Inlägg från: Anonym (Här) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Här)

    Varför stoppar man in barnens fingrar i munnen?

    Anonym (Tuggat) skrev 2021-05-01 11:38:30 följande:

    Jag gjorde så med barnen när de var små. Jag låtsades äta upp deras fötter också. De var ju så gosiga att man nästan ville äta upp dem. Jag har aldrig känt mig som en peddo-gumma för det och hade min partner insinuerat något sådant hade vi sannolikt inte levt tillsammans. Det är rätt grova ?anklagelser?.


    Här med. Och är barnen kladdiga om handen, säg typ doppat handen i grädden, då kan jag stoppa in handen i min mun och suga bort det så det inte blir kladd överallt. Oftast tar jag en våtservett men om man inte hinner eller inte har tillgång..

    Men jag håller med om pedodo-gumma.

    Avskyr när man drar paralleller med något så grovt och sjukt. Speciellt när det gäller ens partner som är förälder till ens barn! Får mig att må så fruktansvärt dåligt när man lägger fram det så
  • Anonym (Här)
    Hyllemor skrev 2021-05-02 01:49:49 följande:

    Men pratar ni föräldrar inte med varandra?! Fråga varför han gör så! Om han inte kan svara, så är det väl bara att kolla in hur dottern reagerar och om hon inte skrattar, så säg åt honom att sluta. Om han inte slutar, så pratar du igen med honom och om han inte slutar då, så är det väl läge att prata med BVC eller någon annan myndighet kring det hela.


    Varför skulle hon prata med en myndighet om det? Eller ens BVC? Du får det att låta som om pappan skulle göra nå fruktansvärt fel när det kanske bara är TS som anser att det är äckligt, men det är ju absolut inget fel det han gör
Svar på tråden Varför stoppar man in barnens fingrar i munnen?