Inlägg från: Anonym (Burnout E.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Burnout E.)

    imponera tjejer med bilar?

    Jag har aldrig imponerats av att bilarna är fina eller dyra. Däremot blir jag grymt kåt av motorljudet vid rivstarter. När en kille gasar på lite extra med sin bil eller MC. Det är löjligt, men ljudet väcker något djuriskt i mig. Det spelar faktiskt inte någon roll om det är en gammal Volvo han kör. 

  • Anonym (Burnout E.)
    Anonym (Fråga) skrev 2021-05-02 07:29:33 följande:

    Ursäkta TS om jag kapar tråden men jag följer upp med en fråga också.

    Om en, för dig, rätt attraktiv kille kliver in i en A rostig gammal rostig golf årsmodell 90-tal som också är smutsig som bara den eller B en nyare Volvo eller Skoda som ser hel och ren ut i övrigt. Gör det någon skillnad i om denna attraktiva man skulle kunna vara din framtida pojkvän eller inte?


    Bilen får inte vara skitig invändigt. Att en gammal Golf är sliten invändigt är en sak men den får inte vara ingrott skitig. 
  • Anonym (Burnout E.)
    Pentra skrev 2021-05-02 11:59:54 följande:
    Känner dragning till och får upp ögonen för en person utefter personens inre kvaliteter; inte efter personens prylar. Att köra som en tok, väsnas och störa med högt motorljud ser jag mest som egoistiskt, lågt och primitivt. Det lilla ljudet från DUMPVENTILEN, däremot; det gillar jag skarpt. Och det oavsett vilken bil det kommer ifrån. ... 

    Mvh,
    Pentra
    Klart att det är primitivt och som jag skrev djuriskt. Det gör mig kåt i vilket fall som helst. Jag tänder även på doften av snus. En varm snusandedräkt förknippar jag med manlighet. Det är också löjligt men det tänder mig oerhört. 
Svar på tråden imponera tjejer med bilar?