon har självförtroende nog att visa alla sina sidor och då gärna planscher osv. Det blir bara jobbigt om du visar en fasad som sen inte stämmer. Då kan vem som helst bli besviken. Så visa vem du är! 

    Men överlag gäller att män inte är svårflörtade. Gillar han dig så gör han, gillar han dig inte kan du inte påverka det hur mkt du än gör dig till på dejten. Att ni känner varann lite innan, ni har heft nån form av dejt som tydligen inte gick bra men han vill ff dejta dig tyder på att han är intresserad och då blir det åtm sex. Sen tar ni det från där..... 

  • Underhill

    tror du inte han vill att du är den du är? Aldrig fel att "spetsa" till sig lite, men inte mer än att du hinner vara där och då med honom på dejten :) Går säkert bra. Lycka till!

Svar på tråden PANIK inför dejt!!!