• E M A

    Inget fostervatten

    Kmiahan skrev 2021-06-14 13:54:12 följande:

    Hej!

    Jag kontaktade Kvinnohälsovården i Kungsbacka idag. De blev arga över min fråga om jag kunde bli remitterad till specialistmödravården på Östra. Fick till svar: "Vad skulle de kunna göra för dig? Vi kan inget göra. Det står inget i din journal om att du ska dit. Du ska till läkaren igen den 22:a för kontroll."

    Jag blir så ledsen. Ska ta upp det med läkaren den 22:a.

    Jag skrev på 1177 direkt till specialistmödravården. Jag hoppas deras svar blir lite mer artigt om inte annat. Är så trött på att bli behandlad på detta sättet.


    Usch, vad arg jag hade blivit! Jag går också i Kungsbacka, är i v 25 nu. Inte blivit bemött så som du blivit. Jag går på spec i Varberg o Lund pga svårt sjukt barn. Stå på dig!! Hur går det för dig nu? All lycka till för dig!!
  • E M A
    Kmiahan skrev 2021-07-13 15:38:04 följande:

    Tack, ja det är bra idé. Jag känner att de i Kungsbacka och Varberg varit helt nonchalanta och inte gjort några försök att hjälpa eller ta reda på mer. Känner också att det kan handla om vår ålder, båda över 40 och eller rasism då barnet pappa inte är svensk. De påpekade redan vid första mötet på mödravården att du har ju redan 4 barn och är över 40 vill du verkligen ha det här barnet så sa barnmorskan! Också vid ultraljudet när bebisens pappa var med frågade de om vi hade barn innan. Vi svarade att vi har var för sig men inte tillsammans. Okej då är det här barnet inte så viktigt ju sa läkaren. Min man blev jättearg. Och jag ledsen. Alla barn är viktiga. Känner att allt gått fel från början och att bara de på Östra varit trevliga även om de kommit med det sämsta beskedet. Men sättet de pratat på har varit med mer respekt.


    Men vad säger du?? Vad fruktansvärt sagt av dem!! Sjukt oprofessionellt och empatilöst! Får jag fråga vad bm heter..? Förstår om du inte vill säga, men den personen vill jag inte råka på? Tillhör samma mvc. Är det så så skulle jag anmäla dessa kommentarer och bemötandet. Inte alls ok. För det andra vill jag bara beklaga, känner med dig/er.

    Kramar
  • E M A
    Kmiahan skrev 2021-07-19 10:54:59 följande:

    Till alla som stöttat, Tack!

    Vi är hemma. Sonen ligger på bårhuset på Östra. Han föddes och dog 6.30 i fredags.

    Jag trodde jag visste vad smärta var. Jag var inte i närheten.

    Den värsta förlossning jag haft. Den fysiska smärtan ökar hur mycket som helst när du inte får belöningen i ett levande barn. Nu sitter jag och väntar på samtal från begravningsbyrån med stenhårda bröst fyllda av mjölk och eftervärkar kommer fortfarande då och då.

    Smärtan i själ, hjärta och kropp.

    Den lille sonen är det vackraste jag sett. Jag ville inte åka från honom. Jag ville inte släppa honom från min famn.


    Finner inga ord. Beklagar djupt. Jag bär själv på ett barn som vi inte vet kommer överleva efter förlossningen. Det du genomgått är min och mångas värsta mardröm. Jag önskar bara att ni kan gå vidare i livet tillslut. Kramar
  • E M A
    Kmiahan skrev 2021-07-29 16:06:03 följande:

    Så imorgon har vi begravning för vår lille Levi. Vet inte hur jag ska orka.


    Det kommer du göra, för att ni måste för era andra barn (som jag vill minnas att ni har?). Ni är starkare än du tror just nu. Många kramar till dig.
Svar på tråden Inget fostervatten