• PH76

    Skulle ni skaffa barn med någon ur medelklassen?

    Absolut skulle jag göra det, och har gjort det, två gånger faktiskt

    Jag älskar medelklassen och vältrar mig i det lugna trygga livet av överflöd, där helgerna spenderas med grannar och vänner på poopdäcket. Barnen badar medans de vuxna sippar en skön IPA och snacka trädgård eller barnens skola, alt fritidsaktiviteter.

    Jag skulle dock inte kunna skaffa barn med någon som röstar på SD.

  • PH76
    Anonym (Enkel fråga) skrev 2021-05-03 16:43:47 följande:
    Jamen absolut. Det bästa är dock att fler och fler genomskådar er bluff (vilket det alltså är, en enda stor lögn för att kunna leva på andras bekostnad). Inte minst godtrogna och naiva människor som tagit det ni sagt på allvar utan att inse att allt bara är en scam genomförd av psykopater. Tänk de som faktiskt trodde på idén att etnicitet inte har någon betydelse och sen inser att allt är en lögn. Hur ska de reagera? Du kanske inte reflekterar så mycket över det där på pooldäcket men karma existerar och förr eller senare ser världen till att straffa alla högmodiga psykopater i likhet med dig själv.
    Givetvis lever vi på andras bekostnad, vem är så dom så de lever på sin egen, det verkar onödigt. Btw, du borde träffa min fru, hon är från Latinamerika.

    Skål och Ohoj på dig gamle gosse!
  • PH76
    Anonym (Enkel fråga) skrev 2021-05-03 17:16:11 följande:

    Antar att du inte reflekterat över att kriget snart anländer till Svedala. Väldigt många tecken på det nu. Många kan nog till och med känna av det om man blickar inåt (det är därför ingen diskuterar någonting längre). Vilket krig? Samma krig som förts i Mellanöstern under 2010-talet, som gjorde att Ryssland tog Krim, som pågår mellan Kina och Taiwan, som resulterade i flyktingkrisen 2015. Det krig som beror på att hela den nuvarande världsordningen befinner sig i gungning och att mänskligheten fått drygt 5 miljarder nya medlemmar sedan år 1900.

    Ingen vet hur det kommer arta sig, men att medelklassen kommer drabbas av karma går förvissa sig om. Så ta du din kalla öl på pooldäcket medan tid fortfarande är.


    Vilka tecken är det du ser? Ja tåget från Malmö C tar inte mer än 20 minuter, är perongen full varje dag?

    Jag förstår inte vad de ska göra i Svedala, mest industriföretag där.
  • PH76
    Anonym (Enkel fråga) skrev 2021-05-05 06:52:26 följande:

    Om man är eremit utan så många kopplingar till andra? Men högutbildad arbetarklass då, även om klassbegreppen i allt högre utsträckning blivit föråldrade.


    Är du verkligen högutbildad så är du per definition medelklass, oavsett vad du arbetar med. Sorry lorry!
  • PH76
    Anonym (Enkel fråga) skrev 2021-05-05 07:16:41 följande:

    Medelklass idag är först och främst en moralisk gemenskap. Tron på jämställdhet och allt det där. Men har absolut försökt bli medelklass. Däremot var det inte riktigt för mig då jag faktiskt måste tro på allt och leva allt fullt ut. Jag insåg inte att mycket egentligen bara är sånt som sägs till andra medan medelklassmänniskan själv tänker egoistiskt och använder sina doktriner i syfte att manipulera och gaslighta.

    Har däremot säkerligen undervisat många som sedan uppgått i medelklassen.


    Nej det är inget moraliskt ställningstagande, det är något du intalar sig själv för att finns fotfäste, vad du pratar om är mer åt nyliberalismen.

    Inom medelklassen finner du allt från vänstermänniskor, sossar, moderater, SD anhängare, och allt däremellan.

    Nu får du snäppa upp dig.
  • PH76
    Anonym (Enkel fråga) skrev 2021-05-05 09:32:16 följande:
    För att tala med Machiavelli så består medelklassen av politiska _rävar_ snarare än _lejon_. Rävens strategi är listighet och manipulation medan lejonets är ärlighet och råstyrka. Serien House of cards är en bra demonstration av hur räven verkar. Men jag har redan tagit upp två exempel på hyckleri i ett tidigare inlägg, ser ingen anledning att upprepa mig.
    Så din bas i detta är en blandning av 1500-tals pseudovetenskap, Amerikanska tv-serier och obskyra Youtubers?

    Har du klätt in sängen i metallfolie också?
  • PH76
    Anonym (Enkel fråga) skrev 2021-05-06 08:25:58 följande:
    För att den skildrar en växande strömning i vår kultur, nämligen hanrej eller snarare tillintetgörelse. Nikanor Teratologen skildrade hur pervers pedofili ligger och lurar i bakgrunden i "Äldreomsorgen i Övre Kågedalen". Till detta kan man lägga hanrej, som dessutom inte ens är dold utan helt öppen. Finns väl flertalet trådar på familjeliv som tar upp dessa önskningar. En kultur vars sexuella kärna utgörs av pedofili och hanrej, det låter som en frisk och livskraftig kultur...
    Är detta något du sett i verkligheten? Jag har aldrig sett något eller ens hört talas om någon som sett några sådana beteenden i verkligheten.
  • PH76
    Anonym (Enkel fråga) skrev 2021-05-06 10:43:34 följande:
    Hanrej, eller "cuckolding", är en strömning som letat sig in till Sverige från USA, där den funnits längre och är mer utbredd och mer radikal. Har sett flertalet trådar på familjeliv, inte minst av kvinnor som är oroliga för att deras män önskar att de ligger med andra män. Om du inte sett så mycket av det ännu så lär du se desto mer i framtiden för det är som sagt en trend, en mycket, mycket sjuk trend.

    Det hänger ihop med tråden och medelklassen men sambandet är komplicerat och kan finnas flera förklaringar. En förklaring varför oftare män går igång på detta är att hanrej på sätt och vis är feminismens, eller den intersektionella diskurserns logiska slutpunkt: den svenska mannens och den svenska manlighetens tillintetgörelse. Man undkommer tristessen i det artificiellt jämställda medelklasshemmet genom att närma sig den radikala slutsatsen, diskursens sanning. Spännande förvisso, men samtidigt inte helt sunt...
    Du svarar inte på frågan, hur många verkliga fall av detta har du sett  "eller ens hört talas om" i verkliga livet? Jag är väl medveten om vad det är för något.

    Min gissning är att du hört mycket om det från likasinnade på diverse forum, där 99,99% av användarna endast kommit i kontakt med det genom porr på internet, men ändå tror att detta är ett problem i det verkliga livet.

    Bränns det? Om ja, logga ner, gå ut på en promenad i den friska luften och försök sen komma på hur du ska skaffa dig vänner i IRL.
Svar på tråden Skulle ni skaffa barn med någon ur medelklassen?